Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Amar927
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto sep 22, 2020 11:06 am

U 19:00 sjednica UO.Vidjet cemo veceras na cemu smo

Racional87
Kontakt:

uto sep 22, 2020 11:10 am

Veteran1965 je napisao/la:
uto sep 22, 2020 9:22 am
Qooler je napisao/la:
ned sep 20, 2020 8:44 pm
Glas Razuma je napisao/la:
ned sep 20, 2020 7:03 pm
slika

Vrijeme je da najtrofejniji kamatar u klupskoj historiji napusti naseg Zeljeznicara i prestane ova tiranija!
Otjerat neformalnu skupinu kamatara i molit gosp. Misimovića da se vrati. Ovde je sve razjašnjeno, a onaj što je vodio skupštinu decembra 2018 i pravio se lood, nek nosi svoje breme.
Kakav ba Mismović, i taj je levat žešći. Kakve je titule gubio ne bi ni moj mali. Treba mjenjati, i to od glave početi, nova skupština UO, NO, i struka naravno, ali zaboravite te povratke. Misimović i sin mu, kao i još neki da ih ne spominjem. Prosuli su šta se prosuti može.
I pretanite ovo jahanje više. Jesmo li navijači Želje, ili ljubitelji lika i djela jednog ili drugog.
Mi se moramo resetovati totalno, pa šta košta neka košta. Povratnika nema, bar ne na bitne funkcije u klubu. Kada se dese promjene, a hoće vidjećemo hoće li se ti veliki Željovci vratiti sa svojim firmama kao sponzori, jer neće biti Amara, sve će biti transparentno, ekipa poštenih ljudi, idealno da pokažu svoju ljubav kroz spnzorske ugovore. Vidjećemo....
Reci za jednog od najuspješnijih poslovnih ljudi u BiH i regionu da je levat žešći, govori samo o tome koliko se ti razumiješ u bilo šta. Nažalost, i takvi imaju pravo na mišljenje.
I ispravka netačnog navoda, nije Misimović gubio titule, nego igrači i stručni štab. Tako kako si ti naveo, ispada da smo trebali kupiti titulu, ako te dobro razumijem. I to je tada bila velika stvar, ostali smo ispravni do kraja i na tome gradili buduće postavke kluba, stadion, novi teren, prostorije kluba itd itd.
Ovima sada lokalni granapi ne žele udijeliti novac, jer im niko ne vjeruje.
A amar - otišao ili ostao - totalno je izgubljena persona koja je srozala klub do samog dna.
Amar Osim danas je od Željezničara zatražio isplatu 128.000 KM na ime zateznih kamata, a klub tvrdi kako nekadašnjem strategu Plavih ne duguje ništa.

Amare Džukelo napolje !

igla
Kontakt:

uto sep 22, 2020 11:33 am

Ja nisam za njegov povratak, ali je on Florentino Perez za Amara i ekipu kad se saberu i pomnože što se tiče vođenja kluba.

Toliko.

Ponavljam, ne bih volio da se vrati!

Ludvig Leple
Kontakt:

uto sep 22, 2020 11:34 am

Hajde ti sa Rusom na govnogovno.ba, pa ti tamo opleti.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

avlami97
Kontakt:

uto sep 22, 2020 12:04 pm

Da svi skupa sa Amarom danas podnesu neopozive ostavke i dođu potpuno novi ljudi u Skupštinu, NO, UO, Stručni štab, administraciju i dalje bi se bjesomučno napadao Željo, jer zaboga u njemu nema Amara.

Ni jedne sekunde nisam optimističan, jer je "Bog" toliko zavalio Želju i nanio mu nesagledivu štetu da je to trenutno nepopravljivo. Trebat će nove generacije doći da sve izblijedi i da se vidi svjetlo na kraju tunela. Želju gledam kao na BiH, prije i poslije rata.

Toliko.

Ni jedne sekunde nisam optimističan
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

Leon_Professional
Kontakt:

uto sep 22, 2020 12:04 pm

storm_raider je napisao/la:
uto sep 22, 2020 10:17 am
uto sep 22, 2020 9:50 am
storm_raider je napisao/la:
uto sep 22, 2020 9:39 am
Sta znaci - "ne moze"? Ko to odredjuje?
Oni koji će doći
Ko ce doci? Mislim da Skupstina treba da odredjuje te stvari, a ne "oni koji ce doci".

