Završit će ko Miske. Nećemo klub jednog lica, nećemooooo!
Završit će ko Miske. Nećemo klub jednog lica, nećemooooo!
Steta,dobar igrac
Mislis da je ovo vec gotova stvar ili je tek na početku?storm_raider je napisao/la: ↑pon jan 18, 2021 5:51 pmSkeptican sam, ali neka bude to - to. Napisacu kasnije set pitanja za koja smatram da mu se moraju postaviti prije bilo kalvog razmatranja. Pravopis, nekonzistentno koristenje afrikata i neretusirane slike su ono sto bode oci na prvi pogled samog dopisa. Sam sadrzaj maila mnoga pitanja donosi.
Neka nam je sretno sa njim i njemu sa nama. Mnogo je posla pred svima.
Radi se o tome da nema alternative. Ko smije dici ruku da Klub ostane u situaciji u kojoj je sada?Mamba1921 je napisao/la: ↑pon jan 18, 2021 6:07 pmMislis da je ovo vec gotova stvar ili je tek na početku?storm_raider je napisao/la: ↑pon jan 18, 2021 5:51 pmSkeptican sam, ali neka bude to - to. Napisacu kasnije set pitanja za koja smatram da mu se moraju postaviti prije bilo kalvog razmatranja. Pravopis, nekonzistentno koristenje afrikata i neretusirane slike su ono sto bode oci na prvi pogled samog dopisa. Sam sadrzaj maila mnoga pitanja donosi.
S obzirom da je poslan materijal skupstini, glasat ce se o njemu, a ne vjerujem da ima jos neka skupina dobrovoljaca pored ovog tipa.Mamba1921 je napisao/la: ↑pon jan 18, 2021 6:07 pmMislis da je ovo vec gotova stvar ili je tek na početku?storm_raider je napisao/la: ↑pon jan 18, 2021 5:51 pmSkeptican sam, ali neka bude to - to. Napisacu kasnije set pitanja za koja smatram da mu se moraju postaviti prije bilo kalvog razmatranja. Pravopis, nekonzistentno koristenje afrikata i neretusirane slike su ono sto bode oci na prvi pogled samog dopisa. Sam sadrzaj maila mnoga pitanja donosi.