Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

AsharaK
Administrator
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri sep 01, 2021 8:00 pm

Dosao je prije Ivkovica, samo je kasnije potpisan
Željezničar ante portas !

Majkel
Kontakt:

sri sep 01, 2021 8:12 pm

"16. juna 1971. godine jedan od najboljih i najtrofejnijih bh. klubova, fudbalski klub "Željezničar" odigrao je prijateljsku utakmicu protiv milanskog Intera. Tom prilikom, Inter je gostova na Koševu u sklopu obilježavanja godišnjice osnivanja fudbalskog kluba "Željezničar", te je na taj način uveličao 50. rođendan sarajevskih "Plavih". Utakmica je završena rezultatom 3-3."

50 godina poslije, dok slavimo 100 godina postojanja kluba, gubimo 3:0 od trećeligaša.

RIKI
Kontakt:

sri sep 01, 2021 8:17 pm

Guvo je napisao/la:
sri sep 01, 2021 7:51 pm
RIKI je napisao/la:
sri sep 01, 2021 7:20 pm
Ovo je samo jedan od dokaza ljudima da su Malić,Bojo,Vrhovac i Subašić dovoljni u prvih 11 kao mladi za prodati od kojih možeš nešto i zaradit......
CURVA, DANA jesili to ti ?
Ko je kurva? Ja za s1 forum saznao prije par dana i prije par dana se registrovao....

Guvo
Kontakt:

sri sep 01, 2021 8:34 pm

RIKI je napisao/la:
Guvo je napisao/la:
RIKI je napisao/la:
sri sep 01, 2021 7:20 pm
Ovo je samo jedan od dokaza ljudima da su Malić,Bojo,Vrhovac i Subašić dovoljni u prvih 11 kao mladi za prodati od kojih možeš nešto i zaradit......
Ko je kurva? Ja za s1 forum saznao prije par dana i prije par dana se registrovao....
Izvini drug mislio sam dasi ovaj jedan debil koji je ucestvovo u rusenju kluba sa amarom osimom govnetom velikim

izvini domene
BOJKOT GG.BA PORTALA!

RIKI
Kontakt:

sri sep 01, 2021 8:38 pm

Guvo je napisao/la:
sri sep 01, 2021 8:34 pm
RIKI je napisao/la:
Guvo je napisao/la:

Izvini drug mislio sam dasi ovaj jedan debil koji je ucestvovo u rusenju kluba sa amarom osimom govnetom velikim

izvini domene
Ma ništa brate,a što se mene tiče i mog stava oko Amawa je da najveći neprijatelj nebi uradio ono što je on uradio

zuka
Kontakt:

sri sep 01, 2021 9:16 pm

Leon_Professional je napisao/la:
sri sep 01, 2021 7:58 pm
Amar927 je napisao/la:
sri sep 01, 2021 7:49 pm
Leon_Professional je napisao/la:
sri sep 01, 2021 7:32 pm

Pa bio je na probi, odlučili su ga potpisati. Koji će im kc ako neće igrati i ako je lošiji od ovakvog Hrelje.
Sumnjam da je toliko los,vise bih rekao da ga ne mirise Ivkovic,momak gdje god je igrao imao je finu statistiku tako da ne vidim da je toliko los pogotovo poslije odlicne sezone gdje je napunio samopouzdanje
Jel ga Ivković odobrio il je došao prije njeg, nešto se ne sjećam.
Ne igra zbog menadzera,jer je Husara pljuvao Ivkovica po fb

Tryg
Kontakt:

sri sep 01, 2021 9:22 pm

Najbolji igrac svih vremena. Svjetski a nas!

Sent from my iPhone using Tapatalk
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

storm_raider
Kontakt:

sri sep 01, 2021 9:22 pm

Kakav je Dzeko igrac...
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sri sep 01, 2021 9:23 pm

Babukaaaa

Majkel
Kontakt:

sri sep 01, 2021 10:51 pm

Porasla cijena Hadžiahmetovića nakon ove utakmice sigurno, ako ne bude povreda mi ćemo zaraditi malo bogatstvo na tom momku

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sri sep 01, 2021 11:02 pm

Majkel je napisao/la:
sri sep 01, 2021 10:51 pm
Porasla cijena Hadžiahmetovića nakon ove utakmice sigurno, ako ne bude povreda mi ćemo zaraditi malo bogatstvo na tom momku
Steta sto ga nece biti protiv Kazakstana, al pravi momak transfer u ligu petice 100%

RIKI
Kontakt:

čet sep 02, 2021 1:51 am

Svaka čast Ivkoviću što nedozvoljava likovima poput Husare da mu se miješaju u posao

Veteran1965
Kontakt:

čet sep 02, 2021 8:58 am

Trener bi trebao da gleda šta igrači pružaju na treningu, i na terenu, a ne šta seljačine tipa Husarića pričaju okolo. I ako momak zaslužuje treba mu dati priliku, odnosno kakve sve krampe dobijaju priliku, ne znam zašto nije ni on odigrao neki minut u ovim prijateljskim utakmicama kojih ima počesto.
Samo 5% i ni stolice više!!!!

