Ne mogu se više složiti, svaka čast.storm_raider je napisao/la: ↑sub avg 29, 2020 12:21 amOsvrnuo bih se na nesto sto nema veze sa sportom, ali nazalost moram. Ja vas molim, pojedine, da se suzdrzite od antisemitskih komentara. Previse je postova obrisano koji su u najmanju ruku uzasni i ne mogu da vjerujem da dolazi od naroda koji je do nedavno bio etnicki gonjen. Sta su Jevreji u BiH uradili lose? Ja zaista vjerujem da je najveca blagodat ove lijepe zemlje raznovrsnost njenih etnickih manjina i mi te manjine moramo cuvati i stititi, a to je obaveza svih nas. Uzasavam se od takvih komentara i ne samo da su kaznjivi ovdje na forumu - to je manje bitno, nista ne donose dobro nikome od nas. Kulturoloski, ogroman je uticaj Jevreja na danasnji izgled Sarajeva i to ostaje svima nama u ostavstinu. U Zeljeznicaru su etnicke manjine cesto nalazile svoje utociste i to je jedan od glavnih razloga zasto volim i disem taj Klub svim srcem i dusom. Na to sam iznimno ponosan. To u amanet ostavljamo mladjim generacijama. Osvjezite krv, samo tako ova Bosna i Hercegovina moze opstati. Samo dijete rodjeno u krevetu takve ljubavi moze da napravi promjenu, jer je ono od malih nogu sve ono sto ovom nakaradnom sistemu smeta. Zeljeznicar je time protkan od samog svoga pocetka. Prezir i sukob ljudskih podjela, idealna simbioza kontrasta i dokaz zivota koja zaista stvara paletu najljepsih boja i mirisa. Siguran sam da svi mi Zeljovci to osjecamo u sebi.
SVAKA CAST !!!storm_raider je napisao/la: ↑sub avg 29, 2020 12:21 amOsvrnuo bih se na nesto sto nema veze sa sportom, ali nazalost moram. Ja vas molim, pojedine, da se suzdrzite od antisemitskih komentara. Previse je postova obrisano koji su u najmanju ruku uzasni i ne mogu da vjerujem da dolazi od naroda koji je do nedavno bio etnicki gonjen. Sta su Jevreji u BiH uradili lose? Ja zaista vjerujem da je najveca blagodat ove lijepe zemlje raznovrsnost njenih etnickih manjina i mi te manjine moramo cuvati i stititi, a to je obaveza svih nas. Uzasavam se od takvih komentara i ne samo da su kaznjivi ovdje na forumu - to je manje bitno, nista ne donose dobro nikome od nas. Kulturoloski, ogroman je uticaj Jevreja na danasnji izgled Sarajeva i to ostaje svima nama u ostavstinu. U Zeljeznicaru su etnicke manjine cesto nalazile svoje utociste i to je jedan od glavnih razloga zasto volim i disem taj Klub svim srcem i dusom. Na to sam iznimno ponosan. To u amanet ostavljamo mladjim generacijama. Osvjezite krv, samo tako ova Bosna i Hercegovina moze opstati. Samo dijete rodjeno u krevetu takve ljubavi moze da napravi promjenu, jer je ono od malih nogu sve ono sto ovom nakaradnom sistemu smeta. Zeljeznicar je time protkan od samog svoga pocetka. Prezir i sukob ljudskih podjela, idealna simbioza kontrasta i dokaz zivota koja zaista stvara paletu najljepsih boja i mirisa. Siguran sam da svi mi Zeljovci to osjecamo u sebi.
Bravo i duboko postovanje...storm_raider je napisao/la: ↑sub avg 29, 2020 12:21 amOsvrnuo bih se na nesto sto nema veze sa sportom, ali nazalost moram. Ja vas molim, pojedine, da se suzdrzite od antisemitskih komentara. Previse je postova obrisano koji su u najmanju ruku uzasni i ne mogu da vjerujem da dolazi od naroda koji je do nedavno bio etnicki gonjen. Sta su Jevreji u BiH uradili lose? Ja zaista vjerujem da je najveca blagodat ove lijepe zemlje raznovrsnost njenih etnickih manjina i mi te manjine moramo cuvati i stititi, a to je obaveza svih nas. Uzasavam se od takvih komentara i ne samo da su kaznjivi ovdje na forumu - to je manje bitno, nista ne donose dobro nikome od nas. Kulturoloski, ogroman je uticaj Jevreja na danasnji izgled Sarajeva i to ostaje svima nama u ostavstinu. U Zeljeznicaru su etnicke manjine cesto nalazile svoje utociste i to je jedan od glavnih razloga zasto volim i disem taj Klub svim srcem i dusom. Na to sam iznimno ponosan. To u amanet ostavljamo mladjim generacijama. Osvjezite krv, samo tako ova Bosna i Hercegovina moze opstati. Samo dijete rodjeno u krevetu takve ljubavi moze da napravi promjenu, jer je ono od malih nogu sve ono sto ovom nakaradnom sistemu smeta. Zeljeznicar je time protkan od samog svoga pocetka. Prezir i sukob ljudskih podjela, idealna simbioza kontrasta i dokaz zivota koja zaista stvara paletu najljepsih boja i mirisa. Siguran sam da svi mi Zeljovci to osjecamo u sebi.
