Fanzi, hvala tebi na vremenu, sto si iznio neke stvari koje su bitne.
JAKO BITNA STVAR: SKUPSTINA JE JEDINA SVIJETLA TACKA I TIM LJUDIMA AKO SE NECE POMOCI, ONDA MINIMALNO MOZEMO DRZATI JEZIK ZA ZUBIMA, ILI U NASEM SLUCAJU PRSTE U MIMO TASTATURE.
uzima banka ako je hipoteka i prodaje da namiri dug...Stuart2 je napisao/la: ↑sri nov 10, 2021 10:25 amMoze li ko od pravnika pojasniti ovu opciju da se placa 45000 KM mjesecno i da stadion ide pod hipoteku. Ko bi preuzeo vlasnistvo drzava, banka ili neko treci
Ne znam ako se nije moglo placati 10 000 ili 14 000 KM kako ce se moci placati 45 ili 75 000 KM sto se sad zahtijeva
Kako god svi na noge sad.
Suma ce biti kolateral u tom slucaju.ponosannavas je napisao/la: ↑sri nov 10, 2021 11:06 amAko vracamo banci onda banka uzima da namiri dug, ali ja ne znam za opciju da mozemo poreskoj dati hipoteku. U sustini nigjde ni ne pise sta je stvarna opcija nego mi opet nagadjamo. Jedino kako bi banka mogla imati hipoteku je da uzmemo kredit i zatvorimo dug prema poreskoj a da banci placamo rate. Koja ce nam banka dati kredit u ovoj situaciji? Ne znam da moze tj smije ijedna bez obzira na hipoteku. 40.000 se moze vracati ako se mi navijaci dogovorimo da vracamo. Jeidno tako.
Eto vidjet cemo. Vjerovatno si upuceniji sta se stvarn odesava. Ja nagadjam jer od informacija imam ovo sto ovdje raja nagadja.storm_raider je napisao/la: ↑sri nov 10, 2021 11:51 amSuma ce biti kolateral u tom slucaju.ponosannavas je napisao/la: ↑sri nov 10, 2021 11:06 amAko vracamo banci onda banka uzima da namiri dug, ali ja ne znam za opciju da mozemo poreskoj dati hipoteku. U sustini nigjde ni ne pise sta je stvarna opcija nego mi opet nagadjamo. Jedino kako bi banka mogla imati hipoteku je da uzmemo kredit i zatvorimo dug prema poreskoj a da banci placamo rate. Koja ce nam banka dati kredit u ovoj situaciji? Ne znam da moze tj smije ijedna bez obzira na hipoteku. 40.000 se moze vracati ako se mi navijaci dogovorimo da vracamo. Jeidno tako.
Vezano za Adzema, slazem se, ali on je molio da ode. Pritisak je bio nepodnosljiv i to ide na dusu tim dusebriznicima.
I da budemo skroz tacni - kada se vidjelo da bi se titula mogla osvojiti. Zeljinu klupu su pomjerili skroz lijevo, zamjenili sa gostujucom, jer se vise te psovke sa Zapada nisu mogle trpiti.ponosannavas je napisao/la: ↑sri nov 10, 2021 12:22 pmEto vidjet cemo. Vjerovatno si upuceniji sta se stvarn odesava. Ja nagadjam jer od informacija imam ovo sto ovdje raja nagadja.storm_raider je napisao/la: ↑sri nov 10, 2021 11:51 amSuma ce biti kolateral u tom slucaju.ponosannavas je napisao/la: ↑sri nov 10, 2021 11:06 amAko vracamo banci onda banka uzima da namiri dug, ali ja ne znam za opciju da mozemo poreskoj dati hipoteku. U sustini nigjde ni ne pise sta je stvarna opcija nego mi opet nagadjamo. Jedino kako bi banka mogla imati hipoteku je da uzmemo kredit i zatvorimo dug prema poreskoj a da banci placamo rate. Koja ce nam banka dati kredit u ovoj situaciji? Ne znam da moze tj smije ijedna bez obzira na hipoteku. 40.000 se moze vracati ako se mi navijaci dogovorimo da vracamo. Jeidno tako.
Vezano za Adzema, slazem se, ali on je molio da ode. Pritisak je bio nepodnosljiv i to ide na dusu tim dusebriznicima.
Adzem je naravno molio kad smo napravili takav pritisak da je covjek i psihicki postao los i na vakst se sklonio da razum sacuva. A i on nije Amaru odgovarao pogotovo kad je stao na stranu Gojaka.
Sa punim pravom je to radio.Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑sri nov 10, 2021 4:55 pmTa famozna prica oko Gojaka, je samo dokaz koliko smo mi i tad bili mahala. Oni koji su tad bili bliski klubu znaju situaciju oko njegovog tate, koji je na sve nacine pokusavao da opstruira klub i isposluje malom raznorazne benefite.
Ma napisi pa makar slag'o
Generalno si upravu, samo ipak većina navijača sa istoka i sjevera nikada nije odobravala ono što se dešavalo decemra 2018. Jedino smo se još mogli fizički počet obračunavat, ato većini nas nije bila opcija. Ja ne znam šta sam mogao još uraditi. Pisalo se, pričalo se, ali to nije pomagalo.