storm_raider je napisao/la: ↑čet sep 02, 2021 11:40 am
Hrelja na treningu rastura, o time se radi. Svi ga hvale. Samo da to prenese na zvanicne utakmice.
Uz dužno poštovanje tebi i svima koji su pratili treninge, ali ovaj dečko je sve osim fudbalera. Znači njegova konstitucija ne dozvoljava da igra krilo, koje mora biti brzo i prodorno, a on je pokazao sve suprotno. Njegovi potezi mi najviše liče na neki usporeni snimak, koji se prilikom reprodukcije još i više usporio. On sa ovom visinom može jedino glumiti amarovog najdražeg špic napadača, Lazara Popovića i možda, kažem možda DMF, jer je krakat i može poslužiti za presijecanje i opstrukciju. Dao bih sve da me demantuje i da odjednom počne da briljira i da nas usreći, ali meni se čini mrka kapa.
Dajte više realnosti kada su u pitanju naši igrači. Ja fakat ne znam šta on na treningu rastura, ali trening je jedno, a utakmica drugo. Jedno je perfektno ševati čunjeve i raditi dodavanja gdje nema protivnika ili igrati trening utakmicu, gdje se većina čuva od povreda, a zvanična utakmica je sasvim nešto drugo.
Imamo Luku, Mekića, Bendera, mali Drina nije loš uopšte, koji imaju snage i znanja da nešto više doprinesu, a ovo ostalo je za zaborav...