I prošle godine se vidjelo da igraju fino i da se nazire ta igra.
Samo prošle godine su defanzivno loše stojali i nisu bili toliko uigrani. Sada je to već prošao određeni period i sigurno su uigraniji i prolazi ta trenera zamisao.
I prošle godine se vidjelo da igraju fino i da se nazire ta igra.
Pravo bi nam sjeo Memija sad. Rezervni napadac u zavisnosti od situacije sa Erminom. Osim desnog beka i rezervnog napadaca smo dobro popunjeni na svim pozicijama.Hare79 je napisao/la:Trebamo desnog beka pod hitno, Ante je limitiran i brzinom i takticki. Mozda Vrhovca probati na beka. Malic je pokazao juce da ima materijala, dugo nisam vidio da neko u trku moze onako nabaciti i pogoditi napadaca u glavu kao on juce. Treba ovoj ekipi jos svasta nesto, al nekako mi desni bek najvise skripi. Treba zamjena za Luku, i treba jos jedan vezni koji zna stati na loptu jer kad igramo na postavljenu odbranu brzo gubimo lopte, nekako smo vise ekipa za kontre. A kad nam se protivnik postavi ne znamo sta cemo.
yebes njihove cifre.
Memija u Zrinjski ode...amar92 je napisao/la: ↑uto avg 17, 2021 2:15 pmPravo bi nam sjeo Memija sad. Rezervni napadac u zavisnosti od situacije sa Erminom. Osim desnog beka i rezervnog napadaca smo dobro popunjeni na svim pozicijama.Hare79 je napisao/la:Trebamo desnog beka pod hitno, Ante je limitiran i brzinom i takticki. Mozda Vrhovca probati na beka. Malic je pokazao juce da ima materijala, dugo nisam vidio da neko u trku moze onako nabaciti i pogoditi napadaca u glavu kao on juce. Treba ovoj ekipi jos svasta nesto, al nekako mi desni bek najvise skripi. Treba zamjena za Luku, i treba jos jedan vezni koji zna stati na loptu jer kad igramo na postavljenu odbranu brzo gubimo lopte, nekako smo vise ekipa za kontre. A kad nam se protivnik postavi ne znamo sta cemo.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Cuj ode u Zrinjski, a imaju Corluku kojeg i Petev zove u repku, a sigurno i jos nekoga kao rezervu, a mi ga ne mozemo dovesti da nam bude prva opcija.nookey je napisao/la: ↑uto avg 17, 2021 2:56 pmMemija u Zrinjski ode...amar92 je napisao/la: ↑uto avg 17, 2021 2:15 pmPravo bi nam sjeo Memija sad. Rezervni napadac u zavisnosti od situacije sa Erminom. Osim desnog beka i rezervnog napadaca smo dobro popunjeni na svim pozicijama.Hare79 je napisao/la:Trebamo desnog beka pod hitno, Ante je limitiran i brzinom i takticki. Mozda Vrhovca probati na beka. Malic je pokazao juce da ima materijala, dugo nisam vidio da neko u trku moze onako nabaciti i pogoditi napadaca u glavu kao on juce. Treba ovoj ekipi jos svasta nesto, al nekako mi desni bek najvise skripi. Treba zamjena za Luku, i treba jos jedan vezni koji zna stati na loptu jer kad igramo na postavljenu odbranu brzo gubimo lopte, nekako smo vise ekipa za kontre. A kad nam se protivnik postavi ne znamo sta cemo.
Sent from my iPhone using Tapatalk
A da malo spustimo loptu po pitanju Blazevica,ipak smo mi navijaci nismo fudbalski treneri....Hare79 je napisao/la: ↑uto avg 17, 2021 1:49 pmTrebamo desnog beka pod hitno, Ante je limitiran i brzinom i takticki. Mozda Vrhovca probati na beka. Malic je pokazao juce da ima materijala, dugo nisam vidio da neko u trku moze onako nabaciti i pogoditi napadaca u glavu kao on juce. Treba ovoj ekipi jos svasta nesto, al nekako mi desni bek najvise skripi. Treba zamjena za Luku, i treba jos jedan vezni koji zna stati na loptu jer kad igramo na postavljenu odbranu brzo gubimo lopte, nekako smo vise ekipa za kontre. A kad nam se protivnik postavi ne znamo sta cemo.
