Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Grbavica
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub maj 01, 2021 11:04 pm

Amar927 je napisao/la:Goreg igraca od Blazevica u Zelji nisam vidio do sad...
Livaja je za njega Dani Alves glavom i bradom
Ko nas je kleo, nije dangubio.

plavi kanarinac
Kontakt:

sub maj 01, 2021 11:16 pm

zeka_tm87 je napisao/la:
sub maj 01, 2021 10:23 pm
Pod a za slijedecu sezonz je napraviti sve da se nadje investitor po mogucnosti iz vana jer ovi domaci znaju u kakvom smo cabru s draguljcetom.i da taj neko nas pogura da dovedemo kakvih tri cetri igraca kako treba i plus juniori sigurno nece biti gori od ovih manekenki i alkosa.a onda sta bude.
Radnicki klub. velez dokaz da se može koliko god mi svi mrski bili može se mogli smo i mi ali nas šampanjac sprijeci
Najljepša drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

SenidRaso
Kontakt:

sub maj 01, 2021 11:18 pm

Dovesti igrace FK klis bolje bi igrali,koliko jedan igrac Želje zaradi mozemo platiti citav klis,sta nam uradi amare jedva cekam da te negdje vidim,a jos pojedine igrace,molim Boga za taj dan

thierryhenry21
Kontakt:

sub maj 01, 2021 11:22 pm

Za 38 minuta će biti tačno 6 mjeseci otkako nismo pobijedili, a 100 godina kluba :)
Ti si sav moj bol, ma ti si život moj!

storm_raider
Kontakt:

sub maj 01, 2021 11:27 pm

Boze sacuvaj.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

sub maj 01, 2021 11:44 pm

Spavajte po hotelima veceras jer i jeste PICCKURINE NAJVECE !

ANamelessGhoul
Kontakt:

sub maj 01, 2021 11:48 pm

Jebemo vam mater u picku svima redom.

Omar500
Moderator
Kontakt:

sub maj 01, 2021 11:51 pm

plavi kanarinac je napisao/la:
zeka_tm87 je napisao/la:
Pod a za slijedecu sezonz je napraviti sve da se nadje investitor po mogucnosti iz vana jer ovi domaci znaju u kakvom smo cabru s draguljcetom.i da taj neko nas pogura da dovedemo kakvih tri cetri igraca kako treba i plus juniori sigurno nece biti gori od ovih manekenki i alkosa.a onda sta bude.
Radnicki klub. velez dokaz da se može koliko god mi svi mrski bili može se mogli smo i mi ali nas šampanjac sprijeci
Pa Semsudin Hasic i saradnici dolazili nama u posjetu da vide kako funkcionise jedan klub na zdravim osnovama, prije par godina. Oni bili u drugoj ligi. Evo grade stadion, nastavili gdje smo mi stali, savrseno dobro funkcionisu. I onda imas kamatara koji nam je direktno izbio dvije titule iz ruku unosenjem nezdrave atmosfere u kljucnim momentima sezona. Nije stao dok nije otjerao sve celnike kluba, i evo ne staje dok razvaljuje iznutra klub, sve da bi se predstavilo kako klub ne moze funkcionisati i da se pomocni mora prodati. E pa ne mora, bolje i u nize lige otici nego da ovi lesinari prodaju pomocni teren! Gnjide!
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Amar927
Kontakt:

sub maj 01, 2021 11:52 pm

Manijaci uz duzno postovanje umjesto posvete transu kona trebali bi se pozabaviti malo trenutnom upravom kao i manekenima koji nose nas dres.

Charlie Sheen
Kontakt:

ned maj 02, 2021 12:05 am

Jedino vece picke od igraca smo mi navijaci.

BC1921
Kontakt:

ned maj 02, 2021 12:12 am

Charlie Sheen je napisao/la:

To je poenta cijele price. Jedini i pravi krivci, samo sto nisam bas siguran koliko su oni uopce navijaci, al otom potom...
Krivina Jug

Reha1921
Kontakt:

Istina mi navijaci smo najvece picke umjesto da odemo ispred stadiona i nabijemo s noge na nogu sampanjac ekipu i ove picketine od igraca mi sutimo i gledamo kako nam unistavaju naseg Zelju :(

BC1921
Kontakt:

ned maj 02, 2021 12:13 am

Amar927 je napisao/la:
sub maj 01, 2021 11:52 pm
Manijaci uz duzno postovanje umjesto posvete transu kona trebali bi se pozabaviti malo trenutnom upravom kao i manekenima koji nose nas dres.

Sto upravom? Kako cujem sve im redovno isplaceno.
Krivina Jug

plavi kanarinac
Kontakt:

ned maj 02, 2021 12:17 am

Omar500 je napisao/la:
sub maj 01, 2021 11:51 pm
zeka_tm87 je napisao/la:
Pa Semsudin Hasic i saradnici dolazili nama u posjetu da vide kako funkcionise jedan klub na zdravim osnovama, prije par godina. Oni bili u drugoj ligi. Evo grade stadion, nastavili gdje smo mi stali, savrseno dobro funkcionisu. I onda imas kamatara koji nam je direktno izbio dvije titule iz ruku unosenjem nezdrave atmosfere u kljucnim momentima sezona. Nije stao dok nije otjerao sve celnike kluba, i evo ne staje dok razvaljuje iznutra klub, sve da bi se predstavilo kako klub ne moze funkcionisati i da se pomocni mora prodati. E pa ne mora, bolje i u nize lige otici nego da ovi lesinari prodaju pomocni teren! Gnjide!
Iskreno se nadam da ce ovaj predsjednik skupstine biti bez oraha u džepovima i da ce ti eventualni novi skupstinari biti ljudi koji istinski vole klub

Charlie Sheen
Kontakt:

ned maj 02, 2021 12:18 am

Senad1921 je napisao/la:

To je poenta cijele price. Jedini i pravi krivci, samo sto nisam bas siguran koliko su oni uopce navijaci, al otom potom...
Ne mislim samo na TM vec svi najvijaci Zelje.

