Ne poredi nas sa njima ziv bio. Nista tu nema zajednicko. Sabura.
Upravo takoblueboy je napisao/la: ↑sri sep 22, 2021 10:05 pmZadnjih pet utakmica jedan gol smo dali, frljoka Slobodi u zadnjoj minuti. Da nas trenira moj komšija Meho koji ne zna koliko igrača igra u fudbalu, ja bih ga kritikovao. Treba biti malo realan, na stranu to što je čovjek došao da radi kad niko nije htio, ali mi niti imamo kvalitet na terenu, niti na klupi, niti u Upravi, niti smo ga imali zadnje tri godine.
Storm brate ti si jedan od rijetkih normalnih,ali uporeid smao ovo,da li su ovoliko kritikovali debelu ublehu?storm_raider je napisao/la: ↑sri sep 22, 2021 10:10 pmNe poredi nas sa njima ziv bio. Nista tu nema zajednicko. Sabura.
100% ,kakva ***** moraš biti kad je najteže ovako se ponašativinston.cercil je napisao/la: ↑sri sep 22, 2021 10:15 pmma ljudi pola sanse iskoristili, mi svoje nismo, imaju kvalitetnije igrace, siri roster i zdravo.. nama je da skupljamo bodove.. a u ovom trenutku jer mi je muka mogu samo reci da se stilicu kazem da je pickurina koja ako se vrati na teren moze od mene samo ocekivati gnusne psovke
Sabura bolan, glave su vruce..., nema ovdje tih za zlim namjerama. Zna se dobro ko je kriv za ovo.RIKI je napisao/la: ↑sri sep 22, 2021 10:15 pmStorm brate ti si jedan od rijetkih normalnih,ali uporeid smao ovo,da li su ovoliko kritikovali debelu ublehu?storm_raider je napisao/la: ↑sri sep 22, 2021 10:10 pmNe poredi nas sa njima ziv bio. Nista tu nema zajednicko. Sabura.
Debela ubleha je za sve kriva. To je opšte poznata činjenica.RIKI je napisao/la: ↑sri sep 22, 2021 10:15 pmStorm brate ti si jedan od rijetkih normalnih,ali uporeid smao ovo,da li su ovoliko kritikovali debelu ublehu?storm_raider je napisao/la: ↑sri sep 22, 2021 10:10 pmNe poredi nas sa njima ziv bio. Nista tu nema zajednicko. Sabura.