IlProfessore je napisao/la: ↑uto nov 17, 2020 11:04 am
U duhu pravog antirežimskog, antistranačkog, radničkog i kluba raje zahvaljujemo se SDA garnituri na zalasku i želimo sreću novoj adžibasketovoj garnituri, jer smo mi sve samo na politički klub i to sve, samo nas sport zanima i te zezancije, predobro zaista.
S obzirom da smo mi udruzenje građana mi ovisimo u nekoj mjeri od općine kojoj pripadamo, kao posljedica nakaradnog sistema.
12.godina nas je ista ta općina na svakom koraku dobro remetila. Stopirala skoro sve pozitivne procese a i ono malo što bi uradili bi uradili kad im je trebao glas.
Ovi izbori su pokazali da ljudima je dojadilo gledati Koldzu i njegove idiote u pratnji. Ja znam da to tebi kao "pravom" patrioti tesko pada jer odose beneficije i tesko ce biti i prihvatiti jer sad dolaze ljudi koji tebi i tebi slicnima su trn u oku. Isto vrijedi i za nekolicinu uhljeba u klubu koji su tu kao posljedice neadekvatne podrske lokalne zajednice.
Niko ne tvrdi da ce klub procvjetati, niti da ce biti bolje ali da ce mnoge stvari okrenuti i da ce biti lakse bit ce.
Na kraju krajeva otisao je covjek koji opstruirao gradnju Istoka jer ima u planu hotel tu blizu. Otisao je covjek zbog kojeg smo izgubili cca 300k jer ne moze izdati prostore na istoku i otisao je covjek koji za 12.godina mandata je dao 300k klubu koji je najveci brend u cijelom gradu. Usporedbe radi Bandic je u 12.godina dao 20miliona Dinamu. Jasno je da nije isti tipa nacelnika, ali da ta cifra nije mogla biti veca je smijesno.
I pozdravi redakciju AMSDA, nemojte previse suza.