Upravo tako, realno nemamo nikakve sanse za Evropu. U najboljem slucaju u ligi mozemo zavrsiti 4., a to mjesto vjerovatno nece voditi u Evropu jer se kup stima Velezu.abuzenze je napisao/la:Borac ce sigurno biti ispred nas, kao i Tuzla City. Ja ne vidim kako mi mozemo u Evropu iako budem cetvrti. Ako Velez ili Sarajevo osvoje kup i kao cetvrti mi ne bi isli u Evropu? Znači jedino ako Borac uzme kup mogli bi se nadati...
Predlažem da odvojimo trenutak da se tome od srca nasmijemoplavi kanarinac je napisao/la: ↑sub mar 12, 2022 11:00 pmMa sve mi je jasno al rumeni secerovic da bude kvalitet... Hahahaha joj tri dana o tome mislim
Ma mozemo biti maksimalno cetvrti, ali to mjesto nece voditi u Evropu 90%.amar92 je napisao/la: ↑sub mar 12, 2022 11:57 pmUpravo tako, realno nemamo nikakve sanse za Evropu. U najboljem slucaju u ligi mozemo zavrsiti 4., a to mjesto vjerovatno nece voditi u Evropu jer se kup stima Velezu.abuzenze je napisao/la:Borac ce sigurno biti ispred nas, kao i Tuzla City. Ja ne vidim kako mi mozemo u Evropu iako budem cetvrti. Ako Velez ili Sarajevo osvoje kup i kao cetvrti mi ne bi isli u Evropu? Znači jedino ako Borac uzme kup mogli bi se nadati...
S tim da ja mislim da mi ne mozemo ni zavrsiti u top 5. Zrinjski, Tuzla, Borac, kone, Velez, i mi kao 6. To je moja prognoza.
Medjutim, sve je to nama trenutno nebitno. Borbe se vode van terena, i to opasne borbe.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Upravo.
Tako je. Ja sam i sa 5000 prodatih po tekmi zadovoljan a cilj treba biti i 7000 sa virtuelnim kartama ako se opet tako uradi.
Lakse je izbog publike npr. Gore je nema. Protiv Borca, Veleza, Zrinje ima itd itd. Ja uvijrk vjerujem da mozemo do 4og mjesta ali fakat je to tesko ovaj put. Male su sanse objektivno, a pitanje je hoce li 4to mjesto biti dovoljno za Evropu. Zato je po meni bolje dati sansu novim momcima nekim, Bekriji se zahvaljivati jer ce on pomisliti da moze jos jednu godinu. Stila i Coca mogu i to max spremni. Aco ak o zatreba zbog kartona, a uz Cocu gurati nekog mladogAsharaK je napisao/la: ↑sub mar 12, 2022 5:23 pmPeto mjesto za nas je mnogo bolje, protiv Tuzle u gostima smo vazda dobro igrali.ponosannavas je napisao/la: ↑sub mar 12, 2022 5:18 pmPo sadasnjoj tabeli ako bi ostali peti docekali bi Zrinjskog, Borca, Sirokog, Veleza, a isli pitarima, Tuzli, Slobodi. Sa hehe strane mozda povoljnije, ali po meni i sa finansijske. Jestw ovamo derbi i potencijalnih 100.000 ali isto tako bude i kazni i troskova, a Zrinjski, Velez, Siroki i Borac u zbiru, sa pravim marketingom mogu donijeti vise nego derbi plus manje atraktivni teneutno Tuzla, Sloboda i Posusje ako sam dobro upratio raspired. Znaci po meni treba ici na obo peti mjesto tj nista ne kalkulisati
Edis je najbolje rekao poslije derbija onom novinaru, borimo se da sačuvamo ovo gdje sjedimo sad, eh, to nam je najbitnije uz licencu, a ko će nam igrati i koliko će još igrati Tuce, Štila, Aco, Coca je najmanje bitno. Jedan dobar rezultat i porastu nam apetiti, ide pritisak na ekipu, ne treba nam to. Boga moliti da ovo izdobri, teška vremena, a mi jos u težoj situaciji. Na hajr.ponosannavas je napisao/la: ↑ned mar 13, 2022 10:02 amLakse je izbog publike npr. Gore je nema. Protiv Borca, Veleza, Zrinje ima itd itd. Ja uvijrk vjerujem da mozemo do 4og mjesta ali fakat je to tesko ovaj put. Male su sanse objektivno, a pitanje je hoce li 4to mjesto biti dovoljno za Evropu. Zato je po meni bolje dati sansu novim momcima nekim, Bekriji se zahvaljivati jer ce on pomisliti da moze jos jednu godinu. Stila i Coca mogu i to max spremni. Aco ak o zatreba zbog kartona, a uz Cocu gurati nekog mladogAsharaK je napisao/la: ↑sub mar 12, 2022 5:23 pmPeto mjesto za nas je mnogo bolje, protiv Tuzle u gostima smo vazda dobro igrali.ponosannavas je napisao/la: ↑sub mar 12, 2022 5:18 pmPo sadasnjoj tabeli ako bi ostali peti docekali bi Zrinjskog, Borca, Sirokog, Veleza, a isli pitarima, Tuzli, Slobodi. Sa hehe strane mozda povoljnije, ali po meni i sa finansijske. Jestw ovamo derbi i potencijalnih 100.000 ali isto tako bude i kazni i troskova, a Zrinjski, Velez, Siroki i Borac u zbiru, sa pravim marketingom mogu donijeti vise nego derbi plus manje atraktivni teneutno Tuzla, Sloboda i Posusje ako sam dobro upratio raspired. Znaci po meni treba ici na obo peti mjesto tj nista ne kalkulisati
neka brate nemoj ga odma minirat, nije ni za derbi jasno bilo šta je izveo, pa smo ih raznijeli