Nisam za to da se Mulalić vrati...mislio sam da legende kluba nisu za ovaj potez, ali očito ništa iz prošlosti naučili nismo.
Uskoro očekujemo tjeranje Mulalica od istih onih koji su ga po forumima, zvanicnoj fb i insta stranici prizivali...
Sad MOREMO izginutNEZALAGANJE je napisao/la: ↑čet jan 06, 2022 4:54 pmJe.bo majku, kod nas ako u 5 mandata nisi bio u Zelji, nisi nista ni radio.
Haj malo okolo, pa u Zelju, pa malo vani, pa opet u Zelju.I nije to nikakav problem da ovi povratnici donesu nekakav iskorak, al ku.rko. Sve isto bude , ako ne i gore.
Muka mi je od ovih povratnika, legendi, spasioca i sl.
Samo reset i naravno, NE PODRZAVAM ovo imenovanje. Imao je on svoju sansu, a znamo (valjda znamo!?) na sta je to licilo. Sad da ocekujemo nesto bolje u jos losijoj situaciji? Ne ide.Ne da zdrav razum.
Ide 10.01. Prozivka.Morali su nekoga.Ali zasto se i dalje vrtimo u krug.ANamelessGhoul je napisao/la: ↑čet jan 06, 2022 4:56 pmTacno tako. Zato sam nazalost ubijedjen da nema nista od investitora.
Ako je istina to je jedino iole prihvatljivo.
Cviko i Alispahić su bili kandidati na početku sezone. Nalić je preskup a i nije bio u opticaju trenutno.
fakatNEZALAGANJE je napisao/la: ↑čet jan 06, 2022 4:54 pmJe.bo majku, kod nas ako u 5 mandata nisi bio u Zelji, nisi nista ni radio.
Haj malo okolo, pa u Zelju, pa malo vani, pa opet u Zelju.I nije to nikakav problem da ovi povratnici donesu nekakav iskorak, al ku.rko. Sve isto bude , ako ne i gore.
Muka mi je od ovih povratnika, legendi, spasioca i sl.
Samo reset i naravno, NE PODRZAVAM ovo imenovanje. Imao je on svoju sansu, a znamo (valjda znamo!?) na sta je to licilo. Sad da ocekujemo nesto bolje u jos losijoj situaciji? Ne ide.Ne da zdrav razum.
Na Omerov status je vjerovatno utjecao i ovaj zdravstveni problem koji je imao skoro. Ipak puno je zahtjevnije i teže posvetiti se radu kao glavni trener nego pomoćnik bez obzira o kojem se uzrastu radi. A mišljenja sam da bi mu funkcija pomoćnog trenera baš pristajala. Po meni je puno bolje da Čiča preuzme juniore nego da ostane u stručnom štabu.ponosannavas je napisao/la: ↑čet jan 06, 2022 8:06 pmNadao sam se boljem treneru ali u skaldu sa situacijom i hitnoscu na neki nacin m9zda je Edis i dobra varijanta.
Neko napisa Joldic pomocni. Iskrwno sw nadam. On i jestw tip trenera za pomocnog. Dobar coek nako i puno prica.
Nadam se da ce Cica oreuzeti juniore. Valjalo bi juniorima mada bi valjalo da i Cica bude u strcnom stabu radi kontinuiteta. Da je kako i Facu gurnut u strucni stab pa da i kadete uzme neko ozbiljniji.