Manipulator je napisao/la: ↑sub jan 15, 2022 10:16 pm
Sehic nama ne bi trebao biti sporan, mislim da smo ga prizivali prije godinu dana. Nivo je premijer lige, sad da li je za nas..
Ako se dobro sjecam, u onoj sezoni kad nas je Adzem vodio bio je vracen sa posudbe iz Gorazda na zimske pripreme, i korektno se pokazao, imao nekih finih poteza. Poslije vracen u Gorazde zbog velike konkurencije na njegovim pozicijama (Crnov, Zakaric, Zec, Hadzic , Stevanovic...)
Zasto kasnije nije bio u planovima nije mi bas najjasnije, vjerovatno odluke trenera, momak uzeo papire i otisao dalje.
Nije u redu da pljujemo bilo koga od njih dok ih ne vidimo na djelu, ali sam siguran da nece biti nista losiji u odnosu na ove koji su iznijeli polusezonu.
Realno gledajuci, niko od njih nije igrao vrhunski, nego jednostavno su bili tu i nisu pravili mnogo gresaka koje bi nam uzimale bodove.
Od svih njih odlazecih jedino mi je zao Crncevica jer sam bio ubijeđen da bi nakon zimskih priprema bio jedan od onih koji bi pravili prevagu na terenu.
Nego, gledam ovaj video s treninga, i razmisljam da otvorimo anketu za prognoze koliko cemo imati crvenih kartona u nastavku sezone