I pisao sam, zaboravite na Misimovica i tu pricu, taj voz je prosao, nema zaista smisla da se vise vracamo u proslost. Nama treba svjeza ekipa koja ce raditi u interesu Zelje. Sto se tice trenera, boljeg od Amara tesko da mozemo imati, to znaju i ptice na grani i samo bi zlonamjerni to poricali.
Amar nikad nije bio samo trener i neće ni biti, tako da nek odjebe, ovakav kakav je samo šteti klubu.
Koliko je dobar evo pokazuje da i dalje ne možemo sela koja se zatvore dobiti. Kao što on to kaže dvije godine bi medvjedi nešto naučili. Očito je zastario. A da ne govorimo o tome da nije nikad bio samo trener.

Leon_Professional
Kontakt:

uto sep 22, 2020 12:07 pm

cipiripi je napisao/la:
uto sep 22, 2020 10:34 am
Samo da se nadovezem jednu recenicu.
Misimovic kao i mnogi bivsi clanovi uprave su kupili karte za utakmicu protiv Mladosti i to ne mali broj, volio bih znati koliko su karti kupili trenutni clanovi uprave
Od čeg da kupe paraziti :D

ZeljinManijak
Kontakt:

uto sep 22, 2020 12:09 pm

Ljudi kako smo podijeljeni malo je reći nevalja ovakva atmosfera medju nama to se odrazi i na Želju,nek nam je Bog na pomoći.

Leon_Professional
Kontakt:

uto sep 22, 2020 12:11 pm

igla je napisao/la:
uto sep 22, 2020 11:04 am
uto sep 22, 2020 10:39 am
igla je napisao/la:
uto sep 22, 2020 10:23 am
Niko nikad nije ni rekao da nam treba bolji trener...
Problem je što iznad njega ne mogu biti normalni ljudi, jer ko god imalo ima dostojanstva i karaktera ne može raditi s njim. Jednostavno nije logično da ti šef stručnog štaba određuje upravi kako će i šta će.

Nek ostane doživotno što se tiče trenerskog zanata, ali nek prihvati autoritete. Do sada nikada nije to uradio, ali baš nikada. Tako da imam pravo vjerovati da taj trener, taman bio Murinjo, je veća šteta, jer osim u javašluku i mahali, ne može raditi na drugačiji način.
UO postavi osobu sa pravim autoritetom kao konekciju između struke i Uprave. Odvoji trenera od upravljanja klubom, a posebno prisustva sjednicam UO. Kada obezbjedi novac, piće i Amar vodu iz ruke nebojte se. Što nije imao problema u Japanu ili sa Arapima. Drugo, a možda i najvažnije pitanje je koliko je njega vrijeme pregazilo, i koliko uopšte za Gušom, Memom i Šerbom prati napredak i trendove moderne lopte. Ja mislim nimalo. Isto tako mislim da sa jakim budgetom i kvalitetnom ekipom on ništa ne bi mogao napraviti
Zato što zna da njima ne može srati, a da nama može. Abdul Hilal, Medžid ibn Talib, Takashi Ono i Sejuri Miatza ne smatraju Amara Allahom, Stvoriteljom svjetova. Frajer se ovdje smatra Željom, tj. klubom, "ne možeš ti meni pričat kako treba, to sam ja, to je moje...". Ima takav ego da ne trpi autoritet ovdje, zna da uvijek ima idolopoklonike iza sebe. Ko god zna bilo koji detalj sa njegovog sastanka sa Senadom npr, zna o čemu pričam.

U Japanu, a pogotovo Kataru je bio radi nenormalnih para.
Ma u Japanu i Katru nije imao ove što mu govore da je Božiji sin, No Osim no party, kako i ti reće.
I levat bi se nafurao a kamoli Amar. Još uradio udar u klub, pa zamislite to punjenje ega na maks.
Radi tako jer mu je dozvoljeno, vidio da može, kasno je sada ja mislim ali jbg pizdimo :D

Što se tiče ovog "drugog" dijela slažem se s veteranom. I njeg i njegov stručni štab i igrače koje dovodi.

Dzezvar
Kontakt:

uto sep 22, 2020 12:15 pm

Amar927 je napisao/la:
uto sep 22, 2020 11:06 am
U 19:00 sjednica UO.Vidjet cemo veceras na cemu smo
Moje licno misljenje je da se nece nosta spektakularno desiti,pored svih prica i "dojava"....
Mogla bi se jedini ponovo aktivirati prica oko prodaje pomocnog terena....nista vise...
Opet kazem moje licno misljenje.
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

Elegant
Kontakt:

uto sep 22, 2020 12:19 pm

Naravno da oni nece nigdje ako se aktivira prica oko pomocnog, valja se uvaliti u procenat, klub njima nije u malom mozgu.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Majkel
Kontakt:

uto sep 22, 2020 12:21 pm

Eh moj Željo, nikad s tobom rahat.

