A ko bi bili ti ljudi po tvom mišljenju?SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑ned sep 20, 2020 3:47 pm...nove ljude koji zele nasem klubu dobro za razliku od ovih ...
Mislim da Zeljo kao klub ima najvise navijaca u BiH tako i sire sto se tice nasih ljudi, treba se ponuditi svima sa vizijom i omoguciti ljudima neki model gdje bi imali uvijek uvid u svoje ulozeno kao i pravo glasa. Takodjer ja ne bi bjezao ni od nekog investitora kao pojedinca.neroazzuro je napisao/la: ↑ned sep 20, 2020 3:51 pmA ko bi bili ti ljudi po tvom mišljenju?SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑ned sep 20, 2020 3:47 pm...nove ljude koji zele nasem klubu dobro za razliku od ovih ...
Nije ga dobio nego ga je sam sebi dao dok ne uzme navodno svoje pare koje mu se duguju.Faca Sa Ulica je napisao/la: ↑ned sep 20, 2020 4:14 pmZajedno sa onim koji ih je i doveo.
Sa jedinim trenerom na svijetu koji je dobio ugovor na 3,5 godine.
To za vracanje tih para preko plate je mazanje ociju jer nedugo psije toga pokrenuo tuzbu protiv kluba na koju nikada nije ulozena zalba.Elegant je napisao/la: ↑ned sep 20, 2020 4:44 pmNije ga dobio nego ga je sam sebi dao dok ne uzme navodno svoje pare koje mu se duguju.Faca Sa Ulica je napisao/la: ↑ned sep 20, 2020 4:14 pmZajedno sa onim koji ih je i doveo.
Sa jedinim trenerom na svijetu koji je dobio ugovor na 3,5 godine.
A to nikad nije provjereno do kraja jer je taj proces prekinut nasilnom smjenom bivse uprave i njegovim dolaskom.
Pod nekim svojim uslovim sto da ne? Imamo dosta prijatelja kluba koji nece da udju u klub i razloga sto nemaju povjerenje.
Prije dvije godine...Fanzi je napisao/la: ↑pet dec 14, 2018 9:12 amSve mi je vise jasno da se nista slucajno ne desava.
Smeta me zamjena teza donekle. Onaj dio koji ne smeta odnosi se na ljude koji osim kucnim budzetom, nisu upravljali necim vecim. Pa ne znaju, a jednog dana ce ili znati da nisu znali ili nece.
Smeta kako iza paravana pise par likova koji izvrnu ekonomsko-pravnu logiku i argumentaciju. Porazno ko se sve naziva navijacem Zelje.
Razvoj dogadjaja po ocekivanju.
Scenariji (vizija u narednih 10 godina):
1. vakuum
2. ponavljanje prethodnog stanja
3. privatizacija (ako bude interesanata)
Radovi na infrastrukturi: 0.
Masovniji pad interesa ljudi za Zeljom.
Zivi bili, ne desilo se ovo. Iskustvo kaze drugacije. Sorry!
Ići na stabilazciju kluba. Uopšte ne gledati rezultate. Nije bitno ko će biti trener. Ja bi volio vidit Adžema i Odovića. Davat priliku juniorima. Držat se sredine tabele.Previše su grubo otjerani mnogi treneri. Ne treba to da nam bude primarno. Treba nam 5 i više godina da se vratimo na 2018. Očistiti finansije i onda razmišljati o dominaciji u ligi na duži period. Mišljenja sam da za vrijeme Mismoviće uprave nije bilo vraćanja rata poreznoj i itd, da bi imali duplo veći budzet za igrače od svakog u ligi. Onda tražiti rješenja na trenerskoj poziciji. Do tada Adžem ili Odović su i više nego dobro rješenje.neroazzuro je napisao/la: ↑ned sep 20, 2020 2:55 pmOk, otjeramo sad nekako Amara. I šta onda? Dovedemo koga na klupu? Jovića? Starčevića? Odovića opet? Musemića? Koga, a da nismo probali u onom periodu? Koga kad će mu onda opet ova ista gamad leći na kičmu kao i zadnji put sa duplimgovnetom.ba i istim poluigračima koje je jehova vratio u klub?
A koga bi tek doveli da nam vodi klub???
Dakle, pušing rođo!
A nije da vam nismo govorili... Sad nastavite slavit dan pobjede.
Skupština je Amaru ko ona u PCu Dodiku. On odluči ovi izglasaju. Niko nema svog mišljenja. Ovakva skupština je viška.staaarinavijac je napisao/la: ↑ned sep 20, 2020 2:22 pmAko ćemo pošteno , prvi koji bi ODMAH , ali odmah trebali ići iz Kluba su svi delegati Skupštine koji su glasali da na čelo kluba dođe sadašnja garnitura .Novi delegati bi (trebali bi biti u većini ) smjenili ovi garnituru i doveli nove sposobne ljude , ili , bar za početak formirati nekakav privremeni krizni štab.TO bi bio jedini ispravan put .
Naravno , druga je priča, koliko je realna ova opcija.Sve ostalo bi bila kozmetika.