Nije, ovo je bilo pred Slobodu mislim... kada se otvorila tribina ili Evropska tekma nekad takodjer poslije otvaranja tribine...
Nije, ovo je bilo pred Slobodu mislim... kada se otvorila tribina ili Evropska tekma nekad takodjer poslije otvaranja tribine...
Ne valja ti priča. To o francuskim sobaricama plasiraj tamo gdje si naučio.Kospa je napisao/la: ↑uto avg 18, 2020 3:01 pmAvlami ko francuska sobarica... satro ne zna da je fan shop u pitanju. Eto neko nas preko noci registrovao u d.o.o sto opet dobro zna da je nemoguce.
Hvala Faci sto je objasnio, jer smo svi zatreperili od iscekivanja![]()
akcija mashala napreduje odlicno, valjda i ja uplatim sta do kraja sedmice
A morao sam, namjestio seFaca Sa Ulica je napisao/la: ↑uto avg 18, 2020 3:20 pmŠukamo se jelde...Kospa je napisao/la: ↑uto avg 18, 2020 3:01 pmAvlami ko francuska sobarica... satro ne zna da je fan shop u pitanju. Eto neko nas preko noci registrovao u d.o.o sto opet dobro zna da je nemoguce.
Pa sto mene brate,a jos glavno nisam rekao.
Bolje hvala mu nego slava muavlami97 je napisao/la: ↑uto avg 18, 2020 4:53 pmNe valja ti priča. To o francuskim sobaricama plasiraj tamo gdje si naučio.Kospa je napisao/la: ↑uto avg 18, 2020 3:01 pmAvlami ko francuska sobarica... satro ne zna da je fan shop u pitanju. Eto neko nas preko noci registrovao u d.o.o sto opet dobro zna da je nemoguce.
Da se pridržavaju člana 56. Statuta Kluba, ne bih ni postavljao ovakva pitanja.
P.S. Hvala Faca na objašnjenju.
Mangupskistorm_raider je napisao/la: ↑uto avg 18, 2020 6:21 pmImate svi veliki pozdrav od nasih Amerikanaca i Kanadjana. Manijaci USA-Kanada. Od malena za sva vremena!
![]()
A ne za sta sam ti se imao namjestiti...al eto...neka bude.Kospa je napisao/la: ↑uto avg 18, 2020 5:12 pmA morao sam, namjestio seFaca Sa Ulica je napisao/la: ↑uto avg 18, 2020 3:20 pmŠukamo se jelde...Kospa je napisao/la: ↑uto avg 18, 2020 3:01 pmAvlami ko francuska sobarica... satro ne zna da je fan shop u pitanju. Eto neko nas preko noci registrovao u d.o.o sto opet dobro zna da je nemoguce.
![]()
Ma ne ti nego Avlami, ti si fino objasnio kako stoje stvariFaca Sa Ulica je napisao/la: ↑uto avg 18, 2020 7:16 pmA ne za sta sam ti se imao namjestiti...al eto...neka bude.Kospa je napisao/la: ↑uto avg 18, 2020 5:12 pmA morao sam, namjestio seFaca Sa Ulica je napisao/la: ↑uto avg 18, 2020 3:20 pm
Šukamo se jelde...
![]()
Svaka cast.storm_raider je napisao/la: ↑uto avg 18, 2020 6:21 pmImate svi veliki pozdrav od nasih Amerikanaca i Kanadjana. Manijaci USA-Kanada. Od malena za sva vremena!
![]()