storm_raider
Kontakt:

čet sep 02, 2021 9:24 am

A sta je pricao doticni?

ponosannavas
Kontakt:

čet sep 02, 2021 11:09 am

Gledao sam tekmu i ja nisam pretjerano razocaran iako je sam rezultat sramota i za klub i za sve njih sto su igrali. Tesko je bilo praviti prilike na onakvom terenu a na bunker a ipak smo se trudili i drzali smo loptu u nogama a i napravili finih prilika. Mene jeniznervirao nedostatak zelje ali kad sam skontao da su imali treninge snage ujutro sve mi je jasni bilo. Tesko je da staru kost i sirovu snagu da momak od 18 dobije u duelu npr. bez obzira na rang takmicenja. Ne opracdava ovo nista ali nije ni toliko lose kolilo se prica. I iz ovofa je mogao Ivkovic mnogi toga vidjeti. Podcjenio je i on ove uslove kojenmi vec gledamo godinama u nasoj ligi a koji su na terenu u Milnovcu bili mnogo gori. Navike su cudo. Zato se unasoj ligi godinama nije mogla davati sansa djeci a i sad ne mozes na terenima poput Bejljine.
Stjepanovic ne treba da ispasta zbog konja od menadzera ako ima kvalitet ali ni ja nisam bio odusevljen u pripremnim sa njim.
Vidim cesto se Hrelja spominjneu losem kontekstu kao ono sto ga gura i sl. Hrelja ima itekako dobre fizickenpredispozicije i pamet fudbalska mu je na visolm nivou ali treba mi da ojaca i da nadoknadi propusteno kao klinac i on ce biti bolji od mnogih koje sada hvalite. Bez obzirs sta mi mislili o Amaru nijn slucajno da ga je i on doveo a i da ga Tomo kako vam se cini"gura". Tako smo u proslosti jos neke nedovoljno snazne momke pljuvali pa kasnijenproigrali.

storm_raider
Kontakt:

čet sep 02, 2021 11:40 am

Hrelja na treningu rastura, o time se radi. Svi ga hvale. Samo da to prenese na zvanicne utakmice.

Ludvig Leple
Kontakt:

čet sep 02, 2021 12:41 pm

storm_raider je napisao/la:
čet sep 02, 2021 11:40 am
Hrelja na treningu rastura, o time se radi. Svi ga hvale. Samo da to prenese na zvanicne utakmice.
Uz dužno poštovanje tebi i svima koji su pratili treninge, ali ovaj dečko je sve osim fudbalera. Znači njegova konstitucija ne dozvoljava da igra krilo, koje mora biti brzo i prodorno, a on je pokazao sve suprotno. Njegovi potezi mi najviše liče na neki usporeni snimak, koji se prilikom reprodukcije još i više usporio. On sa ovom visinom može jedino glumiti amarovog najdražeg špic napadača, Lazara Popovića i možda, kažem možda DMF, jer je krakat i može poslužiti za presijecanje i opstrukciju. Dao bih sve da me demantuje i da odjednom počne da briljira i da nas usreći, ali meni se čini mrka kapa.

Dajte više realnosti kada su u pitanju naši igrači. Ja fakat ne znam šta on na treningu rastura, ali trening je jedno, a utakmica drugo. Jedno je perfektno ševati čunjeve i raditi dodavanja gdje nema protivnika ili igrati trening utakmicu, gdje se većina čuva od povreda, a zvanična utakmica je sasvim nešto drugo.

Imamo Luku, Mekića, Bendera, mali Drina nije loš uopšte, koji imaju snage i znanja da nešto više doprinesu, a ovo ostalo je za zaborav...

AsharaK
Administrator
Kontakt:

čet sep 02, 2021 12:46 pm

Ludvig apsolutno se slazem sa tobom, pa se i sam zapitam kako je moguce da smo skupili ovoliko bodova. Mi cemo bolje igrati protiv ekipa koje imaju loptu u svom posjedu, mislim da cemo Sirokom napraviti bas velike probleme.

samo_plavo
Osvajač prvog S1 kupa
Kontakt:

čet sep 02, 2021 12:55 pm

Ne znam za vas, ali meni je Bender baš napredovao. Potpuno drugi golman, ono što je branio par utakmica prošle sezone - mrka kapa.
Ovih 7 utakmica ove sezone jedan od najboljih naših igrača. Vidi se da radi na sebi, čini se da ima samopouzdanja. Ako nastavi raditi i truditi se mogli bismo imati finog i sigurnog golmana.
MOJA PRVA LJUBAV BIO JE ŽELJO!

AsharaK
Administrator
Kontakt:

čet sep 02, 2021 1:01 pm

Amir ce pravit transfer na zimu 100%. Kvalifikacije za svjetsko prvenstvo se zavrsavaju do Nove godine. Ako nas on ne iscupa iz dubioze, nece niko. Trenutno momak igra u vanserijiskoj formi.

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Okolele i 50 gostiju.

Prijava