Ja ne znam koliko je para uposte doslo u klub od evrope i dade... a koliko su banke uzele sebi...Faca Sa Ulica je napisao/la: ↑pon okt 26, 2020 10:22 pmDadine paree su samo kap u moru.vjeruj mi...
Ja ne znam koliko je para uposte doslo u klub od evrope i dade... a koliko su banke uzele sebi...Faca Sa Ulica je napisao/la: ↑pon okt 26, 2020 10:22 pmDadine paree su samo kap u moru.vjeruj mi...
Nek si nam ti dosao i rekao kako su svi lazovi a nisu lazovi oni koji su doveli klub u stanje bez plata i do toga da niko ne zna transparentno bilo kakav podatak o tome.vobznazna2 je napisao/la: ↑uto okt 27, 2020 1:46 amKako pojedinci ovdje mogu srat i lagat to je cudo... i jos se nazivaju navijacima Zeljeznicara.... pitari vam nisu ravni cuj 6 placa se duguje cccc
Premije nisu plate.vobznazna2 je napisao/la: ↑uto okt 27, 2020 1:46 amKako pojedinci ovdje mogu srat i lagat to je cudo... i jos se nazivaju navijacima Zeljeznicara.... pitari vam nisu ravni cuj 6 placa se duguje cccc
Premije nisu plate,to sto se prikazuju kao plate to j3 druga stvar.Dio plate nije plata bez obzira sto se kao takva prikazuje.
A ni to sto su prosli mjesec dobili platu ne znaci da se ne kasni 6 plata, jer su dobili martovsku u septembru ako se ne varam.
Jesu li treneri u omladinskom pogonu dobili plate,s obzirom da se pare iz omladunakog pogona usmjeravaju klub.
Bosanac1993 je napisao/la: ↑uto okt 27, 2020 2:18 amNek si nam ti dosao i rekao kako su svi lazovi a nisu lazovi oni koji su doveli klub u stanje bez plata i do toga da niko ne zna transparentno bilo kakav podatak o tome.vobznazna2 je napisao/la: ↑uto okt 27, 2020 1:46 amKako pojedinci ovdje mogu srat i lagat to je cudo... i jos se nazivaju navijacima Zeljeznicara.... pitari vam nisu ravni cuj 6 placa se duguje cccc
[/quo
kako nema transparetnosti kad ti i pojedinci sve negativo znate u klubu a ni blizu niste samo lupate ko maksim...duga za plate ima al ni blizu broju 6 mnogo je manje i uskora ce dobit i tu zaostalu... Pitari manje blate Zelju od vas pojedinih...
vobznazna2 je napisao/la: ↑uto okt 27, 2020 11:24 amkako nema transparetnosti kad ti i pojedinci sve negativo znate u klubu a ni blizu niste samo lupate ko maksim...duga za plate ima al ni blizu broju 6 mnogo je manje i uskora ce dobit i tu zaostalu... Pitari manje blate Zelju od vas pojedinih...Bosanac1993 je napisao/la: ↑uto okt 27, 2020 2:18 amNek si nam ti dosao i rekao kako su svi lazovi a nisu lazovi oni koji su doveli klub u stanje bez plata i do toga da niko ne zna transparentno bilo kakav podatak o tome.vobznazna2 je napisao/la: ↑uto okt 27, 2020 1:46 amKako pojedinci ovdje mogu srat i lagat to je cudo... i jos se nazivaju navijacima Zeljeznicara.... pitari vam nisu ravni cuj 6 placa se duguje cccc
Bože dosadnih ljudi, kad god je Amar bio u klubu nešto si osvojio, kad god nije bio osvojio si mudo marjanovo.
vobznazna2 je napisao/la: ↑uto okt 27, 2020 11:24 amMozes ti to i bolje od toga da me uvlacis u pricu da iznosim bilo kakve podatke o broju neisplacenih plata. Do tad samo lazes.Bosanac1993 je napisao/la: ↑uto okt 27, 2020 2:18 amNek si nam ti dosao i rekao kako su svi lazovi a nisu lazovi oni koji su doveli klub u stanje bez plata i do toga da niko ne zna transparentno bilo kakav podatak o tome.vobznazna2 je napisao/la: ↑uto okt 27, 2020 1:46 amKako pojedinci ovdje mogu srat i lagat to je cudo... i jos se nazivaju navijacima Zeljeznicara.... pitari vam nisu ravni cuj 6 placa se duguje cccc
[/quo
kako nema transparetnosti kad ti i pojedinci sve negativo znate u klubu a ni blizu niste samo lupate ko maksim...duga za plate ima al ni blizu broju 6 mnogo je manje i uskora ce dobit i tu zaostalu... Pitari manje blate Zelju od vas pojedinih...
Ocigldno si jedan od mladjih za koje Zeljo postoji samo u Amarovoj imperiji.zfc je napisao/la: ↑uto okt 27, 2020 1:47 pmBože dosadnih ljudi, kad god je Amar bio u klubu nešto si osvojio, kad god nije bio osvojio si mudo marjanovo.
Amar će biti u klubu dok god hoće i gotovo, to što vas par ne gotivi Amara što je nabio nogom onu ublehu to je druga stvar.
Dignite se na proteste ispred kluba probajte ga otjerati ako vam se ne sviđa a ne ko tetke srat i praznu slamu mlatiti iz dana u dan.
Mi koji cijenimo ono što Amar radi i dalje ćemo ga podržavati.