Nismo svi ni Amara podržali pa je ušao. Ne pitamo se ništa.blueheart je napisao/la: ↑sri maj 26, 2021 7:53 pmMujo Selimovic ako pridje blizu kluba gotovo nam je... niko normalan to nece podrzati!!!Glas Razuma je napisao/la: ↑sri maj 26, 2021 6:01 pmGospoda HAKO DULJEVIC, MUJO SELIMOVIC I AMAR OSIM ULAZE U UPRAVNI ODBOR!!!
Hako Duljevic je vlasnik Duljevic d.o.o. i sada kada vise nema pretvaranja, znate kome planiraju da teren prodaju. Gospodin Amar Osim ce mu to omoguciti. Sve je to dio dogovora.
Zeljovci, mobilisite se! Mi cemo se mobilisati da se ovo ne desi.
Ne mijenja se ništa jer nisu trofejniji, nije kameno doba da se ne može provjeriti. I slažem se da se ne treba baviti glupostima jer imamo milion prečih stvari.samo_da_repliciram je napisao/la: ↑sri maj 26, 2021 9:34 pmA sta se generalno mijenja to sto su sad trofejniji, ne kontam?! Zbog cega se svi zamaraju nebitnim stvarima
Znam drug,sad je najbitnije da se klub rjesi zohara i ubleha te dovede sposobne ljude koji ce dovesti klub na zdrave noge,jer u spurotnom znamo sta nas ocekuje.Kluba sa velikom tradicijom,jedan od najvecih u bivsoj Jugi,sa mnogo navijaca,klub koji je iznjedrio mnogo talenata,reprezentativaca ne smije sebi dopustiti sudbinu Celika,KK Bosne zbog pojedinaca i njihovih licnih interesa .Mnogo to boli ali ne mogu da ne spomenem vezano za trenera,neprovjereno ,ono sto cujem naravno.
storm_raider je napisao/la: ↑sri maj 26, 2021 11:22 pm@Raptor44, promjenjen ti je nick u Majkel kao sto si trazio. Da znas ako se ne budes mogao logovati sa svojim prvim nickom.
Najbolje bi bilo negdje pronaći dobrog golmana i ostali da su do 21 godinu naši ili tuđi omladinci koji će za male pare sutati loptu i afirmisati se...
Brate to su nam trenutno opcije pa sad htio to neko priznati ili ne.. jebiga.Senad1921 je napisao/la: ↑čet maj 27, 2021 11:42 pmMa kakvi crni omladinci, pa nismo mi Mladost DK, Krupa, Sloboda i sl da iz ocaja podmladjujes ekipu i pokusavas nekoga prodati da bi opstao.
Mi ili smo klub ili nismo, navijaci ili su pi.cke ili nisu. Jasno, glasno, izricito ocistiti klub i nastaviti dalje gdje trebamo i biti. Ako ne zele, ne moraju, samo ce onda pokazati pravo lice i koliko su jeftini. Zeljo ce se vratiti prije ili kasnije, vratice se onima kome i pripada, a crna mrlja ce dovijeka ostati na tom Jugu i Amaru.
To je tačno najbolja opcija.plavi kanarinac je napisao/la: ↑čet maj 27, 2021 7:21 pmNajbolje bi bilo negdje pronaći dobrog golmana i ostali da su do 21 godinu naši ili tuđi omladinci koji će za male pare sutati loptu i afirmisati se...