Ma nek idu u pm više, koja je poenta onda.
Ne znam što se nerviram bezveze na sabahu kad već odavno ovdje ništa ne valja
Zato i jesmo u sezonu ulazili sa 5 desetki, bez krila,beka, jer sve je to isto..Qooler je napisao/la: ↑sri avg 19, 2020 11:18 pmSa čifutima ući bez nekog respekta. Bolji smo, samo mi uvjek nešto nekog zakivamo u zvijezde. Ako su onakvi gurbeti, koje TZ City razbila na lavoru, pobjedili prvaka Velsa, mislim da i mi možemo četvrtu ekipu iz Izraela. Svaka čast njima, al respekta tu ne smije biti. Ući pobjednički i izaći kao pobjednik.
Nema odgode kako objavise.Leon_Professional je napisao/la: ↑čet avg 20, 2020 7:37 amMa nek idu u pm više, koja je poenta onda.
Ne znam što se nerviram bezveze na sabahu kad već odavno ovdje ništa ne valja
Tačnije 469399 karata.reks1 je napisao/la: ↑sri avg 19, 2020 10:24 pmEvo da se nakalemim
"gurbeti" dobise i uzese na prvu 800000 necega
Mi mamo akciju i kupicemo s ljubavlju tih 5.6.7 hiljada i bice tu ljubav i 30000 necega
Imamo najboljeg trenera
Imamo ime
iimamo najtrofejnijeg i to je fakat
I gjde je greska od nekih 700000 I nesto.A to je samo danas
Pred njima je jos najmanje milioncic a nemaju to sto mi imamo.
Je li zaista Velez kriv za ovaj disbalans od haman pa dva miliiona
Kupio sam ja te jebene karte za tu Mladost I zaboravio na to.,Ako nista zbog jarana koji se bori sa temoeraturom i opet misli na Zelju
Jebe me matematika
i nekako ne mogu da skontam kurcenje
A da ga ima
ima
Kad cemo mi u drugo pretkolo
lige prvaka ,da ne bude zabune
Mene lično ovakve stvari i najviše bole/nerviraju. Ne možemo mi kao navijači gurati naprijed koliko samo jedna "neopreznost" foteljaša može da to sve poništi
https://youtu.be/Sn46uTC9BOcmamba21 je napisao/la: ↑čet avg 20, 2020 9:35 amNakon utakmice "Čelik" - "Željezničar", policija ZE-DO Kantona sprovela je navijače "Želje" do mjesta gdje su bila parkirana njihova privatna vozila i autobusi. Jedan navijač je tom prilikom pogođen tvrdim predmetom u glavu i grupa navijača mu je pomagala. Ta grupa je zaostajala za kolonom navijača zbog tog incidenta, a policajci su ih tjerali da požure, na što je jedan navijač (Aner Kasapović) odgovorio da je srčani bolesnik i da ne može ići brže. Policajci su ga nakon toga oborili na zemlju i udarali nogama i pendrecima. Na putu prema kući, negdje oko Rajlovca, taj navijač doživljava infarkt i umire na putu do bolnice. Kasnija obdukcija potvrdila je prejake udarce, a stručni nalaz ljekara pokazao je da je infarkt bio izazvan udarcima i pretjeranim uzbuđenjem navijača. Taj navijač zvao se ANER KASAPOVIĆ zvani "BUAZ".
Pa ovo preracunavanje u karte mogu samo pitari raditi. Kakve veze imaju pare od evrope sa nasom akcijom? Uzet cemo i mi neke pare od evrope, skoro milion za ovo pretkolo. Ako se prodje, jos vise ide. Pomagali smo uvijek mi i uvijek cemo to i raditi. Kada budu pravili stadion nece ni tada praviti akcije, nego ce reci vijetnamcu daj nam koji milion, i sta sad trebamo preracunavati koliko to dodje stolica za evropsku Grbavicu? Nismo isti kao oni, vjestacka tvorevina je bila i ostala. A mi cemo nastaviti po svom, kao i uvijek svi zajedno.Leon_Professional je napisao/la: ↑čet avg 20, 2020 9:11 amTačnije 469399 karata.reks1 je napisao/la: ↑sri avg 19, 2020 10:24 pmEvo da se nakalemim
Mi mamo akciju i kupicemo s ljubavlju tih 5.6.7 hiljada i bice tu ljubav i 30000 necega
Imamo najboljeg trenera
Imamo ime
Kupio sam ja te jebene karte za tu Mladost I zaboravio na to.,Ako nista zbog jarana koji se bori sa temoeraturom i opet misli na Zelju
Jebe me matematika
A da ga ima
ima
Upisat u petak tri boda, bez opustanja. Onda rahat na pauzu da idemo.Faca Sa Ulica je napisao/la: ↑čet avg 20, 2020 10:23 amMa ne treba uopste sa njima ulaziti u diskusije.
Yebat ih....
Kakve veze ovo ima sa vještačkom tvorevinom.mamba21 je napisao/la: ↑čet avg 20, 2020 10:21 amPa ovo preracunavanje u karte mogu samo pitari raditi. Kakve veze imaju pare od evrope sa nasom akcijom? Uzet cemo i mi neke pare od evrope, skoro milion za ovo pretkolo. Ako se prodje, jos vise ide. Pomagali smo uvijek mi i uvijek cemo to i raditi. Kada budu pravili stadion nece ni tada praviti akcije, nego ce reci vijetnamcu daj nam koji milion, i sta sad trebamo preracunavati koliko to dodje stolica za evropsku Grbavicu? Nismo isti kao oni, vjestacka tvorevina je bila i ostala. A mi cemo nastaviti po svom, kao i uvijek svi zajedno.Leon_Professional je napisao/la: ↑čet avg 20, 2020 9:11 amTačnije 469399 karata.reks1 je napisao/la: ↑sri avg 19, 2020 10:24 pmEvo da se nakalemim
Imamo najboljeg trenera
Imamo ime
Jebe me matematika
A da ga ima
ima
Hajcajte za karte, Volim te Željo![]()
Nije isti kc. Odović je zajebao sezonu i posao zbog evrope. I onog iz Zrinjskog prošle godine.