Mozes ti pisati koliko hoces, ali opet ce ti isti da pljuju, a da nije ni pocelo nista. Sta ces sve znaju i sve imaju u malom prstu...droba je napisao/la: ↑pet jul 12, 2019 3:14 pmNiko nikome nebrani da iskaze svoje mišljenje, eto prije tri godine se moglo ući u skupštinu ,bas me interesuje koliko se ovih ovdje pametnjakovića i pljuvaca prijavilo, da svojim radom slobodnim vremenom i trudom pomognu Želji. Najlakše je sjediti kući u hladovini i pametovati. Ja sam fakat neutralan i nisam pobornik ni prošlih ni sadašnji ja hocu da Željo opet bude institucija i da se protivnici mole i razmišljaju kako ce sa što manje golovo preživjeti Grbavicu.A ne da samo ćitam što je u zadnje vrijeme bila svakodnevnica o nekim kvazi igračima koje smo doveli i nakon 3 mjeseca ili ih suspendovali ili raskinuli s njima s tim da je Željeznićar zaradio na tim raskidima.salle86 je napisao/la: ↑pet jul 12, 2019 3:04 pmU ovoj državi, ligi kakvi god da su (smo) daleko ispred svih. Po svim parametrima.droba je napisao/la: ↑pet jul 12, 2019 2:54 pm
Da ovi internet i forum navijači čast izuzecima kupuju karte i sl i pomažu klub koliko seru i ispoljavaju frustracije koje (vjerovatno ne smiju kući) pa mi bi bili kao Borusija Dortmund. Pa kod nas je forum najposjeceniji kad je domaća utakmica jer svi traže stream . Pametnom dosta.
Kad ostali mogu da po 100-200 prodatih karti preživljavati ne vidim kako to mi da 10 puta više da se ne pitamo ništa, već eto naše je samo da klimamo glavnom i govorimo dobro je nek ne puca.
Hoću jakog močnog i nadasve europskog Želju.