pet nov 01, 2019 11:02 am
Molio bih ljude koji uredjuju ovaj forum,da se malo dozovu i ne gube kompas.
Ako su tacne ove stvari koje pisu,Paprika,Danan,Matori,Glas razuma,HajraBosanac i ostali,onda se svi trebaju maknuti i pustiti da nam gospoda pomognu da se ova bagra rastjera i naprave prvi korak u spasavanju kluba.
Ali ima jedna druga stvar koja je bitna.
Ova gospoda u svojim spasonosnim namjerama,su rastjerala i totalno unistila ovaj forum.
Zaista je ovo doslo na nivo foruma sa kojeg smo svi otisli. Ne zato sto je neko upravu ili ne,nego sto se tim ljudima dopusta sve ono sto se prije nije dopustalo. A tu onda nema zdrave komunikacije.
Ovdije su ljudi poceli da glume mangupe,a ti mangupluci bi im se mogli obiti o glavu.
Jer konkretno kad mi neko pocne rovariti ko sam ja i sta sam privatno,onda cu mu ja jebat nanu naninu u supak,da se zove ne znam ti kako.To je hinjaluk i nije korektno. Ako te zanima licno me pitaj. Zato sam jednog gospodina i opomenuo za to.
Ako se nekim ljudima tolerise psovanje i nazivanje ljudi svakakvim imenima,onda ste gospodo dobro izgubili kredibilitet mjesta koje smo svi navijaci Zelje itekako voljeli i bili dio svega ovoga.
Ovdije ljudi iz ko zna kojih pobuda pisu svasta. Taman da je sve to i istina,ipak mora postojati mjera neka u odnosu sa ljudima.
Zato opet ponavljam prelaze se granice ukusa i glumatju se mangupi po forumu neki.
Ja nisam covjek koji brani Amara,jer sam bio jedan od njegovih najvecih kriticara,kada su mnoga od ovih gospoda ko papagaji ponavljali onu poznatu."Amar najbolje zna".
Ali ovdije je najveci problem mnogi licni interesi ,nacin ophodjenja prema ljudima,i dvostruki arsini koji se dopustaju.
Tacno je da mnoge stvari ne stimaju,nisu ni prije stimale,sve to treba dovesti u red,ali bolesno je da se ovdije mnogi ljydi nazivaju hinjama i placenicima,od strane ljudi koji ko najvece hinje ispituju ko je ko,kopaju i rovare. I onda iza nekog nicka glume mangupe.
Ja sam gospodinu koji je rovario ko sam ja,rekao da cu u roku 5 minuta saznati ko je on i ko mu je rekao za mene. Jer 3 covjeka znaju moj identitet,od toga 2 ne pisu vise.
Posto mi je prijetio da se ne zajebavam i ne otvaram pandorinu kutiju. Rekao sam mu da onaj ko prijeti meni i mojoj porodici,na bilo koji nacin,Allaha mi raznijecu ih sve odreda.
Tako da gospodo ja vam sto se tice vasih igrarija nisam nikakav problem,i zaboli me ***** za ovaj forum. Ali ste dopustili da se ovo svede na gore stanje nego gg.ba.
Ko je kriv ja zaista ne znam,i ne smatram nikog neprijateljem. Ali takvo rasulo je nastalo da je to strano.
Opet ponavljam mozda su ovi ljudi upravu,ali i palestinci su bili upravu,pa nije uredu neki nacin njihove borbe.
Meni ne smeta da istraju u svojim namjerama,ali ne po svaku cijenu.
Jer sve smrdi na licne frustracije.
Nista niste bolji od Amara i njegovog nacina vracanja u klub.
Nek nas je sve skupa sramota,nekad smo se zvali Manijaci ili Zeljovci.
Polako izumiremo,kao i ovaj forum,koji je u svojim najsvjetlijim danima bio na slicnom putu kao i ekipa iz 1921.ba.