Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Veteran1965
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned mar 13, 2022 7:14 pm

Ma nema nervoze na ovakvim utakmicama. Vidiš (znaš) ko ti i zašto sudi, vidiš teren, i sve ti je jasno. Nadam se da će solidni protivnici i dobra igra donijeti nešto više navijača, odnosno prodatih karata u ovoj trećoj fazi, da neće biti kazni, jer nam je svaka marka potrebna.
Također, iskreno se nadam da će se i majmun povući sa svojim kurchenjem, i da ćemo dobiti tu yebenu licencu. Ako su ovo neke bitne stvari u ovoj do kraja prvenstva, dajte neka se popriča sa trenerom i objasni mu šta nam je strategija.
Kao prvo prioritet je da igraju igrači na koje računaš u prvih 11 iduće sezone. Nakon toga oni koje možda možeš prodati ljetos, i uzeti nešto para, i na kraju djeca, jer je ovo jedinstvena prilika da vidiš i procjeniš ima li kuveta u njima ili nema. Uz dužno poštovanje nekima, da ih ne spominjem, maksimum je 20-30 minuta, a neki fakat ni sada nisu za Želju.
Dakle poenta je da se lagano sprema ekipa za slijedeću sezonu, i da se već sada traži po bosanskom blatu kakva omladina, i da se pokuša dovesti. Nemojmo se samo ložit na naku Europu i ambiciju. Vraćati dugove, poslovati ekonomično, i polako, korak po korak se vaditi. Kako sada ima malo interesa za Želju, nemam sumnju da će aBd doći vrijeme kada će se to promjeniti, i kada će se kvalitetni projekti moći ponuditi investitorima, i da ćemo na dugi rok kreirati i strategiju, i finansijsku konstrukciju.
Samo 5% i ni stolice više!!!!

neroazzuro
Kontakt:

ned mar 13, 2022 8:00 pm

Joux je napisao/la:
ned mar 13, 2022 2:00 pm
Svaka čast Amaru na hrabrosti.
😍😍😍

TheBlue
Prijatelj foruma
Kontakt:

ned mar 13, 2022 8:09 pm

Raspored je TOP!
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972.
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013.
Kup BiH (6): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012, 2017/2018.
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001.

blueboy
Kontakt:

ned mar 13, 2022 8:15 pm

svraka je napisao/la:
ned mar 13, 2022 3:57 pm
Ne znam sta je gore bilo teren ili sudjenje. stanojevic dva puta udara laktom Hajdarevica i ne dobija zuti. Faul nad Galicem od strane Dujakovica bi se negdje svirao kao crveni. Penal isto nad Galicem...

Zabij ga Velezu Tuce i oprosteno ti je ovo danas.

Raspored dobar sto se tice finansijske situacije, moci ce se privuci vise gledatelja, ali to treba znati iskoristiti i pozvati ljude. Sa ovakvim pristupom ne bojim se nijedne ekipe, samo jako Sablja.
Sve ovisi od rezultata, to je uvijek tako bilo. Ako uvežemo tri loša rezultata da ti slijedeću dolazi ne znam ko nećeš imati 6.000 ljudi. Zato bi meni bilo draže imati sve slabije ekipe kući koje je realno da dobijemo, jer tako gradimo i samopouzdanje i pozivamo navijače da i dalje dolaze. Ovako, Velež nam je uvijek nezgodan, Zrinjskog možeš dobiti ako oni budu dramatično loši, Borca teško možeš dobiti zbog sudija i ne ostane ti onda puno mogućnosti. A u goste ideš ekipama kojima gori za opstanak i dva puta u Tuzlu na oranicu.

Manipulator

ned mar 13, 2022 8:28 pm

Nase najvece pojacanje u odnosu na jesen je Edis Mulalic. U ostalom, igracki kadar je 70% isti, a glavu na glavu stavi mozda je i kvalitetniji bio jesenas, pojacao si se sa Galicem. Igraci koji su bili i jesenas tu puno bolje izgledaju.
Na Grbavici im nismo ni pola sansi napravili kao na ovoj kaljuzi, a sad imas jaci Leotar.

exbabilon
Kontakt:

ned mar 13, 2022 8:41 pm

Paket ulaznica za tekme do kraja. 6 domacih utakmica. Jug 20, Sjever 30, Istok 40 maraka. Prodas 1000 takvih paketa, imas instant zaradu 30ak hiljada maraka i finu brojku dodatnih ljudi koji ce sigurno doci. Razmisljam naglas.