BC1921
Kontakt:

ned maj 02, 2021 12:25 am

ned maj 02, 2021 12:18 am
Senad1921 je napisao/la:

Ne mislim samo na TM vec svi najvijaci Zelje.

Koje sve? Neko ko ima solidan posao, porodicu, finih godina i sl, treba da se gomba sa kvazi mangupima i revolverasima? Pa da se moglo prosla uprava bi bila i sada tu. Previse je stvari koje normalni ljudi mogu izgubiti da bi spasili Zelju, a premalo je onih koji mogu se nositi s njima.
TM je odavno izgubio znacaj, razum i postenje. Bilo nam tesko to priznati ili ne, tako je.
Krivina Jug

Ludvig Leple
Kontakt:

ned maj 02, 2021 1:40 am

kvalitet je napisao/la:
pet apr 30, 2021 3:59 pm
E zbog takvih kao što ste vi, mi nikada nećemo na zelenu granu. Koljite se, svađajte se, optužujte, pravite se pametni, veličajte pojedince... ja neću više sudjelovati u ovom cirkusu od diskusije. Jednostavno, ovdje više nema zdrave diskusije.

Za kraj, ti i još neko pretpostavljate da znate ko sam. Na orgu nikada nisam bio registrovan, na ss sam bio pod istim nickom. Amara lično ne znam (jedini kontakt - prije 10-ak godina slučajno bio u društvu gdje je on bio, 10 minuta, nismo se zvanično ni upoznali), nemam nikakav interes da ga branim, štitim ili slično. Gledam samo Željin interes, a to što VI smatrate da je samo vaše viđenje toga šta je Željin interes ispravno - e to je vaš problem. Što se mene tiče, ima samo jedna stolica, a to je Željo. I da, bavim se puno ozbiljnijim poslom nego što pretpostavljaš. Pozdrav.
Znaš šta je simptomatično, da svi vi pušikurci mitskog bića uvijek kažete ne znam ga ja lično, ali sam sjedio s njim 10 minuta u nekom društvu, gdje je on bio. Nevjerovatno, kako se svi nađete u njegovom društvu slučajno...
Dalje, ne postoji niko sa mnom, jer ja pričam u svoje ime, individua, jedna osoba, osoba kojoj ovaj stogodišnjak znači mnogo u životu.

Bezveze pljujete igrače, nemaju plata, za šta da igraju? Za ljubav? Ma dajte molim vas, pa da li bi vi igrali za klikere? Vjerujem da bi...

Ponovo se spominje Badžak kao neka vrsta žrtve, kako on jedini voli Klub i slično. Što se mene lično tiče, neka odmah ujutro odjebe iz Kluba, jer ako je bio u stanju raditi sa Lutvinim gazdom, onda za mene nije ništa bolji od njega, a još nam kao bonus doveo i Koketa, pa gdje da ga čovjek ne voli. Ali realno je da neće nigdje, jer valja izvući pozajmice, ha ja.

Još nešto, pletete i heklate po Veselom, a ja vam po ko zna koji put ponavljam, mi bez njega nemamo nikakvu prodornost, pa makar to bili i faulovi oko 16m iz kojih se uvijek može nešto desiti.

Neko pita zašto je Baka pristao da nas vodi, evo ja ću vam reći, ima dobrih 20.000 razloga da nas vodi 2 mjeseca...

@Kvalitet, promijeni tu zastavu, ljepše ti stoji avatar sa Lutvinim gazdom, nekako je prirodnije.

plavi kanarinac
Kontakt:

ned maj 02, 2021 1:51 am

Ma baka revijalno samo gost trener da uzme cvanciku eventualno i vise ako mu se ne isplati na vrijeme, boli njega ...

Leon_Professional
Kontakt:

ned maj 02, 2021 1:52 am

Meni nije jasno zašto Štili ovo treba u životu.
Piša sam po sebi.
Kralju, bar na derbiju zaboravi platu, dijete si ovog kluba jel te nije stid poslije ove tekme?
Pa da bar malo sakriva da je nezadovoljan nego ovako očito da ne može očitije. **** te Amar past ćeš ljudima u očima kao i on.

Eh kad se sjetim kakve su to rasprave bile jer se Semir kritikovao samo zbog jednog poluvremena. Zbog babuke također. A sada nikog nema, valjda dobra situacija, šta li?

Leon_Professional
Kontakt:

ned maj 02, 2021 1:58 am

ned maj 02, 2021 1:51 am
Ma baka revijalno samo gost trener da uzme cvanciku eventualno i vise ako mu se ne isplati na vrijeme, boli njega ...
Pa da.
Mnogi su mislili da neće biti pušikurac i da će s njim biti i nekih drastičnih promjena ali jok.

Pa zamislite šta su oni nama uradili za 100 godina i ogromnoj rezultatskoj dubiozi. Oni sklone trenera, dovedu novog a ostave cijeli stručni štab i dalje. I taj novi trener pristane na to, pa očito da i on nije ozbiljan čim je na to pristao. One pijanice i neznalice da su šta znali ne bi imali krizu rezultata i uredno su nagrađeni time što su i dalje tu.

I to sve nam urade na 100 godina. I mi ništa ne možemo. Doduše nismo ni pokušali, ali apsolutno smo pasivni šta god da se dešava, a dešavaju se ozbiljni udari na zdrav razum. Bruka.

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], ghamaz, kemo i 54 gosta.

Prijava