Cemu nervoza decki, zamijenili smo tri boda za kup. Nije valjda da vas cude takve radnje od vodje.
Govorilo se, pisalo, ali manjina je bila “glasnija”. Nismo bolje ni zasluzili.
Sent from my iPhone using Tapatalk
I ne zasluzujemo.Zasluzujemo reset i da se pravi klub iz temelja, kad vec nismo reagovali kad smo trebali reagovati.Ovaj Zeljo je samo ime.Nista vise on nema sa Zeljom za koji mi navijamo.
Sve to fino zvuci u teoriji ali od toga nema nista jer nije nama najveci problem na terenu.cipiripi je napisao/la: ↑sub mar 06, 2021 4:39 pmKada podmladimo ekipu i zamjenimo ove "majstore veterane" mi mozemo ocekivat neki napredak. Proslo je vrijeme "kamenih" stopera, velemajstora sredine terena i "glavatih" spiceva ( kao sto je bio Musemic jer je najvise golova dao iz 16-ca glavom).
Proslo je vrijeme sablonske formacije i postavke igre.
Nama trebaju mladi i poletni mladici, poput Gasala, Durakovica, Ramovica i slicni, igraci koji ce u par koraka prenijeti loptu i kreirati napad. Igraci koji ce TRCATI BEZ LOPTE, igraci koji se ne boje krenuti 1 na 1, nama trebaju i igraci sa mudima, dosta je vise Zeceva, Veselinovica, Kosorica, Stilica, Alispahica vase vrijeme je proslo nekad prije 10-15 godina.
Nama treba MODERAN TRENER, a ne sablonac i demagog koji vec dvije godine nema istu ekipu i koji ne zna postaviti igru protiv "seljackih i malih ekipa" kao ni protiv konkurenata za trofej.
NAMA TREBA RESTART U SVAKOM SMISLU.
Vratite Adžema i Mulalica neka rade u tandemu i dajte im ugovor na 2 godine, ispast necemo a da cemo gledati bolji i agresivniji fudbal sigurno hocemo
hvala gospodinu... treba ostati covjek prije svega... zelim mu svu srecu svijetasamo_plavo je napisao/la: ↑sub mar 06, 2021 4:44 pmBadžak podnio ostavku...
“Volio bih da mi Amar (Osim, op. a.) i igrači objasne zašto da ostanem u klubu, ostali su druga tema. Privrednicima nemam razloga reći da ulazu u iskreni sport”, kratko je kazao Badžak.
Jasmine, trebas ti otjerati debrlog brkatog strucnajaka, nije on veci od kluba a ti si predsjednik kluba.samo_plavo je napisao/la: ↑sub mar 06, 2021 4:44 pmBadžak podnio ostavku...
“Volio bih da mi Amar (Osim, op. a.) i igrači objasne zašto da ostanem u klubu, ostali su druga tema. Privrednicima nemam razloga reći da ulazu u iskreni sport”, kratko je kazao Badžak.