Veteran1965 je napisao/la: ↑uto mar 09, 2021 7:39 pm
Izjava da je 20% bolja ekipa od konkurencije dovoljna da se uzme titula je pokazatelj da čovjek veze sa nogometom nema. Ili ova gore spomenuta dali smo sve hoćemo sve. To može izjaviti samo sportski laik. I ovdje se samo brani Senad, bar je to moje mišljenje, jer sjećam se kako sma ja bio "bombardovan" kada sam u ono vrijeme kritikovao neke stvari. Sa pravom, argumentima, činjenicama.
Ja otvoreno kažem, niti sam bio za prvog, a za ovog pogotovo. Protiv njega sam još kad je 2002 ili 2003(ne sjećam se više) svojim kurčenjem otjerao Bosnalijek koji je bio generalni sponzor. Zbog izjava kada se vratio iz Engleske i počeo glumit managera tipa Fergusona ili Vengera. Zbog toga je i odletio prvi put, zbog kurčenja.
I previše se fali "sistem" koji je bio do "dana pobjede". Kada neko postavi kvalitetan sistem, teško se to razvaljuje, a ovaj je puko nakon 2 mjeseca. Pravilnije je, bar po meni da je to bio početak uspostavljanja sistema, jer bilo je tu založene Željine imovine i revolvinga, da se ne lažemo...
NAravno ovo je samo moje mišljenje, ne bih u velike diskusije ulazio oko ovoga, ali da imam osjećaj da su tu dvije busije, imam...
Izvini, ali nisi u pravu. Prvo izjava nije bila da ekipa 20% bolja od konkurencije uzima titulu, nego da Željo mora biti najmanje 20% bolji od konkurencije ako misli uzeti titulu (misleći pri tome na razne igre iza paravana, pogotovo na sudijske igre). Drugo, ovo dali smo vam sve, hoćemo sve se odnosilo na odnos igrača prema svetom dresu.
Hajde mi objasni šta ovdje nije realno i šta nema veze sa fudbalom.
Drugo, kod nas je samo bitno protiv koga smo i ona "mijenjaj nas-**** vlast koja ne mijenja".
Ja nisam za Amara, ali nisam ni za njegovu smjenu dok nemamo alternativu. Ako ima, bujrum, mijenjaj ga. Ako nema, ona šuti i trpi.
Otjerali smo Senada na osnovu "ima ko će" i "samo nek on ode", i sad ga dobro glabamo.
Najveći naš problem je što mislimo da sve znamo, a u stvari ne znamo ništa!