Vrlo moguc je ovaj scenarij. Sad citam pravilnik. Ali po meni i na Grbavici da je revans, a da imamo 3 : 0 nismo favoriti.
Vrlo moguc je ovaj scenarij. Sad citam pravilnik. Ali po meni i na Grbavici da je revans, a da imamo 3 : 0 nismo favoriti.
Samo neka se odigra, pa gdje god.
Ovo obavezno...cipiripi je napisao/la: ↑čet avg 27, 2020 9:08 amAko se bude odredio novi termin na neutralnom terenu, obavezno prijaviti i "zaražene" koji su ostali u Sarajevu i pri tome priloziti sve negativne nalaze.
Ne smijemo nikako dozvoliti da u zapisnik udje samo ovih 16 igraca koji su trenutno u Palestini i koji bi kao trebali igrat.
Nasa je odgođena ali ne znaci sad da druge ekipe u svojim redovima nemaju zarazenih, imaju sigurno ali opet mi smo amatercine teske sa katastrofalnom upravom.samo_da_repliciram je napisao/la: ↑čet avg 27, 2020 10:17 am45 utakmica danas, samo jedna odgođena. Osim igrača pozitivno je i to što sad čitav kladioničarski svijet komentariše Željezničar
Jel ti stvarno mislis da neko iz kluba ima toliko želje, volje, pameti, znanja da se tako glasno odupre ...
Teškoplavi kanarinac je napisao/la: ↑čet avg 27, 2020 10:49 amJel ti stvarno mislis da neko iz kluba ima toliko želje, volje, pameti, znanja da se tako glasno odupre ...