Aman, je li nam dosta vise tog mazohistickog sarkazma?
Nismo ni bod zasluzili, ali bez obzira na to Amar i uprava treba da podnesu ostavku danas !
Drug ovo je sve od muke, kakvo ujedanje nije mi do toga.fcz je napisao/la: ↑sub apr 10, 2021 6:21 pmAman, je li nam dosta vise tog mazohistickog sarkazma?
Nije raja znala kakav je, jebiga, sta sad. Vecina se nadala da je dobar trener i menadzer, svi se sjecali prijasnjih titula i eto nadali se; nije to bas najveci grijeh na svijetu.
Bitno je da su svi skontali da je on nula od strucnjaka i covjeka. Ostalo je jos mozda par budala ali oni su statisticka greska tako da se nema vise koga "ujedati" tim nekakvim sarkasticnim dosjetkama.
Brate jesmo li toliko naivni?
Znam, zato i kazem da je to cisti mazohizam. Mazohizam i pasivnost idu ruku pod ruku i ne donose nista dobro. Mi ako hocemo da zadrzimo i promil sanse da spasimo klub moramo biti aktivni, kukanje i pasivnost samo idu na ruku brkatom dusmaninu.BHDragons je napisao/la: ↑sub apr 10, 2021 6:26 pmDrug ovo je sve od muke, kakvo ujedanje nije mi do toga.fcz je napisao/la: ↑sub apr 10, 2021 6:21 pmAman, je li nam dosta vise tog mazohistickog sarkazma?
Nije raja znala kakav je, jebiga, sta sad. Vecina se nadala da je dobar trener i menadzer, svi se sjecali prijasnjih titula i eto nadali se; nije to bas najveci grijeh na svijetu.
Bitno je da su svi skontali da je on nula od strucnjaka i covjeka. Ostalo je jos mozda par budala ali oni su statisticka greska tako da se nema vise koga "ujedati" tim nekakvim sarkasticnim dosjetkama.