Može se preuzeti za bilo koga, pozdrav.plavi kanarinac je napisao/la: ↑pon mar 14, 2022 2:39 pmDo kad se mogu preuzeti članske i je li mogu ja za drugu osobu preuzeti?
Vidjeh da može do 17*
Hocemo li imati kakvog hajra od eventualnih transfera
Ako potpise profesionalni ugovor imat cemo naknadu za treniranje, plus procenat od fonda solidarnosti u narednim transferima.
Prisutan jošdjoxxx1921 je napisao/la: ↑pon mar 14, 2022 8:29 pmA morž je dolazio u hotel noc pred tekmu.. Sjedio sa sš
Nemoj tako!neroazzuro je napisao/la: ↑pon mar 14, 2022 9:00 pmJel ih nasavjetovao kako da i oni izganjaju kakve duple kamate ili kako da otjeraju upravu?
Znal se šta?
Nemam namjeru da prijavljujem postove i budem cinkaroš. Ovo je treći put da me vrijeđate, kako direktno u raspravama, tako i ovako indirektno. Mislim da sam u konverzaciji sa Vama bio više nego kulturan i pristojan, iskazujući Vam veliko poštovanje. Samo u proteklih pola godine sam dao klubu što neki ne daju za deset. Takvog momka Vi nazivate “botom”. Zamolio bih da me ne spominjete u tom kontekstu, pozdrav za Vas.MATORI je napisao/la: ↑pon mar 14, 2022 9:44 pmNemoj tako!neroazzuro je napisao/la: ↑pon mar 14, 2022 9:00 pmJel ih nasavjetovao kako da i oni izganjaju kakve duple kamate ili kako da otjeraju upravu?
Znal se šta?
Sad ce ona 2 bota da zapomagaju:
"Kako ces tako na jednu veliku legendu"!
![]()
Majke mi eto te ko' bivsi premijer FBiH....kad su mu na zgradi napisali: "Vrati stan lopove"...prijavio policiji provokacije....Joux je napisao/la: ↑pon mar 14, 2022 10:08 pmNemam namjeru da prijavljujem postove i budem cinkaroš. Ovo je treći put da me vrijeđate, kako direktno u raspravama, tako i ovako indirektno. Mislim da sam u konverzaciji sa Vama bio više nego kulturan i pristojan, iskazujući Vam veliko poštovanje. Samo u proteklih pola godine sam dao klubu što neki ne daju za deset. Takvog momka Vi nazivate “botom”. Zamolio bih da me ne spominjete u tom kontekstu, pozdrav za Vas.MATORI je napisao/la: ↑pon mar 14, 2022 9:44 pmNemoj tako!neroazzuro je napisao/la: ↑pon mar 14, 2022 9:00 pmJel ih nasavjetovao kako da i oni izganjaju kakve duple kamate ili kako da otjeraju upravu?
Znal se šta?
Sad ce ona 2 bota da zapomagaju:
"Kako ces tako na jednu veliku legendu"!
![]()
Očekivao sam dosta zreliji odgovor s Vaše strane, ali sam se prevario. Više nećemo diskutovati. Lijep pozdrav.MATORI je napisao/la: ↑pon mar 14, 2022 10:18 pmMajke mi eto te ko' bivsi premijer FBiH....kad su mu na zgradi napisali: "Vrati stan lopove"...prijavio policiji provokacije....Joux je napisao/la: ↑pon mar 14, 2022 10:08 pmNemam namjeru da prijavljujem postove i budem cinkaroš. Ovo je treći put da me vrijeđate, kako direktno u raspravama, tako i ovako indirektno. Mislim da sam u konverzaciji sa Vama bio više nego kulturan i pristojan, iskazujući Vam veliko poštovanje. Samo u proteklih pola godine sam dao klubu što neki ne daju za deset. Takvog momka Vi nazivate “botom”. Zamolio bih da me ne spominjete u tom kontekstu, pozdrav za Vas.
Pa ga pametni ljudi poslije pitali:
"Otkud znas da je pisac grafita na tebe mislio?"
Ali ako si se ti prepoznao....
![]()