A SADA, SPEKTAKL...
Isto mislim... rezultat ovako lose selekcije igraca je uglavnom zbog finansija. Ali isto tako zbog cinjenice da mi jos uvijek nemamo glavu i rep, dostojan Zelje.staaarinavijac je napisao/la: ↑pon sep 20, 2021 12:29 pmZa bakljadu sinoć svaka čast !
Što se tiče samog tima , jasno je svima da ovi igrači (iako se zalažu 90 minuta ) mogu igrati tri dana , neće gola dati.Zar je moguće da nema nijednog igrača u juniorima koji zna dati gol ? Svi igrači koji su igrali prvi derbi nakon rata su ponikli u Žalji i trenirali po fiskulturnim salama pa su znali i pobjediti.Jasno je da imamo igrače koje možemo finansijski priuštiti , ali i igrači u kantonalnoj ligi znaju dati po koji gol ...
Tomislav i jeste najbolji trener kojeg u ovakvoj teškoj situaciji Željo može imati , a i on sam ,s obzirom na igrače koje ima , ima više nego opravdanje za rezultate koje postiže.
Zato je potpuno logično očekivati da će na derbiju postaviti igru kojom će se viditi rovovska borba za bod.
I zato , ne treba hajcati raju , već upravo ono što govori Ivković , nešto tipa : šuti , živa glava ...
tako da i oni povodljivi neće provocirati Ivkovića, već ga pustiti da radi do nekih boljih vremena...
Ma kakvi..Leon_Professional je napisao/la: ↑pon sep 20, 2021 2:33 pmJesmo li dobili kakvih para od Uefe ili drzave za ovaj jubilej?