Sto se ekipe 1921 tice smanjite malo dozivljaj.
Nema potrebe da prozivate momke,posebno sto nemate ama bas nikakav razlog za to.....
Ne prozivam ih, postavio sam precizno pitanje. Nema potrebe da se insinuira bilo sta zbog toga. Za mene licno ovo je mrlja, a svi su podlozni kritici.Faca Sa Ulica je napisao/la: ↑čet jan 14, 2021 12:31 pmSto se ekipe 1921 tice smanjite malo dozivljaj.
Nema potrebe da prozivate momke,posebno sto nemate ama bas nikakav razlog za to.....
Po ušima.
Bio je pun obmana, neistina, lazi uzmi kako hoces.Glas Razuma je napisao/la: ↑čet jan 14, 2021 12:46 pmNe prozivam ih, postavio sam precizno pitanje. Nema potrebe da se insinuira bilo sta zbog toga. Za mene licno ovo je mrlja, a svi su podlozni kritici.Faca Sa Ulica je napisao/la: ↑čet jan 14, 2021 12:31 pmSto se ekipe 1921 tice smanjite malo dozivljaj.
Zasto je video Selimovicevog izlaganja obrisan?
Pa ti insinuiras samim tim pitanjem.Glas Razuma je napisao/la: ↑čet jan 14, 2021 12:46 pmNe prozivam ih, postavio sam precizno pitanje. Nema potrebe da se insinuira bilo sta zbog toga. Za mene licno ovo je mrlja, a svi su podlozni kritici.Faca Sa Ulica je napisao/la: ↑čet jan 14, 2021 12:31 pmSto se ekipe 1921 tice smanjite malo dozivljaj.
Ako zelis da nadjes crva sumnje, onda ces ga i pronaci. Napisao sam da ih ne prozivam, a valjda znam najbolje svoje namjere obzirom da sam vlasnik svog misljenja. U cijem je interesu cenzurisanje Selimovicevog izlaganja onda? Da nije u interesu navijaca mozda? Momci su uradili tonu dobrih stvari i to ne znaci da ovdje nisu pod pritiscima popustili, sto nije bilo u interesu kluba.Faca Sa Ulica je napisao/la: ↑čet jan 14, 2021 1:36 pmPa ti insinuiras samim tim pitanjem.Glas Razuma je napisao/la: ↑čet jan 14, 2021 12:46 pmNe prozivam ih, postavio sam precizno pitanje. Nema potrebe da se insinuira bilo sta zbog toga. Za mene licno ovo je mrlja, a svi su podlozni kritici.Faca Sa Ulica je napisao/la: ↑čet jan 14, 2021 12:31 pmSto se ekipe 1921 tice smanjite malo dozivljaj.
Ubacujes crv sumnje medju raju a svi jako dobro znamo sta je sve uskraceno tim momcima u mandatu ovih brkicinih uhljupa...
Da su radili u interesu istih bili bi sigurno u puno boljem polozaju .....
Tako da...
Vjerovatno ne bi mogli fotku opaliti na Grbavici ni tokom treninga, tako da je kompromis ocito bio to, jer oglasili se nisu zvanicno.Glas Razuma je napisao/la: ↑čet jan 14, 2021 1:46 pmAko zelis da nadjes crva sumnje, onda ces ga i pronaci. Napisao sam da ih ne prozivam, a valjda znam najbolje svoje namjere obzirom da sam vlasnik svog misljenja. U cijem je interesu cenzurisanje Selimovicevog izlaganja onda? Da nije u interesu navijaca mozda? Momci su uradili tonu dobrih stvari i to ne znaci da ovdje nisu pod pritiscima popustili, sto nije bilo u interesu kluba.Faca Sa Ulica je napisao/la: ↑čet jan 14, 2021 1:36 pmPa ti insinuiras samim tim pitanjem.Glas Razuma je napisao/la: ↑čet jan 14, 2021 12:46 pm
Ne prozivam ih, postavio sam precizno pitanje. Nema potrebe da se insinuira bilo sta zbog toga. Za mene licno ovo je mrlja, a svi su podlozni kritici.
Ubacujes crv sumnje medju raju a svi jako dobro znamo sta je sve uskraceno tim momcima u mandatu ovih brkicinih uhljupa...
Da su radili u interesu istih bili bi sigurno u puno boljem polozaju .....
Tako da...
Sta kaze Sinan, ode u kontruFaca Sa Ulica je napisao/la: ↑čet jan 14, 2021 11:59 amA vala i nije neki pouzdan izvor![]()
Što se mene tiče ne mora se nikad više vratiti, jer ono što on igra je sve osim football-a. Stipl čez plače za njim...
Koji klub objavljuje cifre od transfera?avlami97 je napisao/la: ↑čet jan 14, 2021 4:04 pmSretno Hajdare!
Hajdar možda nije majstor sa loptom, a to da je bio naš najkonstantniji igrač u ovoj polusezoni je fakt.
Da li smo šta dobili od transfera, to samo znaju ljudi u Klubu. Hoće li to obznaniti? Mislim da neće, a neće jer ih zaboli neka stvar za navijače.
Vezano za izvještaj sa Skupštine 1921.ba. Oni da žele bi ga objavili i tako dokazali da se ne boje istine i da im je Željo na prvom mjestu. Ovako samii na sebe navlače sumnju.