Druze, nisam je ja obecao.neda_TM87 je napisao/la: ↑sri dec 02, 2020 7:17 pmZar nije titula obecana kada su ovi dolazili? Ima li smo dovoljno 2. Mjesta i izlazaka u Evropu i kupova, to nije bilo dovoljno.. nece valjda proci i 3. Godina bez titule koja je postavljena kao jedini cilj ovih novih koji su dolazili a stari to nisu mogli ostvariti.
Znači naravno. Još više bi nam značilo da smo okrenuli Mladost i Krupu na sličan način kao oni večeras Radnika. Siguran sam da bi mi sad imali 5-6 bodova više od njih, ali nažalost godinama nam fali naizgled tako malo, a ustvari tako puno.storm_raider je napisao/la: ↑sri dec 02, 2020 7:39 pmZnaci i nama nasa pobjeda.blueboy je napisao/la: ↑sri dec 02, 2020 7:06 pmAko je iko umjeren u prognozama ja sam. Ova im pobjeda znači 10 bodova, zbog samopouzdanja koje im je bilo počelo padati, zbog atmosfere u ekipi, zbog svega vjeruj mi.storm_raider je napisao/la: ↑sri dec 02, 2020 6:56 pmNista nije gotovo, polako ljudi dragi.. pa nije 20 bodova razlike.
Daj Bože da griješim, nikad mi u životu ne bi bilo draže da griješim, ali sam ubijeđen da sam u pravu.
Samo da se citiram vezano za BekricaAmar927 je napisao/la: ↑uto jul 14, 2020 11:23 pmMalo da sumiramo utiske do sada..Durakovic i Gasal su pokazali potencijal i u buducnosti bi moglo biti nesto od njih..Stanic iako ga ne volimo do sad na pripremama najspremniji nas igrac i kao krilo nije los..Bekric,vidi se zasto ga je Amar vratio,uvijek se moze nesto od njega ocekivati sa klupe neki slobodnjak,asistencija,penal i Amar je toga svjestan ..vecina trenera voli imati takvog iskusnog igraca u ekipi a pogotovo na klupi
Nadam se da su i nasi svjesni toga, da ce biti dobra analiza , 110% zalaganje igraca i da uzmemo tri boda.