Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Analitičar1921
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub mar 12, 2022 10:56 pm

Kada bi ako Bog da sutra pobijedili izjedancli bi se sa konama. Onda da se pošteno i ravnopravno potučemo na terenu pa ko bude bolji nek ide u europu. Svim srcem se nadam i mislim da sa ovakvim pristupom iz ove dvije utakmice možemo izaci na europsku scenu. Problem predstavlja ta licenca, ali ako je problem Amar Osim ima da mu skupimo svi pare i da mu zatvorimo vrata jednom zauvjek. Samo hrabro, podrška neće izostati.

plavi kanarinac
Kontakt:

sub mar 12, 2022 11:00 pm

Ma sve mi je jasno al rumeni secerovic da bude kvalitet... Hahahaha joj tri dana o tome mislim
Najljepša drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

abuzenze
Kontakt:

sub mar 12, 2022 11:16 pm

Borac ce sigurno biti ispred nas, kao i Tuzla City. Ja ne vidim kako mi mozemo u Evropu iako budem cetvrti. Ako Velez ili Sarajevo osvoje kup i kao cetvrti mi ne bi isli u Evropu? Znači jedino ako Borac uzme kup mogli bi se nadati...

exbabilon
Kontakt:

sub mar 12, 2022 11:53 pm

Kako god, igrati maksimalno, ici na pobjedu protiv svakog, pa sto duze budemo tu negdje, duze ce i Grbavica biti punija i kapat ce lova od karata. Ako nam se poklope neke stvari, pa fakat u zadnja 2-3 kola jos budemo u igri za Evropu, tim bolje, ali bitno je odrzati sportski motiv, dobre rezultate i popunjenu Grbavicu.

Na kraju krajeva i derbi na Grbavici, a bez da se borimo za nesto, osim za prestiz, ne bi garantovao neku vele zaradu, sa svim troskovima organizacije, kaznama, standardnim cijenama karata i sl.

amar92
Kontakt:

sub mar 12, 2022 11:57 pm

abuzenze je napisao/la:Borac ce sigurno biti ispred nas, kao i Tuzla City. Ja ne vidim kako mi mozemo u Evropu iako budem cetvrti. Ako Velez ili Sarajevo osvoje kup i kao cetvrti mi ne bi isli u Evropu? Znači jedino ako Borac uzme kup mogli bi se nadati...
Upravo tako, realno nemamo nikakve sanse za Evropu. U najboljem slucaju u ligi mozemo zavrsiti 4., a to mjesto vjerovatno nece voditi u Evropu jer se kup stima Velezu.

S tim da ja mislim da mi ne mozemo ni zavrsiti u top 5. Zrinjski, Tuzla, Borac, kone, Velez, i mi kao 6. To je moja prognoza.

Medjutim, sve je to nama trenutno nebitno. Borbe se vode van terena, i to opasne borbe.

Sent from my iPhone using Tapatalk

salle86
Kontakt:

ned mar 13, 2022 12:11 am

plavi kanarinac je napisao/la:
sub mar 12, 2022 11:00 pm
Ma sve mi je jasno al rumeni secerovic da bude kvalitet... Hahahaha joj tri dana o tome mislim
Predlažem da odvojimo trenutak da se tome od srca nasmijemo 🤣🤣🤣
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

abuzenze
Kontakt:

ned mar 13, 2022 12:20 am

amar92 je napisao/la:
sub mar 12, 2022 11:57 pm
abuzenze je napisao/la:Borac ce sigurno biti ispred nas, kao i Tuzla City. Ja ne vidim kako mi mozemo u Evropu iako budem cetvrti. Ako Velez ili Sarajevo osvoje kup i kao cetvrti mi ne bi isli u Evropu? Znači jedino ako Borac uzme kup mogli bi se nadati...
Upravo tako, realno nemamo nikakve sanse za Evropu. U najboljem slucaju u ligi mozemo zavrsiti 4., a to mjesto vjerovatno nece voditi u Evropu jer se kup stima Velezu.

