cipiripi je napisao/la: ↑čet feb 27, 2020 3:50 pm
Ja samo ne mogu da vjerujem da cemo mi imati neku korist od Zeca. Sta ima veze sto covjek nije igrao u zadnjih 5 utakmica, ali ima veze sto je propustio najmanje 30 treninga, gdje je samo lagano trckarao i ubirao platu.
Ovo dodje isto kao da vam neko obeca posao sa platom od 3000 maraka, ali je dobijete jednom u tri mjeseca (kakva korist).
Ovaj prelazni rok (treci po redu kako se je Amar vratio) je daleko najgori sto se tice igrackog kadra. Ako smo jesenas bili kakvi-takvi konkurenti za trofeje, sada nas ne vidim u uzoj konkurenciji za iste.
Ovo govorim prema činjeničnom stanju gdje su nam glavne poluge marioneta Zajmovic, gdje nemamo rezervnog napadaca, gdje imamo potpuno novu odbranu i gdje nemamo adekvatnog golmana. Jeste li vi svjesni da cemo mi u Banaa Luci igrati bez napadaca, cemu onda da se nadamo. Mozemo se nadati da ce ludi Zajmovic igrati u spicu ili Ramovic (covjek koji nije prosao pripreme sa klubom ali silom prilika mora igrati).
Krajnji domet ove ekipe moze biti izlazak u evropu, gdje nam slijedi "hladjene" od nizerazrednih evropskih ekipa i nada da cemo za 100 godisnjicu napraviti ekipu i osvojiti dugo ocekivanu titulu.
Tako i dođe nekako, jedna u tri mjeseca

A i tu jednu Zec finansira
Šalu na stranu, isto sam mišljenja da je loše odrađen prijelazni rok, ali iskreno to sam i očekivao, jer više nikog nećeš dovesti na ime "Željo" ili "Osim" jer svi gledaju samo pare.
Ja sam već rekao, a to i ponavljam, maksimalna podrška s moje strane do kraja sezone, a onda po zaslugama.