Ne znam sta ti gledas, ali jedini koji moze uzeti duel je meni luka i zagraditi ti se, tu je jos jaci.Tare1921 je napisao/la: ↑ned maj 30, 2021 6:55 pmMeni Luka los, nikad dvoboj da dobije a golovi su nekakvi slucajni isto kao kod Mujezinovica. Dobro je jedino sto puno trci i 100% daje od sebe. Nadam se da cemo dovesti Irfana Hadzica sumnjam da ce bit skup u svakom slucaju je jeftiniji od Lendrica.
Koraci u startu, prijatelju. Kakva Evropa s djecom? Zbog cega takav pritisak, makar i potencijalni? To zaboraviti i kao opciju.
Napisah po mogucnosti bez pritiska...NEZALAGANJE je napisao/la: ↑ned maj 30, 2021 7:03 pmKoraci u startu, prijatelju. Kakva Evropa s djecom? Zbog cega takav pritisak, makar i potencijalni? To zaboraviti i kao opciju.
Ako su djeca, onda nema rezultatskog pritiska, vec se igra, pa sta bude, dok oni stasavaju i ekipa se gradi.
Ne znam po čemu bi sljedeća sezona trebala biti drugacija. Niko nista ne najavljuje, nikakan restart, nikakvu novu viziju, nove sponzore... Ja samo vidim novu patnju u najavi.
I to je istina.
To je nasa realnost. Sredina tabele naredni period. Bice i "krupa" i "olimpika" i "zrinjskih".ubaceni element je napisao/la: ↑ned maj 30, 2021 8:23 pmKlasika nasa, jedna pobjeda i odjednom svi valjaju. Jedna losa i ne valja niko, i tako u krug. Ko god zagovara guranje djece treba mu u startu biti jasno da minimum 2-3 godine plafon plafona je 6 mjesto, da ce Muftic imati vise “olimpika” nego “krupa” i da ce Durakovic imati vise “zrinjskih” nego”krupa” itd, a da ne spominjemo ove startove za crveni karton. Ok, to je nama mozda i jedina opcija, ali zaboravite rezultate onda, a mi to NE MOZEMO jer nismo vidjeti trofej godinama i dok ga ne osvojimo pritisak ce postojati od strane 90% navijaca (i to ovih sto danas prizivaju djecu).