Dzezvar je napisao/la: ↑uto avg 17, 2021 4:41 pmA da malo spustimo loptu po pitanju Blazevica,ipak smo mi navijaci nismo fudbalski treneri....Hare79 je napisao/la: ↑uto avg 17, 2021 1:49 pmTrebamo desnog beka pod hitno, Ante je limitiran i brzinom i takticki. Mozda Vrhovca probati na beka. Malic je pokazao juce da ima materijala, dugo nisam vidio da neko u trku moze onako nabaciti i pogoditi napadaca u glavu kao on juce. Treba ovoj ekipi jos svasta nesto, al nekako mi desni bek najvise skripi. Treba zamjena za Luku, i treba jos jedan vezni koji zna stati na loptu jer kad igramo na postavljenu odbranu brzo gubimo lopte, nekako smo vise ekipa za kontre. A kad nam se protivnik postavi ne znamo sta cemo.
Cisto da ne bude kao sa Malicem....
Popljuvan na forumu a on juce uputi centarsut,sto bi jedan cjenjeni kolega rekao,kakvog od Adzema nismo na Grbavici vidjeli.
Duga sezona je pred nama.Ne treba padati u neku euforiju poslije ove pobjede.Ici utakmicu po utakmicu jer u takvoj smo situaciji.storm_raider je napisao/la: ↑uto avg 17, 2021 5:22 pmDzezvar je napisao/la: ↑uto avg 17, 2021 4:41 pmA da malo spustimo loptu po pitanju Blazevica,ipak smo mi navijaci nismo fudbalski treneri....Hare79 je napisao/la: ↑uto avg 17, 2021 1:49 pmTrebamo desnog beka pod hitno, Ante je limitiran i brzinom i takticki. Mozda Vrhovca probati na beka. Malic je pokazao juce da ima materijala, dugo nisam vidio da neko u trku moze onako nabaciti i pogoditi napadaca u glavu kao on juce. Treba ovoj ekipi jos svasta nesto, al nekako mi desni bek najvise skripi. Treba zamjena za Luku, i treba jos jedan vezni koji zna stati na loptu jer kad igramo na postavljenu odbranu brzo gubimo lopte, nekako smo vise ekipa za kontre. A kad nam se protivnik postavi ne znamo sta cemo.
Popljuvan na forumu a on juce uputi centarsut,sto bi jedan cjenjeni kolega rekao,kakvog od Adzema nismo na Grbavici vidjeli.![]()
![]()
![]()
Samo podrska.
Pa dobro, pet kola mu je trebalo da jedan ubode. Svaka čast.Dzezvar je napisao/la: ↑uto avg 17, 2021 4:41 pmA da malo spustimo loptu po pitanju Blazevica,ipak smo mi navijaci nismo fudbalski treneri....Hare79 je napisao/la: ↑uto avg 17, 2021 1:49 pmTrebamo desnog beka pod hitno, Ante je limitiran i brzinom i takticki. Mozda Vrhovca probati na beka. Malic je pokazao juce da ima materijala, dugo nisam vidio da neko u trku moze onako nabaciti i pogoditi napadaca u glavu kao on juce. Treba ovoj ekipi jos svasta nesto, al nekako mi desni bek najvise skripi. Treba zamjena za Luku, i treba jos jedan vezni koji zna stati na loptu jer kad igramo na postavljenu odbranu brzo gubimo lopte, nekako smo vise ekipa za kontre. A kad nam se protivnik postavi ne znamo sta cemo.
Popljuvan na forumu a on juce uputi centarsut,sto bi jedan cjenjeni kolega rekao,kakvog od Adzema nismo na Grbavici vidjeli.