Danas su oni koji kradu zeljinu imovinu preko lokalnih kabadahija izglasali zakon protiv gradjana kantona sarajevo jer su glasali protiv zeleih izdajnika.
Zapamtimo im ovo.
Ja ga se sjecam kada nam je gol dao i to samo sto se zove armin hodzic.exbabilon je napisao/la: ↑pon jan 24, 2022 7:17 pmDovoljno da se i u mrtvoj Slobodi isticao, zapao mi je za oko vec tad. Transfer vani me nije iznenadio, dobar igrac sigurno, a jos mlad.svraka je napisao/la: ↑pon jan 24, 2022 7:11 pmKakav mali Hodzic? Koliko si ga puta gledao?exbabilon je napisao/la: ↑pon jan 24, 2022 7:06 pmMi kad bi potpisali ovih par igraca koji su u opticaju, to bi bila bas dobra stvar. Golman Bender, odbrana Malic-Cocalic-Kosoric-Galic, vrlo solidno. U sredini mali Hodzic, Mekic i Stilic, fina prica. Jedno od krila ovaj Stevanovic, drugo moze Subasic ako ne nadjemo sta bolje. Ostane nam napadac.
Mislim da Beca ima potencijala i da njega treba forsirati ovu sezonu.
Vidjecemo ako dodje kakav je. Znaci mogao bi nam valjati.
Hahha brate, da ne znam o kojem igraci pises pomislio bi Patrik Vijera u pitanju
Mozda i mi postanemo nepobjedivifanaticZeljin je napisao/la: ↑pon jan 24, 2022 7:55 pmHahha brate, da ne znam o kojem igraci pises pomislio bi Patrik Vijera u pitanju
Ljudi spavajte mirno, cim gavran najavi bombe, nema od toga nista
Hahahaha pa vec jesmo, evo npr. ove godine jos nemamo porazaAsharaK je napisao/la: ↑pon jan 24, 2022 7:56 pmMozda i mi postanemo nepobjedivifanaticZeljin je napisao/la: ↑pon jan 24, 2022 7:55 pmHahha brate, da ne znam o kojem igraci pises pomislio bi Patrik Vijera u pitanju![]()
Ima, vjeruj...jedina razlika od Zečeva jeste sto su ova dvojica rođacifanaticZeljin je napisao/la: ↑pon jan 24, 2022 6:32 pmNema ga brate ne postoji takav, jedino Dembele mu moze donekle pariratiBosanac1993 je napisao/la: ↑pon jan 24, 2022 6:29 pmNemojte se iznenaditi ako nam potpise jedan bivsi pitar, koji je sličan Zecu s povredama.![]()
Al ga peglaš, napiši Handžić i gotovoBosanac1993 je napisao/la: ↑pon jan 24, 2022 8:59 pmIma, vjeruj...jedina razlika od Zečeva jeste sto su ova dvojica rođacifanaticZeljin je napisao/la: ↑pon jan 24, 2022 6:32 pmNema ga brate ne postoji takav, jedino Dembele mu moze donekle pariratiBosanac1993 je napisao/la: ↑pon jan 24, 2022 6:29 pmNemojte se iznenaditi ako nam potpise jedan bivsi pitar, koji je sličan Zecu s povredama.![]()
![]()