Joj, nemoj njih, ionako nam je prigustilo...
Joj, nemoj njih, ionako nam je prigustilo...
Bravo!vobznazna2 je napisao/la: ↑ned dec 13, 2020 11:16 pmSvi junaci nikom ponikoše... Gdje su sad ti veliki i mocni Zeljovci... da spase sto se spasit moze... Svi seru a niko posla da se uhvati sve njih libo taki za Zelju... Od precednika do legendi kluba i imucni zeljovaca e pa svima vam mnogo hvala od srca... Izgovora za nikog nema 100 godina nije malo i jedan Zeljo ovo nije zasluzio...
Imaš godina, i pamtišUjko je napisao/la: ↑ned dec 13, 2020 10:37 pmOvaj sto cijedi vino iz kamena, iscijedio je sve zivo iz mene, nisam pod vinklom evo vec drugi dan,
sjetih se nesto Ode i onog njegovog odlaska, kada mase rukom i izlazi sa Grbavice...Evo me placem
i ne stidim se toga, ionako niko vise iz kuce ne prica samnom, kazu, budala, j... te vise taj tvoj Zeljo...
Bolest je to, teska, znam....Ali, NAPRIJED, ZELJO,LJUBAVI MOJA !!!!![]()
![]()
![]()
Sta bravo? Sto nece niko da donese svoje pare da ih Amar rasporedjuje? Posla se mogu prihvatiti samo klimaci glavom, a i to kratkorocno jer su se i oni uveliko osuli.AdmirA je napisao/la: ↑ned dec 13, 2020 11:33 pmBravo!vobznazna2 je napisao/la: ↑ned dec 13, 2020 11:16 pmSvi junaci nikom ponikoše... Gdje su sad ti veliki i mocni Zeljovci... da spase sto se spasit moze... Svi seru a niko posla da se uhvati sve njih libo taki za Zelju... Od precednika do legendi kluba i imucni zeljovaca e pa svima vam mnogo hvala od srca... Izgovora za nikog nema 100 godina nije malo i jedan Zeljo ovo nije zasluzio...
Nemojte to raditi.Nemojte ubacivati ljude u pricu koja u ovom trenutku nije realna,morate shvatiti da vecina tih ljudi imaju sada druge prioritete u zivotu.AdmirA je napisao/la: ↑ned dec 13, 2020 11:33 pmBravo!vobznazna2 je napisao/la: ↑ned dec 13, 2020 11:16 pmSvi junaci nikom ponikoše... Gdje su sad ti veliki i mocni Zeljovci... da spase sto se spasit moze... Svi seru a niko posla da se uhvati sve njih libo taki za Zelju... Od precednika do legendi kluba i imucni zeljovaca e pa svima vam mnogo hvala od srca... Izgovora za nikog nema 100 godina nije malo i jedan Zeljo ovo nije zasluzio...
Pogeldaj samo stava. Pa ovako se na plaži na moru možeš ponašat, a kada daješ interviju za jedna od najčitanijih medija, onda zbog dostojanstva kluba trebaš imati neki nivo. Kratke hlačice i noga preko noge.