Na žalost bivša uprava je propustila šansu koju je imala da objedini sve navijače pod jedan forum (službeni i zvanični) i sada su nam ostali ovi javni gdje je svaki imalo upućeniji navijač osuđen da se “ujeda za jezik” kada neko podmeće poluinformacije oblikovane da služe nekoj njima poznatoj svrsi. Ako nekada nekome i pukne film pa postavi dokaze nečijih laži ili štetnih radnji po klub pojavi se odmah čopor koji ga okarakteriše kao neprijatelja kluba jer je iznjeo istinu na javni forum. Istina je da takve stvari štete ugledu kluba ali moje mišljenje je da su po klub štetnije te kriminalne radnje i boriću se dok sam živ da navijači Želje imaju prostor gdje će reći istinu. Nije ovaj forum samo za prepucavanja, služi kao servis klubu i primarna svrha mu je da poveže navijače Želje koji se nalaze razbacani po planeti i omogući im prostor da ispolje svoju ljubav prema klubu. Ma koliko neko pokušavao da forum ocrni neće uspjeti iz jednog prostog razloga, nije ova raja glupa.Kospa je napisao/la: ↑pet avg 14, 2020 9:18 amCuj forum zlo za Zelju. Ofarbala raja reflektor, organizovala bruku akcija pomoci klubu i Zeljovcima
ali eto zbog nekog drugacijeg pisanja nekih ljudi, forum je zlo.
Ne svidja se ni meni pisanje tih i takvih, a ni ovih drugih koji su druga strana iste medalje. Ne ulazim u motive pisanja ali svaki tendeciozni post normalna raja prepozna i vise se ne obazire na te gluposti. Za to se kace samo njihovi ideoloski protivnici i vode nekakve imaginarne verbalne ratove ovde, kojim smaraju sve Zeljovce koji udju ovde da procitaju nesto o klubu.