Ircima nije trener bog i batina u klubu, predsjednik im nije marioneta, ne pokusavaju da rastale pomocni teren, ne kasne im dresovi "zbog korone", redovne su im plate, i tako dalje i tako blize.Raptor44 je napisao/la:Kad su oni Irci izbacili Maribor, onda se i mi imamo čemu nadati.
Svaka cast za ovo i naklon do poda iskreno.storm_raider je napisao/la: ↑sub avg 29, 2020 12:21 amOsvrnuo bih se na nesto sto nema veze sa sportom, ali nazalost moram. Ja vas molim, pojedine, da se suzdrzite od antisemitskih komentara. Previse je postova obrisano koji su u najmanju ruku uzasni i ne mogu da vjerujem da dolazi od naroda koji je do nedavno bio etnicki gonjen. Sta su Jevreji u BiH uradili lose? Ja zaista vjerujem da je najveca blagodat ove lijepe zemlje raznovrsnost njenih etnickih manjina i mi te manjine moramo cuvati i stititi, a to je obaveza svih nas. Uzasavam se od takvih komentara i ne samo da su kaznjivi ovdje na forumu - to je manje bitno, nista ne donose dobro nikome od nas. Kulturoloski, ogroman je uticaj Jevreja na danasnji izgled Sarajeva i to ostaje svima nama u ostavstinu. U Zeljeznicaru su etnicke manjine cesto nalazile svoje utociste i to je jedan od glavnih razloga zasto volim i disem taj Klub svim srcem i dusom. Na to sam iznimno ponosan. To u amanet ostavljamo mladjim generacijama. Osvjezite krv, samo tako ova Bosna i Hercegovina moze opstati. Samo dijete rodjeno u krevetu takve ljubavi moze da napravi promjenu, jer je ono od malih nogu sve ono sto ovom nakaradnom sistemu smeta. Zeljeznicar je time protkan od samog svoga pocetka. Prezir i sukob ljudskih podjela, idealna simbioza kontrasta i dokaz zivota koja zaista stvara paletu najljepsih boja i mirisa. Siguran sam da svi mi Zeljovci to osjecamo u sebi.
Hvala, moramo djecu uciti i obrazovati, a uz vrijednosti koje nas uci Zeljo, lakse je. Cuvajmo naseg Zelju u sebi, pa cemo ga i ovako sacuvati i gledati lijepog i prosperitetnog. To je nas dedo.Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑sub avg 29, 2020 11:23 amSvaka cast za ovo i naklon do poda iskreno.storm_raider je napisao/la: ↑sub avg 29, 2020 12:21 amOsvrnuo bih se na nesto sto nema veze sa sportom, ali nazalost moram. Ja vas molim, pojedine, da se suzdrzite od antisemitskih komentara. Previse je postova obrisano koji su u najmanju ruku uzasni i ne mogu da vjerujem da dolazi od naroda koji je do nedavno bio etnicki gonjen. Sta su Jevreji u BiH uradili lose? Ja zaista vjerujem da je najveca blagodat ove lijepe zemlje raznovrsnost njenih etnickih manjina i mi te manjine moramo cuvati i stititi, a to je obaveza svih nas. Uzasavam se od takvih komentara i ne samo da su kaznjivi ovdje na forumu - to je manje bitno, nista ne donose dobro nikome od nas. Kulturoloski, ogroman je uticaj Jevreja na danasnji izgled Sarajeva i to ostaje svima nama u ostavstinu. U Zeljeznicaru su etnicke manjine cesto nalazile svoje utociste i to je jedan od glavnih razloga zasto volim i disem taj Klub svim srcem i dusom. Na to sam iznimno ponosan. To u amanet ostavljamo mladjim generacijama. Osvjezite krv, samo tako ova Bosna i Hercegovina moze opstati. Samo dijete rodjeno u krevetu takve ljubavi moze da napravi promjenu, jer je ono od malih nogu sve ono sto ovom nakaradnom sistemu smeta. Zeljeznicar je time protkan od samog svoga pocetka. Prezir i sukob ljudskih podjela, idealna simbioza kontrasta i dokaz zivota koja zaista stvara paletu najljepsih boja i mirisa. Siguran sam da svi mi Zeljovci to osjecamo u sebi.
Ja sam uvjeren da cemo primiti 3 do 5 komada ili da ponovo budemo pozitivni. Daj Boze da grijesim.