Nista dok se govna ne otjeraju iz kluba
Ali svakako, neka djece, barem da dugovi ne rastu sa preplacenim igracima.
Ne znam sta ti gledas, ali jedini koji moze uzeti duel je meni luka i zagraditi ti se, tu je jos jaci.Tare1921 je napisao/la: ↑ned maj 30, 2021 6:55 pmMeni Luka los, nikad dvoboj da dobije a golovi su nekakvi slucajni isto kao kod Mujezinovica. Dobro je jedino sto puno trci i 100% daje od sebe. Nadam se da cemo dovesti Irfana Hadzica sumnjam da ce bit skup u svakom slucaju je jeftiniji od Lendrica.
Koraci u startu, prijatelju. Kakva Evropa s djecom? Zbog cega takav pritisak, makar i potencijalni? To zaboraviti i kao opciju.
Napisah po mogucnosti bez pritiska...NEZALAGANJE je napisao/la: ↑ned maj 30, 2021 7:03 pmKoraci u startu, prijatelju. Kakva Evropa s djecom? Zbog cega takav pritisak, makar i potencijalni? To zaboraviti i kao opciju.
Ako su djeca, onda nema rezultatskog pritiska, vec se igra, pa sta bude, dok oni stasavaju i ekipa se gradi.![]()
Ne znam po čemu bi sljedeća sezona trebala biti drugacija. Niko nista ne najavljuje, nikakan restart, nikakvu novu viziju, nove sponzore... Ja samo vidim novu patnju u najavi.
I to je istina.
To je nasa realnost. Sredina tabele naredni period. Bice i "krupa" i "olimpika" i "zrinjskih".ubaceni element je napisao/la: ↑ned maj 30, 2021 8:23 pmKlasika nasa, jedna pobjeda i odjednom svi valjaju. Jedna losa i ne valja niko, i tako u krug. Ko god zagovara guranje djece treba mu u startu biti jasno da minimum 2-3 godine plafon plafona je 6 mjesto, da ce Muftic imati vise “olimpika” nego “krupa” i da ce Durakovic imati vise “zrinjskih” nego”krupa” itd, a da ne spominjemo ove startove za crveni karton. Ok, to je nama mozda i jedina opcija, ali zaboravite rezultate onda, a mi to NE MOZEMO jer nismo vidjeti trofej godinama i dok ga ne osvojimo pritisak ce postojati od strane 90% navijaca (i to ovih sto danas prizivaju djecu).