hahahahhahahahaha intelektualacNEZALAGANJE je napisao/la: ↑sri sep 09, 2020 8:30 pmKrenulo je trpanje.Ocekivano.
Bice bolje braco, samo ne znamo kad!? Mozda tamo nekad 2050. ovim tempom.
P.S.Klasicna "Amarova" ekipa, prepuna starih istrosenih igraca koji su dobri za nasu ligu i borbu za trofeje, a u Evropi davno pregazeni od iole brzeg protivnika.
Ma koji zal, nije se moglo nikako ali bas, bas nikako. Ni iz 957 pokusaja. Niti ce se moci, pa vjerovatno nikad.Leon_Professional je napisao/la: ↑sri sep 09, 2020 8:30 pmHaj eto, hvala vam na 45 minuta lažne nade.
Samo ostaje neki žal da se moglo.
Nešto kontam pitari bi ih mogli proći. Ali dobro, bili su favoriti, nema se šta ljutiti. Samo se sada što više sačuvati za našu ligu.
Vazda. Izvoli?Zeljo92 je napisao/la: ↑sri sep 09, 2020 8:34 pmhahahahhahahahaha intelektualacNEZALAGANJE je napisao/la: ↑sri sep 09, 2020 8:30 pmKrenulo je trpanje.Ocekivano.
Bice bolje braco, samo ne znamo kad!? Mozda tamo nekad 2050. ovim tempom.
P.S.Klasicna "Amarova" ekipa, prepuna starih istrosenih igraca koji su dobri za nasu ligu i borbu za trofeje, a u Evropi davno pregazeni od iole brzeg protivnika.
To je pokazano jos pretprosle godine na Kipru. I sta mi radimo? Produzujemo ugovore takvim igracima.Sve dok okosnica ekipe ne budu mladi igraci sa jos 2-3 igraca poput Stilica nama nema pomaka.To samo fudbalska analfabeta ne vidi.Ali jok, bitna je borba za titulu u kukuruz ligi, pa nam valjaju polovnjaci poput Fejzica, Bekrica, Jamaka, Zeca, Alispahica, Stevanovica, Veselinovica....SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑sri sep 09, 2020 8:42 pmFejzic i Sinisa visu nisu za termina i zaboravio sam Veselinovica.
Cekaj, ti stvarno mislis da mi ove mozemo ozbiljno napasti??? Ono, krenuti ofanzivno, stisnuti, redati sanse...