Opet dokaz kako svi rade protiv nas, pa jbt frajko igrao 100% rukom i svi se bune. Jos nama ponistena dva penala i jos urdinov i hasanovic trebali dobiti po crveni ali nema pisanja o tome ipak je sudija svirao za nas.
"Ja imam nekako osjećaj da mi ne pripadamo ovoj ligi..."Zeljo je napisao/la: ↑ned sep 15, 2019 10:12 amAl mene bi bilo stid da sam pitar. Vise je njima krivo sto Velez nije pobijedio nego rodjenim. I kako samo odvratnu politiku imaju, kad god pocne sezona odmah ide prica Zeljo kupuje utakmice, sudije, pokusavaju da nas ocrne na svakom koraku, kao eto oni su jedini posteni u ovoj ligi. Jos jedan pise, istupiti iz lige, prijavit UEFI. AHHAHAHAHAHAHHAH
shzna je napisao/la: ↑"Ja imam nekako osjećaj da mi ne pripadamo ovoj ligi..."Zeljo je napisao/la: ↑ned sep 15, 2019 10:12 amAl mene bi bilo stid da sam pitar. Vise je njima krivo sto Velez nije pobijedio nego rodjenim. I kako samo odvratnu politiku imaju, kad god pocne sezona odmah ide prica Zeljo kupuje utakmice, sudije, pokusavaju da nas ocrne na svakom koraku, kao eto oni su jedini posteni u ovoj ligi. Jos jedan pise, istupiti iz lige, prijavit UEFI. AHHAHAHAHAHAHHAH![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kraj price...
Sinoc sam pisao, Kemo ja za sada MIP ove sezone. Izgleda kao totalno drugi igrac. Ali samo Brandao je yeben igrac, kako bi volio da dodje kod nas.storm_raider je napisao/la: ↑ned sep 15, 2019 9:49 amUkupni zbir glasova do reprezentativne pauze (7 kola): http://forum.sport1.oslobodjenje.ba/vie ... =101&t=918
Zamislite ovakvog Kemu upariti za Graovcem...TOP 5:
Krpic 173, (4)
Veselinovic 111, (2)
Sadikovic 50, (1)
Eric 49
Stevanovic 43
Nakupilo im se poslije petarde
Ono Kemino sam vidio u golu i da je ušlo pocrkali bi.