Livaja je za njega Dani Alves glavom i bradomAmar927 je napisao/la:Goreg igraca od Blazevica u Zelji nisam vidio do sad...
Livaja je za njega Dani Alves glavom i bradomAmar927 je napisao/la:Goreg igraca od Blazevica u Zelji nisam vidio do sad...
Radnicki klub. velez dokaz da se može koliko god mi svi mrski bili može se mogli smo i mi ali nas šampanjac sprijecizeka_tm87 je napisao/la: ↑sub maj 01, 2021 10:23 pmPod a za slijedecu sezonz je napraviti sve da se nadje investitor po mogucnosti iz vana jer ovi domaci znaju u kakvom smo cabru s draguljcetom.i da taj neko nas pogura da dovedemo kakvih tri cetri igraca kako treba i plus juniori sigurno nece biti gori od ovih manekenki i alkosa.a onda sta bude.
Pa Semsudin Hasic i saradnici dolazili nama u posjetu da vide kako funkcionise jedan klub na zdravim osnovama, prije par godina. Oni bili u drugoj ligi. Evo grade stadion, nastavili gdje smo mi stali, savrseno dobro funkcionisu. I onda imas kamatara koji nam je direktno izbio dvije titule iz ruku unosenjem nezdrave atmosfere u kljucnim momentima sezona. Nije stao dok nije otjerao sve celnike kluba, i evo ne staje dok razvaljuje iznutra klub, sve da bi se predstavilo kako klub ne moze funkcionisati i da se pomocni mora prodati. E pa ne mora, bolje i u nize lige otici nego da ovi lesinari prodaju pomocni teren! Gnjide!plavi kanarinac je napisao/la: ↑sub maj 01, 2021 11:16 pmRadnicki klub. velez dokaz da se može koliko god mi svi mrski bili može se mogli smo i mi ali nas šampanjac sprijecizeka_tm87 je napisao/la: ↑sub maj 01, 2021 10:23 pmPod a za slijedecu sezonz je napraviti sve da se nadje investitor po mogucnosti iz vana jer ovi domaci znaju u kakvom smo cabru s draguljcetom.i da taj neko nas pogura da dovedemo kakvih tri cetri igraca kako treba i plus juniori sigurno nece biti gori od ovih manekenki i alkosa.a onda sta bude.
Charlie Sheen je napisao/la: ↑ned maj 02, 2021 12:05 amJedino vece picke od igraca smo mi navijaci.
Iskreno se nadam da ce ovaj predsjednik skupstine biti bez oraha u džepovima i da ce ti eventualni novi skupstinari biti ljudi koji istinski vole klubOmar500 je napisao/la: ↑sub maj 01, 2021 11:51 pmPa Semsudin Hasic i saradnici dolazili nama u posjetu da vide kako funkcionise jedan klub na zdravim osnovama, prije par godina. Oni bili u drugoj ligi. Evo grade stadion, nastavili gdje smo mi stali, savrseno dobro funkcionisu. I onda imas kamatara koji nam je direktno izbio dvije titule iz ruku unosenjem nezdrave atmosfere u kljucnim momentima sezona. Nije stao dok nije otjerao sve celnike kluba, i evo ne staje dok razvaljuje iznutra klub, sve da bi se predstavilo kako klub ne moze funkcionisati i da se pomocni mora prodati. E pa ne mora, bolje i u nize lige otici nego da ovi lesinari prodaju pomocni teren! Gnjide!plavi kanarinac je napisao/la: ↑sub maj 01, 2021 11:16 pmRadnicki klub. velez dokaz da se može koliko god mi svi mrski bili može se mogli smo i mi ali nas šampanjac sprijecizeka_tm87 je napisao/la: ↑sub maj 01, 2021 10:23 pmPod a za slijedecu sezonz je napraviti sve da se nadje investitor po mogucnosti iz vana jer ovi domaci znaju u kakvom smo cabru s draguljcetom.i da taj neko nas pogura da dovedemo kakvih tri cetri igraca kako treba i plus juniori sigurno nece biti gori od ovih manekenki i alkosa.a onda sta bude.
Ne mislim samo na TM vec svi najvijaci Zelje.Senad1921 je napisao/la: ↑ned maj 02, 2021 12:12 amCharlie Sheen je napisao/la: ↑ned maj 02, 2021 12:05 amJedino vece picke od igraca smo mi navijaci.
To je poenta cijele price. Jedini i pravi krivci, samo sto nisam bas siguran koliko su oni uopce navijaci, al otom potom...
Charlie Sheen je napisao/la: ↑ned maj 02, 2021 12:18 amNe mislim samo na TM vec svi najvijaci Zelje.Senad1921 je napisao/la: ↑ned maj 02, 2021 12:12 amCharlie Sheen je napisao/la: ↑ned maj 02, 2021 12:05 amJedino vece picke od igraca smo mi navijaci.
To je poenta cijele price. Jedini i pravi krivci, samo sto nisam bas siguran koliko su oni uopce navijaci, al otom potom...
Znaš šta je simptomatično, da svi vi pušikurci mitskog bića uvijek kažete ne znam ga ja lično, ali sam sjedio s njim 10 minuta u nekom društvu, gdje je on bio. Nevjerovatno, kako se svi nađete u njegovom društvu slučajno...kvalitet je napisao/la: ↑pet apr 30, 2021 3:59 pmE zbog takvih kao što ste vi, mi nikada nećemo na zelenu granu. Koljite se, svađajte se, optužujte, pravite se pametni, veličajte pojedince... ja neću više sudjelovati u ovom cirkusu od diskusije. Jednostavno, ovdje više nema zdrave diskusije.
Za kraj, ti i još neko pretpostavljate da znate ko sam. Na orgu nikada nisam bio registrovan, na ss sam bio pod istim nickom. Amara lično ne znam (jedini kontakt - prije 10-ak godina slučajno bio u društvu gdje je on bio, 10 minuta, nismo se zvanično ni upoznali), nemam nikakav interes da ga branim, štitim ili slično. Gledam samo Željin interes, a to što VI smatrate da je samo vaše viđenje toga šta je Željin interes ispravno - e to je vaš problem. Što se mene tiče, ima samo jedna stolica, a to je Željo. I da, bavim se puno ozbiljnijim poslom nego što pretpostavljaš. Pozdrav.
Pa da.plavi kanarinac je napisao/la: ↑ned maj 02, 2021 1:51 amMa baka revijalno samo gost trener da uzme cvanciku eventualno i vise ako mu se ne isplati na vrijeme, boli njega ...