3:281921.ba je napisao/la: ↑pon okt 05, 2020 10:51 pmhttps://spor.tske.vijesti.com/2020/10/0 ... ske-klubu/
Samo da se citiram za Bekrica...vise se trudio i borio sa 36 za razliku Subasica od 19 godina.Amar927 je napisao/la: ↑uto jul 14, 2020 11:23 pmMalo da sumiramo utiske do sada..Durakovic i Gasal su pokazali potencijal i u buducnosti bi moglo biti nesto od njih..Stanic iako ga ne volimo do sad na pripremama najspremniji nas igrac i kao krilo nije los..Bekric,vidi se zasto ga je Amar vratio,uvijek se moze nesto od njega ocekivati sa klupe neki slobodnjak,asistencija,penal i Amar je toga svjestan ..vecina trenera voli imati takvog iskusnog igraca u ekipi a pogotovo na klupi
"Ljubavi, lijepa si, pametna, iz dobre kuće, baš mi ležiš... Samo još nešto, koliko gostovanja imaš?"NAVIJAČ je napisao/la: ↑pon okt 05, 2020 9:55 pmMilicevic skolovaniji od Sehica iako mi je ovaj drazi.
Bekric sto god je dosad odigrao bilo je odlicno. Ima Tuce vise trofeja sa Zeljom nego bagra sto ga ismijava gostovanja.
Bili smo borbeni, imali srece i ostali prikljuceni za Sarajevom.
Volim te Zeljo.
igla je napisao/la: ↑pon okt 05, 2020 11:27 pm"Ljubavi, lijepa si, pametna, iz dobre kuće, baš mi ležiš... Samo još nešto, koliko gostovanja imaš?"NAVIJAČ je napisao/la: ↑pon okt 05, 2020 9:55 pmMilicevic skolovaniji od Sehica iako mi je ovaj drazi.
Bekric sto god je dosad odigrao bilo je odlicno. Ima Tuce vise trofeja sa Zeljom nego bagra sto ga ismijava gostovanja.
Bili smo borbeni, imali srece i ostali prikljuceni za Sarajevom.
Volim te Zeljo.
"Zubar, koliko ti gostovanja imaš pa misliš da mi možeš radit karijes..."
"Šta bona treba još CIPS prijavnica? Koliko ti gostovanja imaš pa se toliko kurčiš?"
"Meni donesi porciju rebara i stavi i malo nek bude zapečenije! Ako ideš na gostovanja, uzmi i sebi pivu!"
Uffffcz je napisao/la: ↑pon okt 05, 2020 10:53 pm3:281921.ba je napisao/la: ↑pon okt 05, 2020 10:51 pmhttps://spor.tske.vijesti.com/2020/10/0 ... ske-klubu/![]()
![]()
![]()
Sad je manje frakcija navijača?NAVIJAČ je napisao/la: ↑pon okt 05, 2020 3:44 pmKad je bila? Evo sad lopovima kupili 8 hiljada karata i donirali 40 k KM. Zadnju upravu kad je teklo med i mlijeko ispratio je trocifren broj ljudi na utakmicama sa 200 policajaca, deset marica i tri frakcije navijaca. Gdje tad bilo barem 7 hiljada navijaca da plovimo tim medom i mlijekom?
Moze biti losa prodaja jer je corona i ovi u klubu pojma nemaju s marketingom, a ovaj nekakav bojkot se samo ovdje moze procitat kod par nikova sto ce se javiti za pet dana ako pobijedimo veceras.
Recenica, ne dam ovima je pravi primjer ljubavi i odanosti prema Želji![]()
Moje mišljenje je da se nekako i može. Ali veći je problem što je ta titula skupa, preskupa. I što je pravo pitanje koliko će nakon odlaska ove garniture ostati repovanookey je napisao/la: ↑uto okt 06, 2020 9:29 amEvo jedno konkretno pitanje, izuzećemo svu negativnu energiju i naša mišljenja oko svega trenutno u klubu, da li stvarno neko misli da sa ovim igračkim kadrom, hroničnom besparicom i nezadovoljstvom navijača možemo uzeti titulu?
Stvarno me zanima mišljenje forumaša, jedno je nada koja naravno uvijek tinja u svima nama, ali realno razmišljanje, da li uopšte imamo šansu da se borimo do kraja za istu?