pestabudimpesta je napisao/la: ↑pon avg 02, 2021 7:49 pm
Ivkovic me bas obradovao, bas se na licu covjeka vidi postenja, bas smo imali srece s njim, Juricic takodjer,smjesan mi je bio prosle godine,al sad postaje uzor igracima, svaka cast Luka, oba juniora su pokazali zrelost i Suba dobra igra, treba se pratiti cijela tekma, ali on nije krilni igrac, 2/3 poteza i to je to
Mene su oba juniora u ove tri tekme naprosto odusevili. Bice tu sigurno padova ali ovo sto sad pokazuju je vrhunski. Bez imalo respekta prema nekakvim izvikanim zvijezdama Premijer lige.
Da, steta sto Suba mora na krilo ali valjda se i to uskoro rijesi.
Celo ludak k'o da je ponikao na sljaci. Nije on bio smijesan ni prosle sezone, jedan je od rijetkih koji je "vukao" i nije svjesno bojkotovao igru. Ali eto, u onoj psihozi i toksicnoj atmosferi bi se i Suarez utopio.
Vrhovca vidim slabo ko spominje a momak je realno dosad maestralan.
Ma generalno, ja nemam sta kome prigovoriti. Ima tu nekih sitnih zamjerki (i to zanimljivo, kod onih najstarijih i najiskusnijih) ali sve u svemu ovo je tim s perspektivom. Potencijal na kojem sad treba puno raditi - ali nesumnjivi potencijal. Tomo se cini pravim covjekom za to.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.