Valja i bod kakva je situacija
Ako ne dao bog zijanimo nek se pakuju koferi lagano, jer sumnjam da bi ih mogli stići više
Najjaci smo kad nas lomejovanmaksimovic je napisao/la: ↑uto nov 03, 2020 2:17 pmoptimizam, vidim, ne manjka ovdeblago vama ako vi vidite u ovoj ekipi ista pozitivno
![]()
Omjer 9-1-2 nam daje pravo da se nadamojovanmaksimovic je napisao/la: ↑uto nov 03, 2020 2:17 pmoptimizam, vidim, ne manjka ovdeblago vama ako vi vidite u ovoj ekipi ista pozitivno
![]()
Vracati se na Misimovica je zaista Sizifov posao.Nacin na koji je jedan dosao a drugi otisao je ipak prica sama za sebe.Sto bi stari rekli:dok jednom ne smrkne....Tako da od te ljubavi po meni nema nistaneroazzuro je napisao/la: ↑uto nov 03, 2020 6:18 pmNisu pitari ni malo sigurni u pobjedu, ako je neko i dao neku sličnu izjavu to je samo za javnost. Znaju oni dobro ko je njihova jedina prijetnja. Ali obzirom na sve bio bih zadovoljan i remijem, ipak se igra na njihovom terenu, a mi smo puno umorniji od ovog gustog rasporeda. Oni su sad za vikend odmorili pola ekipe.
Na trač oko potencijalnog "zakopavanja sjekira" između ove dvojice isto nisam ni malo optimista iz milion razloga. Ali ako bi se kojim slučajem obistinilo mislim da bi to izazvalo neviđenu euforiju među rajom.
Usudio bih se reći čak i da bi nam u sportskom smislu samo nebo bilo granica.