Optimista sam! Zašto, pa jasno nam je svima da "zvjezdice" najbolje igraju kad je loš teren, odnosno vrijeme. Ukoliko večeras ne zapnu, smrznuće se, tako da moraju zapeti, a imaju i motiv više, jer pobjeda donosi mnogo i vraćanje u utrku za pokal, a samim time i dobru finansijsku injekciju. To moraju imati u svojim glavama, a već su nas dovoljno ohladili, da malo ko više vjeruje u bilo kakav rezultat. Neka oni pobijede, a onda će se valjda naći neko i da licencu završi, pod uslovom da izborimo evropu. Zamislite scenario, nekim čudom mi proigramo i uzmemo titulu, a savez nam ne dadne da igramo uopšte! Ne bi (im) nam bilo prvi put, nažalost. Neću o tome ni da razmišljam. Prvo što mi je želja je da danas pobjiedimo, a za ostalo ćemo vidjeti. Teren i vraćanje pozitivne atmosfere u ekipu je veoma bitno, a to se može samo pobjedama! Zato puna podrška ekipi, jer Željo se voli i nikad ne bih mogao navijati da izgubimo, kako bi eventualno nekog klub otjerao koji nije po volji pojedinih navijača. Pritisak navijača da (mada to teško pali kod gospodara familije), ukoliko neko radi protiv kluba i nema rezultate, ali željeti poraz, e to ne!