Vjerujem da ce najvise biti price kako je Sarajevo imalo strasnu sezonu i da mi tu nismo mogli nista uraditi.Bosanac1993 je napisao/la: ↑čet jan 14, 2021 1:28 amOsjetili su da mu gori pod nogama,bit ce to podcast od kojeg ce glava da boli.
Čovjek pun k’o brod, dobija milionske tendere, a gdje je još sve što zaradi mimo toga... bukvalno pričamo o milioneru. Hoće sistem, radan je čovjek, ali je težak na parama. Da uloži još u igrački kadar, Velež bi se borio za titulu.neroazzuro je napisao/la: ↑sri jan 13, 2021 11:34 pmFino rade u Veležu, ali zaboravljate da je ovaj njihov Hasić (kako rekoše) stranački, a tako se ipak dosta lakše dolazi do novčanica.
Ali mnogi kažu da rade zakonito.
E moj Amare...
Zar dobijamo ista
Sinan napisa da dobijamo
Kojih ljudi?igla je napisao/la: ↑sri jan 13, 2021 11:24 pmUključilo bi se mnogo ljudi kad bi ovaj ublehaš otišao. Sada su svi, kao što i vi svi primijetite, ljudi izgubili volju i razočarali se.
Znam da ste se naslušali ovakvih priča, ali imam na poslu trojicu Željovaca, svi su školovani, pismeni, ostvareni ljudi. Svi bez ikakve energije pričaju o Želji, svi imaju mišljenje da "dok je Amara, nema se smisla šta raspravljati".
Mi navijaci sigurno necemo slusati prilog sa skupstine, nismo ni sa prosle, a i onaj jedan Selimovicev govor sa skupstine je obrisan u roku od 15 minuta.Elegant je napisao/la: ↑čet jan 14, 2021 11:47 amKad je Alex Ferguson bio u Man. Utd. cisto sumnjam da je on šefovima kluba i onima koji su mu pare omogucavali šefovao i dirktirao kako ce biti bez obzira sto je imao uspjehe. A ne vjerujem da to danas u 2021.to rade treneri PSG, Juventusa, Bayera, Barselone, Reala, Milana...itd.
Jedva cekam ovu bijednu skupstinu i skupstinare bez obraza da vidim sta ce reci ili cemo i tu slusati monolog.
A vala i nije neki pouzdan izvor
Vise puta sam to pitao vec. Zasto su 1921 ekipa obrisali taj video ako su vec nezavisni medij i rade iskljucivo u interesu Zeljeznicara? Brisanje videa je bilo samo u interesu Selimovica i ostatka tog saziva, sto ukljucuje i gospodina Kamatara.zeljoiznadsvega je napisao/la: ↑čet jan 14, 2021 11:49 amMi navijaci sigurno necemo slusati prilog sa skupstine, nismo ni sa prosle, a i onaj jedan Selimovicev govor sa skupstine je obrisan u roku od 15 minuta.Elegant je napisao/la: ↑čet jan 14, 2021 11:47 amKad je Alex Ferguson bio u Man. Utd. cisto sumnjam da je on šefovima kluba i onima koji su mu pare omogucavali šefovao i dirktirao kako ce biti bez obzira sto je imao uspjehe. A ne vjerujem da to danas u 2021.to rade treneri PSG, Juventusa, Bayera, Barselone, Reala, Milana...itd.
Jedva cekam ovu bijednu skupstinu i skupstinare bez obraza da vidim sta ce reci ili cemo i tu slusati monolog.
Na to nećeš dobiti odgovor, u ovoj državi nema "nezavisnog".Glas Razuma je napisao/la: ↑čet jan 14, 2021 12:01 pmVise puta sam to pitao vec. Zasto su 1921 ekipa obrisali taj video ako su vec nezavisni medij i rade iskljucivo u interesu Zeljeznicara? Brisanje videa je bilo samo u interesu Selimovica i ostatka tog saziva, sto ukljucuje i gospodina Kamatara.zeljoiznadsvega je napisao/la: ↑čet jan 14, 2021 11:49 amMi navijaci sigurno necemo slusati prilog sa skupstine, nismo ni sa prosle, a i onaj jedan Selimovicev govor sa skupstine je obrisan u roku od 15 minuta.Elegant je napisao/la: ↑čet jan 14, 2021 11:47 amKad je Alex Ferguson bio u Man. Utd. cisto sumnjam da je on šefovima kluba i onima koji su mu pare omogucavali šefovao i dirktirao kako ce biti bez obzira sto je imao uspjehe. A ne vjerujem da to danas u 2021.to rade treneri PSG, Juventusa, Bayera, Barselone, Reala, Milana...itd.