Erić igrač utakmice,poslije njega Ikić..Onog Kosorića nabiti nogom..
Vrlo bitna pobjeda zbog bar malo mira pred pauzu..
Ja bih prije rekao da nam odgovaraju ovakve utakmice jer se protivnik ne brani i imamo više prostora a ne ko protiv Krupe i Mladosti koji se brane a uvaljaju ti jedan gol a ti nisi u stanju da ih probiješ..Sa takvim ekipama je nama lahko igrati ako ih odmah na startu načnemo..cipiripi je napisao/la: ↑pon okt 05, 2020 10:08 pmUh. Kao sto sam i predvidio da ce biti zeznuto to se i ostvarilo.
Tanko je ovo pravo. Veceras smo imali priliku vidjeti jednu ekipu koja zna napast, za razliki od Krupe i Mladosti koje se brane.
Ono sto mene zabrinjava jeste losa igra, iako je protivnik igrao otvoreno mi na domacem tereni nismo imali kontrole i vile su nas nosale.
Nadam se da cemo se sabrati kao sto Amar rece i poceti bolje igrati.
P.S. Sta je sa novim dresovima, zasto nismo igrali u njima?
Kolega u potpunosti si u pravu.Okolele je napisao/la: ↑pon okt 05, 2020 10:14 pmJa bih prije rekao da nam odgovaraju ovakve utakmice jer se protivnik ne brani i imamo više prostora a ne ko protiv Krupe i Mladosti koji se brane a uvaljaju ti jedan gol a ti nisi u stanju da ih probiješ..Sa takvim ekipama je nama lahko igrati ako ih odmah na startu načnemo..cipiripi je napisao/la: ↑pon okt 05, 2020 10:08 pmUh. Kao sto sam i predvidio da ce biti zeznuto to se i ostvarilo.
Tanko je ovo pravo. Veceras smo imali priliku vidjeti jednu ekipu koja zna napast, za razliki od Krupe i Mladosti koje se brane.
Ono sto mene zabrinjava jeste losa igra, iako je protivnik igrao otvoreno mi na domacem tereni nismo imali kontrole i vile su nas nosale.
Nadam se da cemo se sabrati kao sto Amar rece i poceti bolje igrati.
P.S. Sta je sa novim dresovima, zasto nismo igrali u njima?
Da se citiram. Mogao je i Lendric do gola ali nema veze. Bekric ocekivano, majstorski