Majkel
Kontakt:

uto sep 22, 2020 12:34 pm

Ne volim ulaziti u ove rasprave između prošle i sadašnje uprave, ali interesantno kako onaj "legendarni" portal još nijedan članak nije posvetio situaciji u klubu, i rezultatima a prije su bar dva puta sedmično napadali na klub.

blueboy
Kontakt:

uto sep 22, 2020 12:35 pm

Samo kratko sam uletio, jer vidim da se opet poteže neka priča o povratku Misimovića & co. OD TOGA NEMA NIŠTA I JEDNOM VIŠE PREKRIŽITE TU OPCIJU! Klub je u velikim problemima, usudio bih se reći možda i najvećim u stogodišnjoj historiji. Rješenje se ne nazire "ni u magli", toliko nam para treba da se "poravnamo na nulu" da ne smijem ni pomisliti izgovoriti cifru. Ne vidim ko je na današnjem vremenu spreman ući u projekat oporavka i stabilizacije kluba, morao bi biti baš veliki mazohist. Amar Osim u Želji nikad nije radio u sređenom sistemu niti je želio da radi kad mu se nudilo da radi u donekle sređenom sistemu, on jednostavno ovdje voli raditi u ovom sistemu haosa gdje se ne zna ni ko pije ni ko plaća. Posuđuje svoje novce, odlučuje o svemu i želi da ga raja zbog toga gleda kao spasitelja, a raditi tako je suprotno bilo kakvoj logici. Klub izgleda mahalski, da ne kažem seljački. Nisam više siguran ni da je on nešto najbolje što ova liga trenutno ima, jer kako objasniti konstantno ponavljanje ovakvih kikseva. Fudbal konstantno evoluira, trenutno je sve u snazi i brzini i bojim se da se nije prilagodio tome, iako govorimo o našoj ligi gdje još dominiraju igrači od 35+ godina, ali izađeš u Evropu pa vidiš gdje si u odnosu na treću/četvrtu klasu evropskih klubova.

P.S. Amarovo razumijevanje fudbala se ne podudara sa onim što njegovi igrači prenose na teren, samo iz tog razloga počinjem sumnjati u rezultat.

Uglavnom, nek nam je Bog na pomoći.
Zadnja izmjena: blueboy, dana/u uto sep 22, 2020 1:17 pm, ukupno mijenjano 3 puta.

SIMA_SIMAU
Kontakt:

uto sep 22, 2020 12:38 pm

Ma traziti investitora i nema dalje, ovako samo tonemo. Pustimo se vise price mi ne zelimo se prodati.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

IlProfessore
Kontakt:

uto sep 22, 2020 12:41 pm

I da se sutra Klub ugasi makar će mi obraz biti čist i savjest mirna jer sam od prvog dana na ispravnoj strani, valjda se nekad u ogledalo pogledaju i sebe preispitaju oni koji su počeli skandirati protiv Uprave, na sjeveru tražili konflikt sa običnom rajom i svi forumski botovi, šatro menadžeri, menadžerčići i ostali mešetari koji nam dovedoše kamatarevića i njegove grobare koji klub svukoše u rang nk čelika ili steaue.

kb80
Kontakt:

uto sep 22, 2020 12:43 pm

Ma samo Misimović ili gasi klub...

IgrajZheljo
Kontakt:

uto sep 22, 2020 12:45 pm

Malo skrecem s teme trenutne al gdje su dresovi? Neko rece da ce u pon doc

Kospa
Kontakt:

uto sep 22, 2020 12:48 pm

"Plavi su se ove sezone odlučili uključiti u borbu za titulu s finansijski nadmoćnijim Sarajevom kako bi na najbolji način proslavili veliki jubilej obilježavanja 100 godina od osnivanja kluba, ali čini se da je to prevelik zalogaj"

Nasem Zelji, u ovoj vukojebini od lige, na 100 godina postojanja kluba, osvajanje lige "prevelik zalogaj" :oops1:
e aferim vala svim ucesnicima " dana pobjede"
doveli su klub cija je najveca briga bila, jel Arezinu bole gornja ili donja ledja, do toga da ne moze finansirati ni ove penzionere koji su tu trenutno.
Gonite se u 100 oicki materina svi odreda, i ti Amare sa njima koji si sve pokrenuo napusi se crncu
... Godine života svoga tebi dao sam...

teteac8684
Kontakt:

uto sep 22, 2020 12:48 pm

Meni je nevjerovatno da ima likova koji govore da je Džubur najveći problem...Je li moguće da se misli tako...Čovjek je najobičniji fikus koji će potpisati ono što mu se naloži...Njega je neko instalirao tu zbog toga zar ne...Prije njega se pitalo minimalno 5 ljudi da budu na tom mjestu, svi su odbili, on je ionako tu silom prilika...

Trenutno korisnika/ca: milanribar i 47 gostiju.

Prijava