Hajric je miran sa tim da ceka svoju priliku, nema problema sa tim da se sprema. Nazalost doso je nespreman. Vrijedno radi i ceka svoju priliku.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑uto sep 15, 2020 11:46 amGdje je Hajric? Hoce li taj momak dobiti postenu priliku?
Hajde drago mi je to cuti, mislim da ce nam on valjati.AsharaK je napisao/la: ↑uto sep 15, 2020 11:54 amHajric je miran sa tim da ceka svoju priliku, nema problema sa tim da se sprema. Nazalost doso je nespreman. Vrijedno radi i ceka svoju priliku.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑uto sep 15, 2020 11:46 amGdje je Hajric? Hoce li taj momak dobiti postenu priliku?
Ma vidi se po njegovim objavama na inst, uvijek napise sretno momci itd. Svjestan je on gdje je doso.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑uto sep 15, 2020 11:59 amHajde drago mi je to cuti, mislim da ce nam on valjati.AsharaK je napisao/la: ↑uto sep 15, 2020 11:54 amHajric je miran sa tim da ceka svoju priliku, nema problema sa tim da se sprema. Nazalost doso je nespreman. Vrijedno radi i ceka svoju priliku.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑uto sep 15, 2020 11:46 amGdje je Hajric? Hoce li taj momak dobiti postenu priliku?
Dzeko ide 100%, gotovo je to, ceka se samo oficijalno. Do kraja sedmice ce biti uvjeren sam. A sto se tice igraca mislim da je to to. Ovo ce nam pomoci da sebi malo kupimo vremena.
Ja mislim da je on naš najbolji napadač i bio sam za to da se proda Lendrić i da se uzmu pare. Ovako ovaj momak nema priliku a Lendra i Jurčić nikako u formu da uđu i kontinuitet zaganjaju.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑uto sep 15, 2020 11:59 amHajde drago mi je to cuti, mislim da ce nam on valjati.AsharaK je napisao/la: ↑uto sep 15, 2020 11:54 amHajric je miran sa tim da ceka svoju priliku, nema problema sa tim da se sprema. Nazalost doso je nespreman. Vrijedno radi i ceka svoju priliku.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑uto sep 15, 2020 11:46 amGdje je Hajric? Hoce li taj momak dobiti postenu priliku?
Realno, na krilu bas skripi. Veselinovic totalno van forme, Subasic nista nije pokazao, Gasal igra za juniore, tu je, da je dovoljno spreman za prvi tim igrao bi sigurno, ali struka misli drugacije, mi nismo struka, mi smo Gasala vidjeli dvaput , a oni 200 puta. Ostaje nam Mujezinovic, koji opet nije klasicno krilo i razlicite improvizacije i promjena formacija jer nam tu fali igrac. Zao mi je sto nije Crnkic dosao. Ne znam, jedino da Veseli uhvati proslogodisnji ritam.
Nazalost imamo to sto imamo. Jos davno se trebalo raskinuti sa Zecom, za njegove pare mogu se dovesti dva sasvim solidna igraca, ili jedan da bude prevaga. Ovako kad je vec tu, vrijeme je da pocne sa igrom.NAVIJAČ je napisao/la: ↑uto sep 15, 2020 1:55 pmRealno, na krilu bas skripi. Veselinovic totalno van forme, Subasic nista nije pokazao, Gasal igra za juniore, tu je, da je dovoljno spreman za prvi tim igrao bi sigurno, ali struka misli drugacije, mi nismo struka, mi smo Gasala vidjeli dvaput , a oni 200 puta. Ostaje nam Mujezinovic, koji opet nije klasicno krilo i razlicite improvizacije i promjena formacija jer nam tu fali igrac. Zao mi je sto nije Crnkic dosao. Ne znam, jedino da Veseli uhvati proslogodisnji ritam.
Neka ba, tek je na 38%, još koji mjesec, polako...AsharaK je napisao/la: ↑uto sep 15, 2020 2:11 pmNazalost imamo to sto imamo. Jos davno se trebalo raskinuti sa Zecom, za njegove pare mogu se dovesti dva sasvim solidna igraca, ili jedan da bude prevaga. Ovako kad je vec tu, vrijeme je da pocne sa igrom.NAVIJAČ je napisao/la: ↑uto sep 15, 2020 1:55 pmRealno, na krilu bas skripi. Veselinovic totalno van forme, Subasic nista nije pokazao, Gasal igra za juniore, tu je, da je dovoljno spreman za prvi tim igrao bi sigurno, ali struka misli drugacije, mi nismo struka, mi smo Gasala vidjeli dvaput , a oni 200 puta. Ostaje nam Mujezinovic, koji opet nije klasicno krilo i razlicite improvizacije i promjena formacija jer nam tu fali igrac. Zao mi je sto nije Crnkic dosao. Ne znam, jedino da Veseli uhvati proslogodisnji ritam.
Ako je to dugovanje za ovaj period koji si naveo kakve veze ima bivsa uoprava sa tim.