Dohako mu Mensur
Sta nam je jasnokemo je napisao/la: ↑uto maj 26, 2020 12:49 pmhttps://sport1.oslobodjenje.ba/ligue-1/ ... XUbg151U8A
sve vam je jasno...
Hvala na informaciji
Laž, zvali su i zovu ali ništa od toga..
Ramoviću je pri duelu sa Velkoskim pukla noga, nakon čega je fudbaler Željezničara u velikim bolovima iznesen sa terena.NAVIJAČ je napisao/la: ↑uto maj 26, 2020 2:01 pmPa nece biti neka prevaga ako ode gore, a isto tako i da kod nas ostane. Solidan igrac i nista vise. Ima i 28 godina. Glumio je povredu, zatezao nas u vezi ugovora ne bi me iznenadilo i da ode gore, a vala iskreno niti sta uznemirilo jer nije on zasluzio da uopste dobija neki publicitet i paznju.
Blue.dr @ Necu vise da smaram, ali kad sam pisao na forumu izvor mi je bio direktno uposlenik saveza. I oni su se pogubili u vezi nastavka sezone. Ne ide im na ruku sto ce se svugdje nastaviti osim kod nas.Stvarno nema razloga da se ne nastavi osim uplitanja politike i sabotiranja pojedinih klubova. Ja ipak mislim da se nece nastaviti i da ce ovo dvoje presuditi. DaBogda opet fulio![]()
Ponavljamo pricu koja je završila kako je završila, ali moram stati u zastitu jer znam da nije istina a znaju to i u klubu da nije "glumio" povredu i nije bez razloga zatezao za ugovor, svako bira i traži onoliko koliko misli da vrijedi, ako neko ne misli tako i ako se ne nadju dvije strane u tome onda dobijemo ovo.NAVIJAČ je napisao/la: ↑uto maj 26, 2020 2:01 pmPa nece biti neka prevaga ako ode gore, a isto tako i da kod nas ostane. Solidan igrac i nista vise. Ima i 28 godina. Glumio je povredu, zatezao nas u vezi ugovora ne bi me iznenadilo i da ode gore, a vala iskreno niti sta uznemirilo jer nije on zasluzio da uopste dobija neki publicitet i paznju.
Blue.dr @ Necu vise da smaram, ali kad sam pisao na forumu izvor mi je bio direktno uposlenik saveza. I oni su se pogubili u vezi nastavka sezone. Ne ide im na ruku sto ce se svugdje nastaviti osim kod nas.Stvarno nema razloga da se ne nastavi osim uplitanja politike i sabotiranja pojedinih klubova. Ja ipak mislim da se nece nastaviti i da ce ovo dvoje presuditi. DaBogda opet fulio![]()
Nisi upucen ili se pravis da nisi. Prije pocetka ove sezone imao je Zeljo neku smijesnu ponudu koja je glat odbijena za njega. On nije bio zadovoljan i naglo je dobio "menstruaciju". Imas konferenciju Amarovu gdje ironicno govori o njemu i njegovoj "povredi". Zato je vracen nakon par kola jer objektivno ima mjesta kod nas medju 11 i trebao nam je, pogotovo jer nemamo desnog krila.Igrao je sasvim solidno i korektno treba priznati.avlami97 je napisao/la: ↑uto maj 26, 2020 2:09 pmRamoviću je pri duelu sa Velkoskim pukla noga, nakon čega je fudbaler Željezničara u velikim bolovima iznesen sa terena.NAVIJAČ je napisao/la: ↑uto maj 26, 2020 2:01 pmPa nece biti neka prevaga ako ode gore, a isto tako i da kod nas ostane. Solidan igrac i nista vise. Ima i 28 godina. Glumio je povredu, zatezao nas u vezi ugovora ne bi me iznenadilo i da ode gore, a vala iskreno niti sta uznemirilo jer nije on zasluzio da uopste dobija neki publicitet i paznju.
Nakon toga je još imao povreda o čemu svjedoče izvještaji ljekara FK Željezničar. Isto kao kad bih sad ja napisao da Ermin Zec od dolaska u Želju glumi povredu.