S tim da ja mislim da mi ne mozemo ni zavrsiti u top 5. Zrinjski, Tuzla, Borac, kone, Velez, i mi kao 6. To je moja prognoza.

Medjutim, sve je to nama trenutno nebitno. Borbe se vode van terena, i to opasne borbe.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Ma mozemo biti maksimalno cetvrti, ali to mjesto nece voditi u Evropu 90%.

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

ned mar 13, 2022 2:35 am

Nas cilj treba biti 6.000 po tekmi, te da u izlog stavimo Malica, Hodzica i jos nekog mladog fudbalera...
Nama je licenca ravna izlasku u Europu.

storm_raider
Kontakt:

ned mar 13, 2022 7:51 am

Minjore je napisao/la:
Nas cilj treba biti 6.000 po tekmi, te da u izlog stavimo Malica, Hodzica i jos nekog mladog fudbalera...
Upravo.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

LeoMessi
Kontakt:

ned mar 13, 2022 9:13 am

Imali ko kakvu aplikaciju ili šta za gl utakmicu jer sam izašao tek iz bolnice ne smijem se puno kretati da gl Želju... na telefon ili smart tv

cvrle_jedanesterac
Kontakt:

ned mar 13, 2022 9:31 am

Ma kakva crna evropa, o tome ne treba ni u snovima razmišljati. Po meni je najbitnije da smo upali u prvih 6 i da imamo jednu tekmu više kući. Treba maksimalno posjecivati domaće tekme i koliko toliko pomoći klub kupovinom ulaznica.
Za razliku od navijaca čelzija mi možemo pomoći klubu :)

ponosannavas
Kontakt:

ned mar 13, 2022 9:44 am

Minjore je napisao/la:
Tako je. Ja sam i sa 5000 prodatih po tekmi zadovoljan a cilj treba biti i 7000 sa virtuelnim kartama ako se opet tako uradi.
Sto se tice drugog dijela i izloga to mene i nervira. Pored Malica i Hodzica, Beca i Subasic ili Gasal moraju biti u prvih 11, ponekad i Drina a Gasal na klupu npr, ali Beca pored ove dvojice mora igrati. Da ne govorim da minute teebaju dobiti i Jaganjac, Kocevic, pa i Music da Galu zamijeni ponekad.
Evo igrali stariji dobili pitare i hajmo sad malo relax i gurati momke da vidimo na koga mozemo racunati u sljwdecoj sezoni

ponosannavas
Kontakt:

ned mar 13, 2022 10:02 am

AsharaK je napisao/la:
sub mar 12, 2022 5:23 pm
ponosannavas je napisao/la:
sub mar 12, 2022 5:18 pm
Po sadasnjoj tabeli ako bi ostali peti docekali bi Zrinjskog, Borca, Sirokog, Veleza, a isli pitarima, Tuzli, Slobodi. Sa hehe strane mozda povoljnije, ali po meni i sa finansijske. Jestw ovamo derbi i potencijalnih 100.000 ali isto tako bude i kazni i troskova, a Zrinjski, Velez, Siroki i Borac u zbiru, sa pravim marketingom mogu donijeti vise nego derbi plus manje atraktivni teneutno Tuzla, Sloboda i Posusje ako sam dobro upratio raspired. Znaci po meni treba ici na obo peti mjesto tj nista ne kalkulisati
Peto mjesto za nas je mnogo bolje, protiv Tuzle u gostima smo vazda dobro igrali.
Lakse je izbog publike npr. Gore je nema. Protiv Borca, Veleza, Zrinje ima itd itd. Ja uvijrk vjerujem da mozemo do 4og mjesta ali fakat je to tesko ovaj put. Male su sanse objektivno, a pitanje je hoce li 4to mjesto biti dovoljno za Evropu. Zato je po meni bolje dati sansu novim momcima nekim, Bekriji se zahvaljivati jer ce on pomisliti da moze jos jednu godinu. Stila i Coca mogu i to max spremni. Aco ak o zatreba zbog kartona, a uz Cocu gurati nekog mladog