Veteran1965
Kontakt:

ned mar 13, 2022 9:08 pm

Manipulator je napisao/la:
Nase najvece pojacanje u odnosu na jesen je Edis Mulalic. U ostalom, igracki kadar je 70% isti, a glavu na glavu stavi mozda je i kvalitetniji bio jesenas, pojacao si se sa Galicem. Igraci koji su bili i jesenas tu puno bolje izgledaju.
Na Grbavici im nismo ni pola sansi napravili kao na ovoj kaljuzi, a sad imas jaci Leotar.
Ekipa je znatno jača nego jesenas. Galić, Cocalić, Šila se vraća. Hodžić odličan. Hajdar ufatio formu i ritam. Bender, vidi se rezultat kada imaš pravog trenera golmana. Malić i Mekić nastavljaju u odličnom ritmu.Konkurencija znatno jača. Ko fali? Možda Juričić? Špic sa 3 gola u 20 utakmica. Edis je za sada dobro digao energiju, angažovanje i timski duh. O kvaliteti igre je još rano govoriti. Vidjećemo, sada će bolji tereni, negdje ćemo morati i mi napasti, šta će izaći iz toga. Nisu 3 tekme reper ničega.

Zvaka72
Kontakt:

ned mar 13, 2022 10:05 pm

exbabilon je napisao/la:
Paket ulaznica za tekme do kraja. 6 domacih utakmica. Jug 20, Sjever 30, Istok 40 maraka. Prodas 1000 takvih paketa, imas instant zaradu 30ak hiljada maraka i finu brojku dodatnih ljudi koji ce sigurno doci. Razmisljam naglas.
Super prijedlog i naravno e plaćanje.
Plava porodica me ubi u pojam.

Manipulator

ned mar 13, 2022 10:10 pm

Veteran1965 je napisao/la:
ned mar 13, 2022 9:08 pm
Manipulator je napisao/la:
Ekipa je znatno jača nego jesenas. Galić, Cocalić, Šila se vraća. Hodžić odličan. Hajdar ufatio formu i ritam. Bender, vidi se rezultat kada imaš pravog trenera golmana. Malić i Mekić nastavljaju u odličnom ritmu.Konkurencija znatno jača. Ko fali? Možda Juričić? Špic sa 3 gola u 20 utakmica. Edis je za sada dobro digao energiju, angažovanje i timski duh. O kvaliteti igre je još rano govoriti. Vidjećemo, sada će bolji tereni, negdje ćemo morati i mi napasti, šta će izaći iz toga. Nisu 3 tekme reper ničega.
Svi kvalitetniji igraci iz prosle polusezone su napustili klub izuzev Bendera i Malica. Pred Mulom je bio tezak zadatak, bez uslova za pripreme sa smijesnim budzetom nesto uraditi. Edis je krenuo u sezonu bez napadaca, pa smo igrali top u Mostaru do iskljucenja Subasica. Od samog pocetka nije traziio izgovor za moguce poraze i lose partije.
Pojacao se iz federalne: Sehic i Resic, na to dobio Cerimagica koji minute nije upisao pola godine, Armin Hodzic kao zadnji vezni prebacen na spica, a momak nije ni to igrao u Spaniji prije toga odbila ga TC i Sarajevo.
Na to dobija pojacanja u vidu Cocalica i Galica, jedan 34 godine drugi nije imao mjesta u drugoj poljskoj ligi. Ne treba umanjivati njegove zasluge, i da Stilic je bio i proslom treneru na raspolaganju a kod nas trenutno igra krilo, Hajdar igra kao sat iako kod Tome bio zamjena posudjenom igracu Crncevicu.

Na kraju Edis je sastavio novi tim, koji poprilicno dobro funkcionisw na terenu.

Veteran1965
Kontakt:

ned mar 13, 2022 10:21 pm

Niko vrijedan pomena nas nije napustio, i nigdje nismo slabiji nego što smo bili kod Ivkovića, naprotiv. Ne vidim da taj "kvalitet" koji je otišo zimus igra negdje.

milanribar
Kontakt:

ned mar 13, 2022 10:29 pm

Veteran1965 je napisao/la:
ned mar 13, 2022 10:21 pm
Niko vrijedan pomena nas nije napustio, i nigdje nismo slabiji nego što smo bili kod Ivkovića, naprotiv. Ne vidim da taj "kvalitet" koji je otišo zimus igra negdje.
Samo velika šteta za Vrhovca, mlad i uhvatio je formu taman. Sa Cocalićem bi bio pravi tandem a mogao bi se i prodat...

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

ned mar 13, 2022 10:50 pm

Nisam pratio sta je sa Bojom igra li ikako u Zrinjskom ili se je vec zajebo sto je otisao
Alea iacta est!

svraka
Kontakt:

ned mar 13, 2022 11:00 pm

blueboy je napisao/la:
ned mar 13, 2022 8:15 pm
svraka je napisao/la:
ned mar 13, 2022 3:57 pm
Ne znam sta je gore bilo teren ili sudjenje. stanojevic dva puta udara laktom Hajdarevica i ne dobija zuti. Faul nad Galicem od strane Dujakovica bi se negdje svirao kao crveni. Penal isto nad Galicem...

