I mene zanima. Da se iz prve ruke vidi epidemioloska situacija.plavi kanarinac je napisao/la: ↑uto sep 01, 2020 4:15 pmIma li treninga danas i kad...?
Ovisnici hahahaha
I mene zanima. Da se iz prve ruke vidi epidemioloska situacija.plavi kanarinac je napisao/la: ↑uto sep 01, 2020 4:15 pmIma li treninga danas i kad...?
Ovisnici hahahaha
Nema, danas il sutra ce bit rezultati testiranja, pa tek onda treninziexbabilon je napisao/la: ↑uto sep 01, 2020 4:39 pmI mene zanima. Da se iz prve ruke vidi epidemioloska situacija.plavi kanarinac je napisao/la: ↑uto sep 01, 2020 4:15 pmIma li treninga danas i kad...?
Ovisnici hahahaha
Kad bi ovo uradio, svi vlasnici godisnji, a da ne spominjemo desetogodisnje (gdje postoji ugovor) bi digli tuzbe. Znas ti nas... Prijave za sve vlasnike godisnjih i desetogodisnjih da ce doci na utakmicu. Ostatak pustiti u prodaju. Samo napraviti dobru organizaciju po tribinama.cipiripi je napisao/la: ↑uto sep 01, 2020 4:14 pmPustis prvo ove sa godisnjim a zatim napravis online prodaju (rezervaciju) karti. Prednost kod kupovine bi prvo imali aktivni clanovi kluba, s tim da onaj ko dolazi na utakmicu najmanje 24 sata do pocetka utakmice mora potvrditi svoj dolazak ili ne dolazak.
Opet ovo je testna faza sa samo 10 % ali ono sto nama makismalno treba jeste nekih 30-35 % kapaciteta stadiona. Ovo je standardna brojka od cca 5000 gledalaca koliko nas i bude osim kada su jace utakmice kao sto je derbi ili mozda Zrinjski ili Borac,ostalo je sve u prosjeku do 5000 navijaca na stadionu..
Cak sta vise ja bih ukinuo godisnje karte (iako imam novu) i pustio samo obicne karte u prodaju. Ovo bi bio direktan vid pomoci nasem klubu a ostavio bih i otvorenu opciju kao sto je bila protiv Celika ili Mladosti da raja moze kupiti kartu iako nece prisustvovati utakmici.
jel to znaci nema testiranja tamo? bojim da ce nasi biti previse umorni od putovanja i da nece biti 100% spremni
ma bravo hebo ga mis.zna li se koji su???
Ne treba ovo smatrati losim, bolje da sad znamo i ne vodimo takve. Normalno je da imamo pozitivne, situacije ce se tek kroz narednih 20 dana stabilizovati, uz uslov da se drze mjera.ubaceni element je napisao/la: ↑uto sep 01, 2020 11:03 pmHaha pa testirace nas i tamo opet. Jel to trebamo opet kriti i praviti se budale?
Sljedece dvije sedmice su kljucne...Bosanac1993 je napisao/la: ↑sri sep 02, 2020 2:29 amNe treba ovo smatrati losim, bolje da sad znamo i ne vodimo takve. Normalno je da imamo pozitivne, situacije ce se tek kroz narednih 20 dana stabilizovati, uz uslov da se drze mjera.ubaceni element je napisao/la: ↑uto sep 01, 2020 11:03 pmHaha pa testirace nas i tamo opet. Jel to trebamo opet kriti i praviti se budale?
Ko imalo konta stvari zna da je to uobicajena procedura kada vece grupe ljudi ulaze u bilo koju od drzava.ubaceni element je napisao/la: ↑sri sep 02, 2020 8:00 amJbte kod nas ljudi kontaju da su nas testirali tamo jer je smo mi objavili rezultate. Jeste, ne bi ih oni drugacije trazili.