Da , Amar je rekao za povredu ironicno i to je onda tacno?NAVIJAČ je napisao/la: ↑uto maj 26, 2020 2:16 pmNisi upucen ili se pravis da nisi. Prije pocetka ove sezone imao je Zeljo neku smijesnu ponudu koja je glat odbijena za njega. On nije bio zadovoljan i naglo je dobio "menstruaciju". Imas konferenciju Amarovu gdje ironicno govori o njemu i njegovoj "povredi". Zato je vracen nakon par kola jer objektivno ima mjesta kod nas medju 11 i trebao nam je, pogotovo jer nemamo desnog krila.Igrao je sasvim solidno i korektno treba priznati.avlami97 je napisao/la: ↑uto maj 26, 2020 2:09 pmRamoviću je pri duelu sa Velkoskim pukla noga, nakon čega je fudbaler Željezničara u velikim bolovima iznesen sa terena.NAVIJAČ je napisao/la: ↑uto maj 26, 2020 2:01 pmPa nece biti neka prevaga ako ode gore, a isto tako i da kod nas ostane. Solidan igrac i nista vise. Ima i 28 godina. Glumio je povredu, zatezao nas u vezi ugovora ne bi me iznenadilo i da ode gore, a vala iskreno niti sta uznemirilo jer nije on zasluzio da uopste dobija neki publicitet i paznju.
Nakon toga je još imao povreda o čemu svjedoče izvještaji ljekara FK Željezničar. Isto kao kad bih sad ja napisao da Ermin Zec od dolaska u Želju glumi povredu.
Sir alex ferguson@ za ugovor nista nisam rekao. To je njegovo pravo da trazi koliko hoce.Za povredu je sve receno.
Poslao sam ti pp.SirAlexFerguson je napisao/la: ↑uto maj 26, 2020 2:29 pmDa , Amar je rekao za povredu ironicno i to je onda tacno?NAVIJAČ je napisao/la: ↑uto maj 26, 2020 2:16 pmNisi upucen ili se pravis da nisi. Prije pocetka ove sezone imao je Zeljo neku smijesnu ponudu koja je glat odbijena za njega. On nije bio zadovoljan i naglo je dobio "menstruaciju". Imas konferenciju Amarovu gdje ironicno govori o njemu i njegovoj "povredi". Zato je vracen nakon par kola jer objektivno ima mjesta kod nas medju 11 i trebao nam je, pogotovo jer nemamo desnog krila.Igrao je sasvim solidno i korektno treba priznati.avlami97 je napisao/la: ↑uto maj 26, 2020 2:09 pm
Ramoviću je pri duelu sa Velkoskim pukla noga, nakon čega je fudbaler Željezničara u velikim bolovima iznesen sa terena.
Sir alex ferguson@ za ugovor nista nisam rekao. To je njegovo pravo da trazi koliko hoce.Za povredu je sve receno.
Ovo boldirano bi trebalo biti ironično?NAVIJAČ je napisao/la: ↑uto maj 26, 2020 2:47 pmPoslao sam ti pp.SirAlexFerguson je napisao/la: ↑uto maj 26, 2020 2:29 pmDa , Amar je rekao za povredu ironicno i to je onda tacno?NAVIJAČ je napisao/la: ↑uto maj 26, 2020 2:16 pm
Nisi upucen ili se pravis da nisi. Prije pocetka ove sezone imao je Zeljo neku smijesnu ponudu koja je glat odbijena za njega. On nije bio zadovoljan i naglo je dobio "menstruaciju". Imas konferenciju Amarovu gdje ironicno govori o njemu i njegovoj "povredi". Zato je vracen nakon par kola jer objektivno ima mjesta kod nas medju 11 i trebao nam je, pogotovo jer nemamo desnog krila.Igrao je sasvim solidno i korektno treba priznati.
Naravno da je tacno. A i protiv Veleza 3 sata prije tekme uhvatio ga proljev.