Znalo se da drugi ljudi, kome god da si se nadao, nece uci. Da se ne ponavljam. Na to se i upozoravalo, alternative nije bilo. To je cinjenica.kvalitet je napisao/la: ↑uto mar 09, 2021 3:40 pmSvi normalni smo slavili Kup. Zlonamjerni nisu. Samo što je meni to nedovoljno i možda drugačije gledamo na Želju u tom smislu.
Kako vodi Amar sportski segment - jeste veoma loše, ne samo za njegov renome, nego za Želju općenito.
Jesam bio da se Amar vrati. Jesam bio za to da Miske ide jer više nije išlo. Nisam bio za to da cijela administracija ode i da dođe travnički ublehaš, pa i ostali. Nadao sam se drugim ljudima, da se ne ponavljam.
Za ovo stanje kriv je prvenstveno Amar, što i dalje ne znači da je Senad onda trebao ostati. I nisu samo bitni rezultati - šta je s trenerima, igračima, sportskim direktorima...?
Kako je vodio klub i infrastrukturne radove - skidam kapu. Žao mi je što nije završio bar južnu tribinu. Ali dugoročno onakav način vođenja kluba nije rješenje.
Ok, tebi je bilo nedovoljno, ali to nije krah i propast. Meni je bilo dovoljno. Uz sve sto se gradilo i vise nego dovoljno. Sada bismo se ponovo kao vratili na ono, hajde pogrijesilo se, Zeljo trpi sve. E pa nema reprize. I na to se skretala paznja. Meni je taj sportski segment uvijek bila smijesna prica, gradnja Grbavice je nesto sto sam godinama sanjao i makar da si mrvicu ucestvovao u stopiranju napretka kluba treba zivjeti sa tim.
Ne radi se tu o nekakvom Senadu, nije se nikada ni radilo, da Bog da ti sutra bolje napravio, isto bih pisao. I ja i drugi. Radi se o samo o Zelji.