Zabij ga Velezu Tuce i oprosteno ti je ovo danas.

Raspored dobar sto se tice finansijske situacije, moci ce se privuci vise gledatelja, ali to treba znati iskoristiti i pozvati ljude. Sa ovakvim pristupom ne bojim se nijedne ekipe, samo jako Sablja.
Sve ovisi od rezultata, to je uvijek tako bilo. Ako uvežemo tri loša rezultata da ti slijedeću dolazi ne znam ko nećeš imati 6.000 ljudi. Zato bi meni bilo draže imati sve slabije ekipe kući koje je realno da dobijemo, jer tako gradimo i samopouzdanje i pozivamo navijače da i dalje dolaze. Ovako, Velež nam je uvijek nezgodan, Zrinjskog možeš dobiti ako oni budu dramatično loši, Borca teško možeš dobiti zbog sudija i ne ostane ti onda puno mogućnosti. A u goste ideš ekipama kojima gori za opstanak i dva puta u Tuzlu na oranicu.
Slazem se da utice vise faktora. Opet je veca sansa da ces sve ove jace ekipe prije dobiti kuci nego u gostima. Vidjet cemo kako ce se klub oglasavati za utakmice i kako ce pokusati privuci gledaoce, ne mogu ni navijaci sve.
Forza 1921!

Oda majstore!

milanribar
Kontakt:

ned mar 13, 2022 11:19 pm

cipiripi je napisao/la:
ned mar 13, 2022 10:50 pm
Nisam pratio sta je sa Bojom igra li ikako u Zrinjskom ili se je vec zajebo sto je otisao
Odigro je 14 minuta dosad, bice bolje...

Simply Blue
Kontakt:

ned mar 13, 2022 11:36 pm

Hvala Amaru na vrhunski odradjenom skautingu Leotara, vrhunski odrareno, ni Elvis Karic se ne bi postidio..vrijedi svakog feninga.

Kazu Bekric na kraju utakmice zamandalio kapije, nije dao nikom izaci od igraca, navijaca, sudija, dok nije odigrao jos 10tak minuta da namiri na 90..

Edisu i ekipi svaka cast, treca utakmica u kojoj izgledamo vrlo dobro..ja sam stvarno zadovoljan. U Evropu necemo to se zna..neka rahat rade i pripremaju ekipu za iducu sezone..ako izdeveramo sa silnim problemima van terena, već sad imamo sasvim solidan kostur za iducu godinu, Bender, Kosoric, Coca, Galic, Malic, Mekic, Hajdar, spreman Stilic na 10, Subasic, Hodzic, nadam se rehabilitovanom Cerimagicu, neka srede papire Fataiu i puna saka brade.
Treba poraditi na realizaciji...
NO ODA, NO PARTY

Joux

ned mar 13, 2022 11:43 pm

Ma ovo je meni dobro. U sve tri utakmice smo bili bolji protivnik, znači da imamo potencijala. Vidim da ni raja nije nezadovoljna. Sudije rade ono što sam pretpostavio i nagovijestio da će da rade. Puna podrška za Edisa i ekipu. Bilo bi dobro da nastavimo sa nekim vidom akcije ovog proljeća, dok imamo momentum i zalet. Moj prijedlog je da se stavi neka cifra karata i da nam bude cilj da se svaku utakmicu kupi toliko. U slučaju nekog priliva novca, produžiti ugovore sa igračima koji bi u budućnosti mogli napraviti transfer. Volim te Željo.

salle86
Kontakt:

pon mar 14, 2022 12:38 am

exbabilon je napisao/la:
Ma prijedlog ko prijedlog, bolje bilo kakav nego nikakav hehe
Samo previše korekcije na "normalne" cijene
6 utakmica iznosi 30-48-60 i ni marke dole
Nije neka pljačka realno
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

storm_raider
Kontakt:

pon mar 14, 2022 6:56 am

Bravo Edise, bravo ekipa.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

svraka
Kontakt:

pon mar 14, 2022 10:11 am

U prosloj sedmici oko 100 novih clanova.
Forza 1921!

Oda majstore!

Leon_Professional
Kontakt:

pon mar 14, 2022 10:18 am

Za ovo do sada svaka cast. Po igri iznad ocekivanja.

Mada ja ocekujem lagani pad. I dalje mislim da nemamo ekstra ekipu. Meni se mnogo toga ne svidja. Ok, znamo svi da je opstanak glavni cilj. Evo trebalo bi da smo ga i ostvarili. Mada za nesto vise mislim da nismo.
Uostalom, vrijeme je pred nama. Vidjet cemo kako ce to izgledati nakon nekog vremena.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 54 gosta.

Prijava