Sky1
Kontakt:

ned mar 13, 2022 11:49 am

ned mar 13, 2022 10:02 am
AsharaK je napisao/la:
sub mar 12, 2022 5:23 pm
sub mar 12, 2022 5:18 pm
Po sadasnjoj tabeli ako bi ostali peti docekali bi Zrinjskog, Borca, Sirokog, Veleza, a isli pitarima, Tuzli, Slobodi. Sa hehe strane mozda povoljnije, ali po meni i sa finansijske. Jestw ovamo derbi i potencijalnih 100.000 ali isto tako bude i kazni i troskova, a Zrinjski, Velez, Siroki i Borac u zbiru, sa pravim marketingom mogu donijeti vise nego derbi plus manje atraktivni teneutno Tuzla, Sloboda i Posusje ako sam dobro upratio raspired. Znaci po meni treba ici na obo peti mjesto tj nista ne kalkulisati
Peto mjesto za nas je mnogo bolje, protiv Tuzle u gostima smo vazda dobro igrali.
Lakse je izbog publike npr. Gore je nema. Protiv Borca, Veleza, Zrinje ima itd itd. Ja uvijrk vjerujem da mozemo do 4og mjesta ali fakat je to tesko ovaj put. Male su sanse objektivno, a pitanje je hoce li 4to mjesto biti dovoljno za Evropu. Zato je po meni bolje dati sansu novim momcima nekim, Bekriji se zahvaljivati jer ce on pomisliti da moze jos jednu godinu. Stila i Coca mogu i to max spremni. Aco ak o zatreba zbog kartona, a uz Cocu gurati nekog mladog
Edis je najbolje rekao poslije derbija onom novinaru, borimo se da sačuvamo ovo gdje sjedimo sad, eh, to nam je najbitnije uz licencu, a ko će nam igrati i koliko će još igrati Tuce, Štila, Aco, Coca je najmanje bitno. Jedan dobar rezultat i porastu nam apetiti, ide pritisak na ekipu, ne treba nam to. Boga moliti da ovo izdobri, teška vremena, a mi jos u težoj situaciji. Na hajr.

kemo
Kontakt:

ned mar 13, 2022 11:52 am

@Joux Šuška se po Trebinju da te poslodavac čeka na poluvremenu da ti cvaju da.

ponosannavas
Kontakt:

ned mar 13, 2022 12:04 pm

Mi sutra da bi lakse disali treba nam neka prodaja igraca. Forsiranje Bekrica i sl nam to nece donijeti

Diverzant
Kontakt:

ned mar 13, 2022 12:11 pm

IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
I onda kada dođu loši rezultati
budala ova neće prestat da te prati
šta drugi kažu nije važno, ko ih jebe
jer tebe Željo volim više nego sebe!

ponosannavas
Kontakt:

ned mar 13, 2022 12:13 pm

Ja be mogu da vjerujem kakav je sastav izveo

Manipulator

ned mar 13, 2022 12:16 pm

Moraju se mlađi gurati vise, moraju Beca, Durakovic dobijati sansu..

Sretno Željo !!

Diverzant
Kontakt:

ned mar 13, 2022 12:17 pm

ned mar 13, 2022 12:13 pm
Ja be mogu da vjerujem kakav je sastav izveo
neka brate nemoj ga odma minirat, nije ni za derbi jasno bilo šta je izveo, pa smo ih raznijeli
I onda kada dođu loši rezultati
budala ova neće prestat da te prati
šta drugi kažu nije važno, ko ih jebe
jer tebe Željo volim više nego sebe!

Trenutno korisnika/ca: amelaga, Majestic-12 [Bot] i 26 gostiju.

Prijava