uto jul 02, 2019 5:00 pm
Po svim ovima što su bili prioritet a ne dolaze ostao je kostur (ne)igrača isti. Bočno neučinkoviti i loši sa najsporijim stoperima u ligi o igračkim kvalitetima nema ni potrebe govoriti jer je to više hladno nego toplo. Ovako na prvu nisam pametan ali da smo morali na ovim pozicijama se popraviti jesmo 1000 procenata sam siguran. Uz tri igrača izuzetno sklonim povredama a na kojima bi se haman igra trebala zasnivati i jednim jedinim pravim špicom bez zamjene, a 20 dana do početka ne znam šta baš reći. Ako šta u ovih 20 ili već 18 tačnije dana ne sleti u Dolinu Ćupova ali baš kao pojačanje na gorućim pozicijama izgleda na ćemo morati poprilično potražiti pomoć od svevišnjeg i horoskopa i položaja zvijezda. Bojo Erić, dva teenejdžera i u vas se naravno uzdam.
To je neka moja lična odluka, a ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam, jer vi to vrlo dobro znate. Ali ako ništa drugo, i ono jedino što mogu da učinim za taj grad pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava.