Stari, bez uvrede al postaješ naporan s tom pričom.Glas Razuma je napisao/la: ↑sub dec 12, 2020 3:05 pmNego u Rajlovac i na koljenima molite gospodina Misimovica da ovo popravi dok se jos moze popraviti. Prije toga jasno identificirati i na stub srama okaciti navijace koji su prethodili "Danu Pobjede" i slavlju otvaranja sampanjca.
Sve receno kratko i jasno!
Radi se o tome da ne postoji individua koja moze Zeljeznicaru pomoci u ovom trenutku na vise nacina od njega. Mislim da mi to moje zivotno i poslovno iskustvo daje za pravo da zakljucim, jer ukoliko neko misli da ima neko drugi grdno se vara. On takodjer ovo prati, sekira se, pati i brine.neroazzuro je napisao/la: ↑sub dec 12, 2020 3:09 pmStari, bez uvrede al postaješ naporan s tom pričom.Glas Razuma je napisao/la: ↑sub dec 12, 2020 3:05 pmNego u Rajlovac i na koljenima molite gospodina Misimovica da ovo popravi dok se jos moze popraviti. Prije toga jasno identificirati i na stub srama okaciti navijace koji su prethodili "Danu Pobjede" i slavlju otvaranja sampanjca.
Misimović je stvar prošlosti, a tim spominjanjem samo potkopavaš vlastitu argumentaciju.