Valjda bude neka modernija izvedba nego na sjeveru.
Mosa ljoZe!!!
Sta je visemilionski iznos? Ako mislisna iznos projekta onda nis novo nisi rekao. Pitanje da li ce na jeftiniju varijantu ici od 2 miliona, sto je izvjesno.MATORI je napisao/la: ↑pet okt 04, 2019 7:28 pmMeni jako blizak insan je prisustvovao sastanku na kome se govorilo o idejnom projektu juga, oodnosno varijacijama na isti....
Uglavnom, iz uprave najavljuju visemilionski iznos za jug.....ako se to pokaze u buducnosti kao istina - odnosno krene realizacija ja cu prvi cestitati, kako je i red, jer sam za dosadasnji rad pisao da je NULA, sto je nazalost istina.
Cestitao bih odmah sad ali sam skeptican zbog dosadasnje prakse odnosno mnogo najava a malo realizacije.
Ne kontam knda cemu boldirano. Niko osim Svinja se ne moze budzetski komotno pokriti i poslovati u nasoj ligi bez kredita ili privatnih pozajmica. Je li ono Sloboda prodala Todorovica za €400000 i sve haman razgrabili likovi sto su pozajmice davali.avlami97 je napisao/la: ↑pet okt 04, 2019 3:51 pmOve godine digli xy KM kredita. Prije par mjeseca prodali Rodina za 300k KM i Farisa Zubanovića za 100k KM.Dominic je napisao/la: ↑čet okt 03, 2019 10:42 pmDa je dobiti i 1000bilo bi za uhar!
Klub ce se i dalje zaduzivati, to je nuzda, ali je realno da vec u narednoj godini od Evrope i prodaje bar 1-2 igraca se uzme oko 2 miliona KM. Tu mislim i na prodaju karti za Evropu, tv prava... E kako bi tu titula pomogla za novi finansijskiiskorak kluba za budzet 2020/21 do proslave 100 godina!
Bit ce tu vjerovatno i vise samo da se popegla ova teska godina.
Brki je jako bitno da produzi ugovore nekim igracima (ima ih 5-6, mislim) do januara kako zbog samog tima tako i mogucnosti da narednog ljeta odu bez odstete, ukoliko bude ponuda.
Narednih 8 mjeseci su sudbinski za nas klub!
kakvim političkim pritiscima, može pojašnjenje?Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑pet okt 04, 2019 7:17 pmRekoh vam kao i za trafo, da ce sve biti u 2020.godini. Uprava popusta pod politickim pritiscima.
Slozit cu se da nama Borac rival nije. Meni u ovoj ligi su rivali: Sarajevo(geografski) Zrinjski(zbog broja titula i cinjenice da su tu uvijek negdje oko nas u BHprvenstvu) i Velez jer je nekoc bio radnicki klub, jer imamo onu mrlju u Kupu marsala i tu nam je po godinama.
Eventualno jos Slavija zbog te neke geografije i meceva u bivsoj drzavi.
A Vranjes je otisao jer nije kod Amara mogao na zadnjeg veznog. A na desetki smo imali Ramovica i Zeca. Kad skontas da ova dvojica kostaju koliko i Vranjes a tu je negdje ucinak( ne pricam o golovima samo) jasno ti je valjda sto je u Borcu. Inace Stojan je kao osoba meni veoma drag. Volio je biti ovdje. Cesto je nepravedno prozivan a momak je igrao koliko je mogao( s kakvim vedetama je igrao).
Ljdino,Dominic je napisao/la: ↑pet okt 04, 2019 8:01 pmSta je visemilionski iznos? Ako mislisna iznos projekta onda nis novo nisi rekao. Pitanje da li ce na jeftiniju varijantu ici od 2 miliona, sto je izvjesno.MATORI je napisao/la: ↑pet okt 04, 2019 7:28 pmMeni jako blizak insan je prisustvovao sastanku na kome se govorilo o idejnom projektu juga, oodnosno varijacijama na isti....
Uglavnom, iz uprave najavljuju visemilionski iznos za jug.....ako se to pokaze u buducnosti kao istina - odnosno krene realizacija ja cu prvi cestitati, kako je i red, jer sam za dosadasnji rad pisao da je NULA, sto je nazalost istina.
Cestitao bih odmah sad ali sam skeptican zbog dosadasnje prakse odnosno mnogo najava a malo realizacije.
Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑pet okt 04, 2019 7:17 pmRekoh vam kao i za trafo, da ce sve biti u 2020.godini. Uprava popusta pod politickim pritiscima.
Slozit cu se da nama Borac rival nije. Meni u ovoj ligi su rivali: Sarajevo(geografski) Zrinjski(zbog broja titula i cinjenice da su tu uvijek negdje oko nas u BHprvenstvu) i Velez jer je nekoc bio radnicki klub, jer imamo onu mrlju u Kupu marsala i tu nam je po godinama.
Eventualno jos Slavija zbog te neke geografije i meceva u bivsoj drzavi.
A Vranjes je otisao jer nije kod Amara mogao na zadnjeg veznog. A na desetki smo imali Ramovica i Zeca. Kad skontas da ova dvojica kostaju koliko i Vranjes a tu je negdje ucinak( ne pricam o golovima samo) jasno ti je valjda sto je u Borcu. Inace Stojan je kao osoba meni veoma drag. Volio je biti ovdje. Cesto je nepravedno prozivan a momak je igrao koliko je mogao( s kakvim vedetama je igrao).
Aferim ljudino, jedan od sukrivaca ne izlaska u Europu i gubitka velikih para.