Evo i na gg
Sent from my SM-A715F using Tapatalk
Nista od ovoga, nece se sa njima ni pricati.Fićo je napisao/la: ↑uto jan 25, 2022 1:50 pmFaktor objavio pismo koje je stiglo.Fudbalski klub Željezničar mogao bi dobiti novog strateškog partnera.
Građevinska firma iz Zagreba JG - PROJEKTI zainteresovana je za strateško partnerstvo i investiranje u tim sa Grbavice.
- Koristimo ovu priliku da iskažemo našu zainteresovanost za strateško partnerstvo i naš ulazak u Fudbalski klub Željezničar (Sarajevo).
Ističemo da smo spremni sačiniti ugovor o pozajmici finansijskih sredstava u kojem bismo detaljno definisali naše buduće poslovne odnose i spremili prvu tranšu u iznosu od pet miliona KM od kojih sredstava bi se isplatili najprioritetnije obaveze kluba i oslobodila imovina od tereta i hipoteka.
Novačna sredstva bi bila uplaćena naredni dan nakon održavanja Skupštine i smanjenja broja članova, te imenovanja novih članova.
Druga tranša novčane pozajmice u iznosu od 3,5 miliona KM bi bila prebačena tri mjeseca nakon prve tranše, a treća tranša bi bila prebačena tri mjeseca nakon druge tranše, također u iznosu od 3,5 miliona KM.
Sva sredstva bi bila transferisana u roku od šest mjeseci.
Također, obavezujemo se da ćemo FK Željezničar osigurati najsavremeniji kamp za trening sa najmodernijim fitness i medicinskim tretmanima i spravama posljednje generacije.
Obavezujemo se izgraditi i novi stadion – arenu potpuno natkrivenu, na lokaciji postojećeg stadiona sa terenom i drugim sadržajima iz kojih se u klub u narednom periodu može finansirati i održavati poslovanje. Ovakva vrsta moderne arene bila bi prva u BiH, ali i u regiji - piše u pismu namjere koje je stiglo i na adresu Faktora
Sve znam, mislio sam ako se uspije dogovoriti sa investitorom. Sad nam ne treba sd kad nam tereni i fudbal nisu glavni problem.Dzezvar je napisao/la:I prina za to bas finu cifruamar92 je napisao/la: ↑uto jan 25, 2022 7:34 amI to dobar sportski direktor, neko ko je to vec radio. Mi smo tu uvijek gurali ljude koji su novi u tom poslu Cenan, Papac, Beslija. Iako je meni Papac bio ok opcija, ali pritisak ogroman.Leon_Professional je napisao/la:Joj previše očekujemo, bezveze ćemo pritisak napraviti i Edisu i igračima.
Sad ispade imamo jaču ekipu od Zrinjskog.
Ako investitor ulazi i na taj način kao dovodimo igrače, opet se ne treba mnogo nadati. Ne vidi se u ovoj ekipi i situaciji neki plan i neka ideja za budućnost. Na ljeto nas vjerovatno opet čeka restart. Ali nadam se sa sportskim direktorom i sa jasnim ciljem šta hoćemo od ekipe u narednom periodu. Pa da se i igrači dovode u skladu s tim.
Ovo do sad je krpljenje i ok je, razumljivo. Ali nije razumljivo da letimo i da smo se nafurali.
Em nismo jaki, em nismo nešto pametni
Treba se dogovoriti sa Mariom Stanicem. Ako ne kao sportski direktor onda bar kao savjetnik. Slicno kao sto su kone uradile sa Kepcijom evo. Tako on nije u fokusu i pod pritiskom vec vuce poteze iz sjene.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Dok mi nismo u stanju obezbjediti plate za omladinski pogon a kamo li sta drugo...
Nije podvala pismo kao pismo.
Neka i njih, dva minusa daju plus